Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Bet jai sugebi padaryt gerokai sudetingesnius pratimus, tai isivaizduojamas kamuolys tik juoka sukelia smile.gif

Siaip darbo diena ryte neiciau.. man rodos net nera klasiu anksciau 10.. o tokiu laiku jau dirbu smile.gif bet va kad negadint pirmad vakaro, nueinu ryte.. ir paskui pusdieni gaivaliojuos smile.gif bandziau pasnaust, tai aisku paskambino.. bet vis tiek jau geriau jauciaus:) baigineju tvarkytis ir eisiu paskaityt smile.gif
Atsakyti
tai tu lankai intensyvias trevkes, užtat reikia atsigauti. Aš labiau mėgstu lėtas, ištvermei rolleyes.gif tai viskas OK. Tik rytinės prasideda 8 val, o man darbas nuo 9 val...tai baigiasi 8.50, varau visur ant gazo biggrin.gif Ir tada aišku panosėj kokie mokomieji maišosi tongue.gif
Bet tai dzin, vėluoju kokias 5 minutes-joks čia kriminalas rolleyes.gif
Systrai pagaliau nupirkau dovaną praėjusio gimtadienio proga : pirtis, šveitimas, purvo vonia ir įtrynimas aliejum. Nu gal patiks rolleyes.gif
Atsakyti
Jei darbo dienom eit i gyma, tai man ant kokiu 7 reiktu smile.gif darbe galiu but apie 8:30 smile.gif bet ne, vakare sportuojant as geriau jauciaus smile.gif

Apart to saldainiu rinkinio su alhogoliu, nieko daugiau net nesugalvojus smile.gif ir nelabai kas i akis krenta smile.gif bet pirksiu tik Costco arba tkmaxx, pardese kuriu lt nera ir nesiuncia smile.gif

Blyn, kai nieko neveikiu, tai tik est noriu smile.gif
Atsakyti
As daug ką veikiu, bet vistiek ėst noriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ėst yra šventas reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif essen.gif prieš gymą prisirijau silkės, tai biškį sunku buvo. Bet dabar grįžau - ir dar prisiryčiau, bet valdausi kažkaip tongue.gif
rytdienai dar turiu kepenėlių.Nereik gamint. Poryt darysiu čili troškinį su pupelėm ir kiaulienos gabaliukais, gal dar cukinijos įmesiu rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif
kaip išsilaikę? ax.gif
Atsakyti
Labukas

Varau darban smile.gif nelabai patinka kaip susidejau kelia.. gal kol davaziuosiu, sugalvosiu ka pakeist smile.gif
Atsakyti
As siandien pasiemiau laisva, nes tyrimus turesiu akims, po kuriu, sake, normaliai nematysiu apie 6 val, tai vyras bus kartu.
Atsakyti
a, tai lašins plečiančius į akis. Jo, su tokiais veizolais nepavairuosi ir nepadirbsi normaliai, viskas liejasi rolleyes.gif
Aš vakare į savo dvasinio tobulėjimo kursą varau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 10 11, 11:08)
a, tai lašins plečiančius į akis. Jo, su tokiais veizolais nepavairuosi ir nepadirbsi normaliai, viskas liejasi  rolleyes.gif
Aš vakare į savo dvasinio tobulėjimo kursą varau  rolleyes.gif

Kas ves tuos kursus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 11, 13:21)
Kas ves tuos kursus?

jėzuitas kunigas. Ten praktiškai pats dirbi su savimi, kasdienės meditacijos. Kartą į savaitę pasidalini tuo, kas vyksta su tavim.
Atsakyti
Burbanti, kaip tavo akyts? Uosvis ir turi lasintis kas vakara vaistus i akis, bet suda jis ten pataiko.. o mes ir neprivazinesim.. cia jam uz men tyretu daryt tyrima del gliaukomos ar rai kataraktos..

Po darbo I gyma, po gymo i jacuze:) biski labiau karscio noreciau, nors ir 37 prisilus.. bet lauke tik 11..
Atsakyti