Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Pas mus irgi lyja.. varau dar draugu vaika i mokykla nuvest.. bet pasiimt jau nespesiu,151stopas.. tai tik 15:30 darba baigsiu(gal smile.gif )
Atsakyti
jo, o aš dar šiandien nelauktai netikėtai sulaksčiau į Elektrėnus.Važiavimas ne ypač fainas, purškia, taškosi, fūrų pilnas kelias unsure.gif
Atsakyti
As po darbo tamsoje leksiu I kita miesta, siandien galerijos private viewing, reikia pasipuosti biggrin.gif bus daug žmonių
Atsakyti
nu proga rolleyes.gif liuks biggrin.gif
Grįžau nusikasus iš piešimo, lapnoju kiaušinienę su lašiniais. Nes nieko skanaus daugiau namie nėr tongue.gif
Atsakyti
Mes po gymo mirkstam jacuzej:) sakiau kad nesildo, galvojom sugedo, pasirodo prailgintuvas neisnesdavo ir ismusdavo.. tai dabar tiesiai i rozete pajungem, veikia kuo puikiausiai;) o koks kaifas pamirkt siltam vandeny smile.gif

Vakar raugintu kopustu sriuba viriau, jau tokia rugsto gavos ..
galvoju ka ryt daryt.. turiu skumbres.. galima ja kept pvz orkaitej? Kazkaip tik rukyta skumbre valgius smile.gif
Atsakyti
skumbrę kept orkaitėj galima, ji tokia rieboka, bet įpjauk šoniukus truputį, išbėgs. Dėk ant daržovių "kaldros", vyšninių pomidoriukų gali prikišt. Skanu, aš tai šiaip ją mėgstu išfiliavus pagrilint ant laužo.
Bišk pavydžiu pasiniurkymo, bet nusilesus, tai eisiu gult , tingiu vonią leistis biggrin.gif
Atsakyti
Mes kazkaip visada i rukykla imesdavom.. bet as nemoku, o ir valgyt reik grizus po darbu:) nu bandysiu:)

Mes dar tv paziuresim ir irgi gult eisim.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 10 13, 23:05)
Mes kazkaip visada i rukykla imesdavom.. bet as nemoku, o ir valgyt reik grizus po darbu:) nu bandysiu:)

Mes dar tv paziuresim ir irgi gult eisim.

tai nieko ten mokėt nereik...įtrink česnakėliu, druskos, pipiriukų, ant blėkos pripjaustyk greit iškepančių daržovių, žuvies pilvą prikišk pomidoriukų, žolių - bus liuksusinis patiekalas ...užsispausi citrinos valgant - nu net seilės kauptis pradėjo tongue.gif einu ilsėtis geriau biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas uogelės 4u.gif
kaip gyvos ? smile.gif
Atsakyti
Labukas

As nakti pabudus buvau, ilgokai neuzmigau, tai paskui negirdejau nei kaip mb keles, nei kaip isejo 🙂 zadintuvas tik pazadino 🙂

Dukra vakar kazkaip krito namie su peiliu rankose.. vaje vaje kokia zaizda ir dar ant veido.. liks randas…
Atsakyti
O pas maneeeee...o aaaaaaš... biggrin.gif
Vakar susipažinau su viena renginiu vedėja. Patiko mano pynimas- užkvietė savo darbus išstatyti Bluewater'io galerijoje.
Kazkaip nemasina, neadekvatūs mokesčiai ten, mano akimis žiūrint.. na.. bet cia jau London tarifai. Nezinau...galvoju...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 10 14, 11:10)
Dukra vakar kazkaip krito namie su peiliu rankose.. vaje vaje kokia zaizda ir dar ant veido.. liks randas…

Ojetau blink.gif jaučiu kraujo buvo bele kiek...iš galvos labai kraujuoja... unsure.gif Bent jau LT yra tepalų nuo randų. Stebuklo nėra, bet kažkiek padeda.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 14, 13:21)
O pas maneeeee...o aaaaaaš... biggrin.gif
Vakar susipažinau su viena renginiu vedėja. Patiko mano pynimas- užkvietė savo  darbus  išstatyti Bluewater'io galerijoje.
Kazkaip nemasina, neadekvatūs mokesčiai ten, mano akimis žiūrint.. na.. bet cia jau London tarifai. Nezinau...galvoju...

Rizikuok manau...kas nerizikuoja - negeria šampano mirksiukas.gif Juk tarifai tikriausiai pagal plotą - salės gi neimsi ax.gif

Koks gražus oras...galvoju, gal šiandien kaiman varyt...bet nekūrenama, sušalsiu. Užteks ir rytdienos... rolleyes.gif Ryt systra dar parvaro, tai vakare kalsim karšto vyno ax.gif
Atsakyti