Giega, kuo toliau, tuo labiau as su tavimi sutinku
nuuu...tokius serenčius, vienmečius flioksus, žioveinius, astras, zinijas tai sėju. Man patinka - nereiklūs, užpildo visus tarpus, ilgai žydi. Net ant kapinių serenčius pasodinau, tai dabar nuvariau , galvoju, pakeisiu erikom, nes bus nebegražūs. Tai ką tu - tokio grožio, kad erikas parsivežiau namo ir pasistačiau balkone
O zinijos beveik mano ūgio buvo O kainuoja tik sėklas išsiimt kitiem metam. Kažkurios astros išvis kelinti metai užsisėja pačios - nu niekaip nesuprantu, atrodo gi šalčio bijo
O zinijos beveik mano ūgio buvo O kainuoja tik sėklas išsiimt kitiem metam. Kažkurios astros išvis kelinti metai užsisėja pačios - nu niekaip nesuprantu, atrodo gi šalčio bijo
Labas rytas
padengiau stalą, kava laukia
Labukas
Jau kava isgerta atvariau i darba.. ner kur masinos statyt, nes pirmi dar neisvaziave..
Nu ir eilini karta linija sugedus vel neaisku kada isvaziuosim..
Jau kava isgerta atvariau i darba.. ner kur masinos statyt, nes pirmi dar neisvaziave..
Nu ir eilini karta linija sugedus vel neaisku kada isvaziuosim..
tai nervint turėtų...nes laikas gaištasi, grįžti vėliau
kažkoks diorgas ima...reik šiandien pasiskambint, davė pažįstama vakar tel dėl darbo. Šiuo metu neieškau, bet meniu paskaitau
kažkoks diorgas ima...reik šiandien pasiskambint, davė pažįstama vakar tel dėl darbo. Šiuo metu neieškau, bet meniu paskaitau
Tai ir diorgina.. labiausiai nervina, kad tuos laikinius vis tiek turi laiku paradyt.. tai dabar man reik pirma juos pralekt, paskui jau vaziuot normaliai.. papildomos mylios..
Like 3 furos, bet lygtai paliks rytdienai.. tai galima nusiteikt biziakui
Like 3 furos, bet lygtai paliks rytdienai.. tai galima nusiteikt biziakui
nu o aš pasiskambinau. Ai, nelabai. "Ant popieriaus" nekažką, įtariu ir algos nekažką. Trynė trynė, tai tuom ir baigėm
Na va, jau ir namie 🙂 vietoj 125, issiveziau tik 70 🙂 kadangi darg truko, tai ir laikiniai laiku buvo tai va, like bus rytdienai.. linija vis dar nepataisyta..
Labai kaupiuos vienam darbukui- isravet priekini kiema ai, tas actas ir tam kartui vel viskas auga kaip augo
Labai kaupiuos vienam darbukui- isravet priekini kiema ai, tas actas ir tam kartui vel viskas auga kaip augo
tai augalai (piktžolės ta prasme) labai gajos. Nei tręšt, nei rūpintis - auga sau kaip augusios. Kad gėlės taip bujotų
Pavargau. Kažkaip vakar sunkiai užmigau po sporto ir burokėlių konservavimo , tai šiandien tokia sunešiota
Pavargau. Kažkaip vakar sunkiai užmigau po sporto ir burokėlių konservavimo , tai šiandien tokia sunešiota
As ir gana prastai miegojau.. gal cia ta saule veikia, magnetiniai laukai..
dar sedziu ant sofos
dar sedziu ant sofos
QUOTE(giega @ 2022 10 04, 18:02)
As ir gana prastai miegojau.. gal cia ta saule veikia, magnetiniai laukai..
dar sedziu ant sofos
dar sedziu ant sofos
pilnatis artėja Nu nebedaug liko iki dabo galo
Puse kuemo nubruzinau ir nusibaige sepetukas reiks nauja nusipirkt ir kada nors uzbaigt na svarbu kur matos, ten grazu zoles liko po masinom