Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2022 10 04, 19:31)
Puse kuemo nubruzinau ir nusibaige sepetukas smile.gif reiks nauja nusipirkt ir kada nors uzbaigt smile.gif na svarbu kur matos, ten grazu smile.gif zoles liko po masinom smile.gif

O aš kepu trupininį pyragą. Ryt ALFA pirmasis susitikimas, nešiuosi tėveliam pavaišint. Vat kas man juokingiausia - nu eina per prievartą kai kurie, nes jei vaikas lanko prieš komuniją pamokėles-turi ir tėvai. Tai jei tau nemiela, netiki - kokio bb ten velkiesi ir tą vaiką grūdi? rolleyes.gif 99 proc paaiškinimų - tai gal prireiks, kai ženysis. Nu tai o kam toj bažnyčioj ženytis vėl, jei netiki? Žo, bažnyčioj visi durneliai, plėšikai apgavikai, bet einu dėl visa ko, kaip apsipirkt panašiai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kava ant stalo biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labukas

Na ka-153 smile.gif netaio jau ir baisiai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 10 05, 10:25)
Labukas

Na ka-153 smile.gif netaio jau ir baisiai daug smile.gif

nekraupink tu manęs su tuo nebaisiai daug biggrin.gif Jaučiu kai išvaryčisu ryte, tai grįžčiau 8 vakaro biggrin.gif
Blyn, šiandien ėjau cukraus pirkt ir šokolado. Spėk, parsinešiau ? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Parsinešiau grietinės, varškės. O ko ėjau, tai tik darbe prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
Giega, o kaip tavo nugara po avarijos? Gavai reabilitaciją?
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 10 05, 10:06)
nekraupink tu manęs su tuo nebaisiai daug  biggrin.gif  Jaučiu kai išvaryčisu ryte, tai grįžčiau 8 vakaro  biggrin.gif
Blyn, šiandien ėjau cukraus pirkt ir šokolado. Spėk, parsinešiau ?  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Parsinešiau grietinės, varškės. O ko ėjau, tai tik darbe prisiminiau  biggrin.gif

Buna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu būna, ale paskiau kojom nespakaina. Vėl reiks varyt biggrin.gif
Ko tu tyli, jokių žinių? Apsispakajinai jau ? biggrin.gif kaip planai, ar susirezgė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 10 05, 11:29)
nu būna, ale paskiau kojom nespakaina. Vėl reiks varyt  biggrin.gif
Ko tu tyli, jokių žinių? Apsispakajinai jau ?  biggrin.gif kaip planai, ar susirezgė?  rolleyes.gif

Ai, ka as zinau...dabar klausimas del draudimo mano iskiles, nu NI issiaiskinau. Draudima kelioniu turim šeimynini is banko, vyras ten su jais platinini pakidžių turi, tai daug nuo ko esam apdrausti. Bet gerai, kad perskaite vakar, kad draudzia tik leasure keliones. O mano ar leasure ar ne, tai bb žino kokios kelionės bus.
Dar vakar gavau pakvietimą sudalyvauti Anglijos lietuviu verslininkų susitikime Londone, kuris vyksta karta I metus. Organizatore kazkaip susirado mane, net nezinau kaip. Nu bet ar man reikia? As nemegstu, nei pati nei kai kiti iskelia nosis aukstai, tipo labai kazka reiskiantis....bile susiejimuose uzsideda lakierkas ir varnelę, o kusenej keli grasiai, bet biznierius, meta paskutinius pinigus I puodą, skirtą vargstanciu palaikymui, kai kiti tokie patys biznieriai ziuri ir ta pati daro. Man tai primena Ostapą Benderį 'zapad vam pamožet dielajte vznosy.." biggrin.gif Komedija....

Nu nemoku paaiskinti...nepatinka pafosas, dirbtinis poviškumas. Nemanau, kad dalyvausiu, as turiu kur pinigus deti ir as ne jokia ne biznierė.
Man parodai reikia ruostis trys dienos liko biggrin.gif . Kita parida gegužę.

Tai va taip va ir gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 05, 16:10)
Ai, ka as zinau...dabar klausimas del draudimo mano iskiles, nu NI issiaiskinau.

Nu nemoku paaiskinti...nepatinka pafosas, dirbtinis poviškumas. Nemanau, kad dalyvausiu, as turiu kur pinigus deti ir as ne jokia ne biznierė.
Man parodai reikia ruostis  trys dienos liko  biggrin.gif . Kita parida gegužę.

Tai va taip va ir gyvenu.

Tai dar išsiaiškinsi, nieko rolleyes.gif
Mane tie "verslininkų pusryčiai" , kur vyksta LT, truputį juokina, nu gal ryšius kažkokius galima užmegzt, bet tikriausiai pagrinde tikslas save parodyt rolleyes.gif
Apie ką dabar paroda ? Įmesi vaizdų ? rolleyes.gif
Blyn, šiandien nieko gero nenuveikiau...sudariau sutartį, bišk pabraižiau ir neršiu intike visą dieną blink.gif pamatytų dyrekas tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 10 05, 16:40)
Tai dar išsiaiškinsi, nieko  rolleyes.gif
Mane tie "verslininkų pusryčiai" , kur vyksta LT, truputį juokina, nu gal ryšius kažkokius galima užmegzt, bet tikriausiai pagrinde tikslas save parodyt  rolleyes.gif
Apie ką dabar paroda ? Įmesi vaizdų ?  rolleyes.gif
Blyn, šiandien nieko gero nenuveikiau...sudariau sutartį, bišk pabraižiau ir neršiu intike visą dieną  blink.gif  pamatytų dyrekas  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Vat tame ir esme, kad tik pasipikiruoti nori, didybes manija...defects of characters...fui...man niekada nepatiko tokie tusciaviduriai žmones.

Gegužę esu pakviesta sudalyvauti...."bla bla bla bla ten kur gyvena fėjos" biggrin.gif gerai neatsimenu pavadinimo biggrin.gif
O dabartine, tai is buvusios parodos mano darbas, paprase viena organizatore, kad paeksponuociau savo macrame jos parodoje, jai labai patiko smile.gif
Atsakyti
pinsi dar ką nors? Ar neši tą patį? man irgi reikėtų nusipint ant durų kilimuką kaime, nes pigau, nei nenaudojamas duris keist biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau kaip dabar, bet anksciau labai jahova rinkdavos tuose lietuviskuose susitikimuose.

Po darbu smile.gif eisiu i gyma. Kazko musu jacuze sugedo, nesildo vandens.. reik cekio ieskot, nes garantija metams yra.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 10 05, 19:48)
Nezinau kaip dabar, bet anksciau labai jahova rinkdavos tuose lietuviskuose susitikimuose.

Po darbu smile.gif eisiu i gyma. Kazko musu jacuze sugedo, nesildo vandens.. reik cekio ieskot, nes garantija metams yra.

Oba bigsmile.gif nu sugalvok tu man...
gyman šiandien nesigavo, buvau ALFA susitikime. Bet abydniausia, kad šiandien prasnaudžiau, jog reik varyt į seniūniją...buvau užsiregistravus, dabar laikas prapuolė blink.gif
Atsakyti