Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Nes irgi dar neijungem sildymo.Diena baiai, jei ir sekmadienis toks bus, tai niekur nevaziyosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 30, 15:36)
Man tai butu smertis toks lakstymas, as esu uz visiska neskubejima ir atsipalaidavima darbe.
Papildyta:

Tai uztat ir papildot viena kitą.  wub.gif

As is esmes viska greit darau smile.gif nemoku vaidint dirbancia smile.gif as net galvoju dar labiau susimazint stopo laika, bet tada jau us vis lekt reiks smile.gif taip irgi nenoriu smile.gif
Ir zinok as nesiverciu per galva, net nebegu, o einu gan normaliu zingsniu:)
As noriu pasidaryt darba ir grizus namie sedet smile.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 30, 17:00)
Nes irgi dar neijungem sildymo.Diena baiai, jei ir sekmadienis toks bus, tai niekur nevaziyosiu  rolleyes.gif

Mes tai isijjngem jau.. megstam siluma smile.gif o dar toks oras.. dziausiu skalbinius namie smile.gif
Atsakyti
nu žinokit... parvariau kaiman, rakinu duris. Skambina.... systra biggrin.gif sako persigalvojau, ryt atvarau, paimk nuo plento. Ach tu jptvm, o aš grybaut žadėjau eit. Amžiais ana sumaišo visas kortas blink.gif
Šiaip namie vėsu, ppersivilkau kaldrą į pūkinę, reik dar šiltą pižamą susirast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 30, 19:09)
As is esmes viska greit darau smile.gif nemoku vaidint dirbancia smile.gif as net galvoju dar labiau susimazint stopo laika, bet tada jau us vis lekt reiks smile.gif taip irgi nenoriu smile.gif
Ir zinok as nesiverciu per galva, net nebegu, o einu gan normaliu zingsniu:) 
As noriu pasidaryt darba ir grizus namie sedet smile.gif
Mes tai isijjngem jau.. megstam siluma smile.gif o dar toks oras.. dziausiu skalbinius namie smile.gif

Tai zmones visi skirtingi. Vieni skubiai viska dsro is prigimties, kiti - ne.
Nors...gal ne is prigimties, manes visada visur buvo pilna..nors gal ne. .pagalvojau, kad niekada nemegau niekur skubeti biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 09 30, 21:12)
nu žinokit... parvariau kaiman, rakinu duris. Skambina.... systra  biggrin.gif  sako persigalvojau, ryt atvarau, paimk nuo plento. Ach tu jptvm, o aš grybaut žadėjau eit. Amžiais ana sumaišo visas kortas  blink.gif
Šiaip namie vėsu, ppersivilkau kaldrą į pūkinę, reik dar šiltą pižamą susirast  rolleyes.gif

Dabar isivaizduoju isisupusia tave i koldra su gera knyga rankose biggrin.gif
Papildyta:
Žiūriu dabar 'Blonde' nauja filma apie Mwrilin Monroe. Nu tas Bredas Pitas...kaip rezisierius, tai šūdinas visai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As net nemoku apibudint save smile.gif
Pvz as prie tinginiu, as megstu pagulinet, pasedinet.. bet jei ka darau, darau greit smile.gif ir darba noriu pabaigt greit, kad galeciau namie tinget smile.gif
Nors is siaip mano darbas yra intensyvus , net jei ir stopo laika daryciau gerokai ilgesni smile.gif vis tiek yra daug vaiksciojimo.
Kazkada senai norejau isidarbint Merkurijuj, pakliuvau i vyriska skyriu, jis treciam aukste , zmoniu uzeina mazai, sedet negalima, veikt nera ka.. istveriau 3d smile.gif

Atsakyti
Jo, riogsau lovoj. Skaičiau, bet akys pavargo, miegosiu. Taip tylu, kad ausyse spengia, neliko paukščių, o ir vėjo nėra rolleyes.gif Tai nervukai turėtų pasiilsėt rolleyes.gif
Aš irgi nemėgstu skubėt, kur nereikia. Bet vaikštau greit, daug visko darau. Nu kažkaip taip biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif

kaip savaitgalis ? Aš tai persodinau braškes, žemuoges sutvarkiau, gėlynus aptvarkėm, dar nubėgom į mišką prisirinkom grybų (sesė neištvėrė, atvarė), vakare fainai pasėdėjom lauke po pledais, spoksodamos į žvaigždes su puodu karšto vyno.
Vėsu kambariuose, miegot nelabai faina, nors po kaldrom nėr šalta. Žo savotiškai pailsėjau, bet po savaitgalio jaučiuos pavargusi.
Šiandien laukia sporto salė ir pabaigt konservuot burokėlius (nulupt, sutarkuot ir užsukt) rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Tuoj vaziuosiu iki lidlo, paskui i gyma, paskui namus tvarkyt:) va toks mano laisvadienis 🙂

Vakar biski apsipirkom - kilima i ta suremontuora kambari smile.gif dar kede i virtuve, nes senoji jau luzinejo smile.gif
Dar lova ziurejom, bet tokios desovai padarytos, lentos paprastos sukaltos.. tai lai ir buna senoji , nei ji luzta, tvirta grazi smile.gif vienintelis minusas labai isplatinti krastai.. ir astrus, amziais kojas apsidauzau smile.gif
Atsakyti
O aaaaaaaaaš biggrin.gif o ką aš? Aš nieko biggrin.gif
Nuo lapkricio galo iki vasario vidurio gyvensiu Olandijoje. Ten žiūrėk ir gegužė. Paskui šviečiasi Abudabis. Vat su tuo tai bus pyp...Jei ne ta chujova alergija saulei ir karsciui - vazineciau po pasauli su vyru be jokiu problemų. **** ****...visi musu kazkada kurti planai, kad jis dirba worldwide (inspektuoja organizacijos darbus), o as kartu su juo vazineju, sugriuvo, kaip kortų kaladė. Tai va...toks mano rytas. Liūdna, bet gyvenimas yra gyvenimas. Ne visada viskas gaunasi, kaip norisi.
Atsakyti
Daugiau maziau bet pavazinesi ;) apraminai jau nervus smile.gif

Atvariau i gyma, aikstele uzdaryta.. ten daug kitu firmu, bet nelabai leidzia statyt, tik klientam.. tai ryskiai daug kas apsisuko ir nebeateis i klase.. kol kas mes dviese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 10 03, 12:04)
Daugiau maziau bet pavazinesi ;) apraminai jau nervus smile.gif

Atvariau i gyma, aikstele uzdaryta.. ten daug kitu firmu, bet nelabai leidzia statyt, tik klientam.. tai ryskiai daug kas apsisuko ir nebeateis i klase.. kol kas mes dviese smile.gif

Jo biggrin.gif jau kitaip ziuriu I situaciją biggrin.gif
------
Bus exclusive training for two biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 03, 12:09)
O aaaaaaaaaš  biggrin.gif  o ką aš? Aš nieko  biggrin.gif
Nuo lapkricio galo iki vasario vidurio gyvensiu Olandijoje. Ten žiūrėk ir gegužė. Paskui šviečiasi Abudabis. Vat su tuo tai bus pyp...Jei ne ta chujova alergija saulei ir karsciui - vazineciau po pasauli su vyru be jokiu problemų. **** ****...visi musu kazkada kurti planai, kad jis dirba worldwide (inspektuoja  organizacijos darbus), o as kartu su juo vazineju, sugriuvo, kaip kortų kaladė. Tai va...toks mano rytas. Liūdna, bet gyvenimas yra gyvenimas. Ne visada viskas gaunasi, kaip norisi.

Ir čia vadinasi nieko ? Nevaryk jau. rolleyes.gif Visiškai liuks. Juk tuo metu vistiek nedirbi, jei gerai suprantu ax.gif
O per tą olandišką laiką gali ieškotis plonutėlės baltutėlės medvilnės marškinių, skrybėlaičių ir viso kito rolleyes.gif Niekas dar negriuvo, išskyrus tavo nuotaikas mirksiukas.gif bet tos su laiku atsistato rolleyes.gif
būtų faina, jei šiandien būtų laisvadienis...įdomu, kaip dirbsim per lapkritines - šeštadienis, sekmadienis-pirmadienį darban ir po to dvi išeiginės. Nu bet žinant dyreką-dirbsim ir dar kaip. Nors bus tuščia... ax.gif
Atsakyti