Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2021 06 30, 06:43)
Bijo tavo vaikis, tik tiek galiu pasakyt  rolleyes.gif

Kodel turetu bijoti, jis pavazineja su mano masina, kai namie buna, bet mazai? Jam paprasciausiai jos nereikia dabar.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 06 30, 08:05)
Labukas

Na as irgi ilgai teisiu nesilaikiau, man ir patiko, kai mane veziojo biggrin.gif Ir tik pradejus paciai vazinet, supratau, koks tai geris biggrin.gif
Jus ir abi teises jau nuo kada turit, o realiai kada pacios uz vairo sedot biggrin.gif

Taip. Is dainos zodziu neismesi. Veziojo, todel didelio reikalo vazineti nebuvo, o kai prireike masinos del kelienio problemu, tai is jos dabar neislipu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 06 30, 09:43)
teises aš turiu 34 metus. Nuo 16 praktiškai. Bet kad nesėdau - tai pirma nebuvo už ko sėst, paskiau - taigi nedavė. Į griovį įvažiuosiu tipo. Tai realiai sėdau tik užpernai. ax.gif  Grioviai kol kas sveiki (tfu tfu tfu)

Man kad ir dave, as vistiek nevazinejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 birželio 2021 - 14:20
nu auto yra gėris.Niekam ačiū nereik sakyt. Nori -čia, nori-tu jau kitam LT gale biggrin.gif
Atsakyti
Seses sunus panasiai,kaip Burbancios biggrin.gif Visa jo chebra apie 16m nuo dviraciu perlipo ant mopedu,jis paskutinis biggrin.gif Visa chebra teises issilaike,masinom vazineja,tas pana su teisem ir masina susirado-ji vezioja biggrin.gif Dabar jau issilaikes,bet irgi is savo chebros paskutinis biggrin.gif

JAunystej kazkaip neprisiruosiau eit tu teisiu laikytis biggrin.gif PAskui specialiai nejau,kad nebuciau girtu isveziotoja biggrin.gif PAskui jau kaip ir norejau eit laikytis,bet kaina labai isbrango...Paskui i UK isvaziavom pusmeciui biggrin.gif Sakiau-grisiu ir iskart eisiu laikytis..O kad vis neprisiruosem grizt,tai teko cia UK issilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
tiesiog gal žmogaus būdas toks. Kol prisiruošia, kol sugalvoja kad aha, tikrai gerai, faina-tai praeina meteliai kiti biggrin.gif
Varau sportuot biggrin.gif reik lašinius padegint biškutį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 30 birželio 2021 - 18:17
O as nesenai is sportu biggrin.gif dazai ant plauku, kauke ant veido, parelaksuosiu pusvalandi vonioj biggrin.gif
Atsakyti
Oi...vaikas prisiuntė nuotrauku graziausiu, dar per video call visi trys papliurpem, parodė grožį, kai visi ant kalno virsunes sedejo. Gerai, kad kaip tik tuo laiku man pietu pertrauka buvo darbe. Draugai angliukai lietuviškai pasisveikino su mumis biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 birželio 2021 - 20:15
oi, kaip gražu wub.gif fantastika...
nu va, parlėkiau... geras jausmas... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 30, 20:18)
oi, kaip gražu  wub.gif fantastika...
nu va, parlėkiau... geras jausmas...  bigsmile.gif

As tai gal 15000 zingsniu padariau darbe biggrin.gif Dirbau su baisiu zmogumi, kuri visus ir viska skundzia supervaizoriams, kiekviena zingsni ir veido mimika atraportuoja.Tai, kad maziau lotų- visai neprisedau beveik biggrin.gif
Atsakyti
stukačius ? Nu galėtų jį ir patį užstukačint kas biggrin.gif Bet darbinis vaikščiojimas jėgų nepriduoda, greičiau priešingai... ax.gif
Atsakyti
Labukas

As kasdien nueinu panasiai biggrin.gif Bet mano darbas toks.. jei reiktu vaiksciot del stukaciaus, pykciau ir as biggrin.gif Kas svarbiausia, cia uk megsta tuos stukacius..

Vel nemazai darbu, vel pilna laikiniu.. varau i darba, deliosiu pagal save biggrin.gif
Atsakyti
Jo...stukačiokai Anglijoje bujoja. Kartais pagalvoju, kad jie tai gauna su motinos pienu biggrin.gif Nacionalinis ypatumas, taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
oi ne...jie galvoja, kad atlieka gerą darbą biggrin.gif
Šiandien darbe grybą pjaunu... tongue.gif
Atsakyti