Bet jai sugebi padaryt gerokai sudetingesnius pratimus, tai isivaizduojamas kamuolys tik juoka sukelia
Siaip darbo diena ryte neiciau.. man rodos net nera klasiu anksciau 10.. o tokiu laiku jau dirbu bet va kad negadint pirmad vakaro, nueinu ryte.. ir paskui pusdieni gaivaliojuos bandziau pasnaust, tai aisku paskambino.. bet vis tiek jau geriau jauciaus:) baigineju tvarkytis ir eisiu paskaityt
tai tu lankai intensyvias trevkes, užtat reikia atsigauti. Aš labiau mėgstu lėtas, ištvermei tai viskas OK. Tik rytinės prasideda 8 val, o man darbas nuo 9 val...tai baigiasi 8.50, varau visur ant gazo Ir tada aišku panosėj kokie mokomieji maišosi
Bet tai dzin, vėluoju kokias 5 minutes-joks čia kriminalas
Systrai pagaliau nupirkau dovaną praėjusio gimtadienio proga : pirtis, šveitimas, purvo vonia ir įtrynimas aliejum. Nu gal patiks
Bet tai dzin, vėluoju kokias 5 minutes-joks čia kriminalas
Systrai pagaliau nupirkau dovaną praėjusio gimtadienio proga : pirtis, šveitimas, purvo vonia ir įtrynimas aliejum. Nu gal patiks
Jei darbo dienom eit i gyma, tai man ant kokiu 7 reiktu darbe galiu but apie 8:30 bet ne, vakare sportuojant as geriau jauciaus
Apart to saldainiu rinkinio su alhogoliu, nieko daugiau net nesugalvojus ir nelabai kas i akis krenta bet pirksiu tik Costco arba tkmaxx, pardese kuriu lt nera ir nesiuncia
Blyn, kai nieko neveikiu, tai tik est noriu
Apart to saldainiu rinkinio su alhogoliu, nieko daugiau net nesugalvojus ir nelabai kas i akis krenta bet pirksiu tik Costco arba tkmaxx, pardese kuriu lt nera ir nesiuncia
Blyn, kai nieko neveikiu, tai tik est noriu
As daug ką veikiu, bet vistiek ėst noriu
Ėst yra šventas reikalas prieš gymą prisirijau silkės, tai biškį sunku buvo. Bet dabar grįžau - ir dar prisiryčiau, bet valdausi kažkaip
rytdienai dar turiu kepenėlių.Nereik gamint. Poryt darysiu čili troškinį su pupelėm ir kiaulienos gabaliukais, gal dar cukinijos įmesiu
rytdienai dar turiu kepenėlių.Nereik gamint. Poryt darysiu čili troškinį su pupelėm ir kiaulienos gabaliukais, gal dar cukinijos įmesiu
Labas rytas, karkušos
kaip išsilaikę?
Labukas
Varau darban nelabai patinka kaip susidejau kelia.. gal kol davaziuosiu, sugalvosiu ka pakeist
Varau darban nelabai patinka kaip susidejau kelia.. gal kol davaziuosiu, sugalvosiu ka pakeist
As siandien pasiemiau laisva, nes tyrimus turesiu akims, po kuriu, sake, normaliai nematysiu apie 6 val, tai vyras bus kartu.
a, tai lašins plečiančius į akis. Jo, su tokiais veizolais nepavairuosi ir nepadirbsi normaliai, viskas liejasi
Aš vakare į savo dvasinio tobulėjimo kursą varau
QUOTE(lututė @ 2022 10 11, 11:08)
a, tai lašins plečiančius į akis. Jo, su tokiais veizolais nepavairuosi ir nepadirbsi normaliai, viskas liejasi
Kas ves tuos kursus?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 11, 13:21)
Kas ves tuos kursus?
jėzuitas kunigas. Ten praktiškai pats dirbi su savimi, kasdienės meditacijos. Kartą į savaitę pasidalini tuo, kas vyksta su tavim.
Burbanti, kaip tavo akyts? Uosvis ir turi lasintis kas vakara vaistus i akis, bet suda jis ten pataiko.. o mes ir neprivazinesim.. cia jam uz men tyretu daryt tyrima del gliaukomos ar rai kataraktos..
Po darbo I gyma, po gymo i jacuze:) biski labiau karscio noreciau, nors ir 37 prisilus.. bet lauke tik 11..
Po darbo I gyma, po gymo i jacuze:) biski labiau karscio noreciau, nors ir 37 prisilus.. bet lauke tik 11..