Nes irgi dar neijungem sildymo.Diena baiai, jei ir sekmadienis toks bus, tai niekur nevaziyosiu
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 30, 15:36)
Man tai butu smertis toks lakstymas, as esu uz visiska neskubejima ir atsipalaidavima darbe.
Papildyta:
Tai uztat ir papildot viena kitą.
Papildyta:
Tai uztat ir papildot viena kitą.
As is esmes viska greit darau nemoku vaidint dirbancia as net galvoju dar labiau susimazint stopo laika, bet tada jau us vis lekt reiks taip irgi nenoriu
Ir zinok as nesiverciu per galva, net nebegu, o einu gan normaliu zingsniu:)
As noriu pasidaryt darba ir grizus namie sedet
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 30, 17:00)
Nes irgi dar neijungem sildymo.Diena baiai, jei ir sekmadienis toks bus, tai niekur nevaziyosiu
Mes tai isijjngem jau.. megstam siluma o dar toks oras.. dziausiu skalbinius namie
nu žinokit... parvariau kaiman, rakinu duris. Skambina.... systra sako persigalvojau, ryt atvarau, paimk nuo plento. Ach tu jptvm, o aš grybaut žadėjau eit. Amžiais ana sumaišo visas kortas
Šiaip namie vėsu, ppersivilkau kaldrą į pūkinę, reik dar šiltą pižamą susirast
QUOTE(giega @ 2022 09 30, 19:09)
As is esmes viska greit darau nemoku vaidint dirbancia as net galvoju dar labiau susimazint stopo laika, bet tada jau us vis lekt reiks taip irgi nenoriu
Mes tai isijjngem jau.. megstam siluma o dar toks oras.. dziausiu skalbinius namie
Tai zmones visi skirtingi. Vieni skubiai viska dsro is prigimties, kiti - ne.
Nors...gal ne is prigimties, manes visada visur buvo pilna..nors gal ne. .pagalvojau, kad niekada nemegau niekur skubeti
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 09 30, 21:12)
nu žinokit... parvariau kaiman, rakinu duris. Skambina.... systra sako persigalvojau, ryt atvarau, paimk nuo plento. Ach tu jptvm, o aš grybaut žadėjau eit. Amžiais ana sumaišo visas kortas
Dabar isivaizduoju isisupusia tave i koldra su gera knyga rankose
Papildyta:
Žiūriu dabar 'Blonde' nauja filma apie Mwrilin Monroe. Nu tas Bredas Pitas...kaip rezisierius, tai šūdinas visai
As net nemoku apibudint save
Pvz as prie tinginiu, as megstu pagulinet, pasedinet.. bet jei ka darau, darau greit ir darba noriu pabaigt greit, kad galeciau namie tinget
Nors is siaip mano darbas yra intensyvus , net jei ir stopo laika daryciau gerokai ilgesni vis tiek yra daug vaiksciojimo.
Kazkada senai norejau isidarbint Merkurijuj, pakliuvau i vyriska skyriu, jis treciam aukste , zmoniu uzeina mazai, sedet negalima, veikt nera ka.. istveriau 3d
Pvz as prie tinginiu, as megstu pagulinet, pasedinet.. bet jei ka darau, darau greit ir darba noriu pabaigt greit, kad galeciau namie tinget
Nors is siaip mano darbas yra intensyvus , net jei ir stopo laika daryciau gerokai ilgesni vis tiek yra daug vaiksciojimo.
Kazkada senai norejau isidarbint Merkurijuj, pakliuvau i vyriska skyriu, jis treciam aukste , zmoniu uzeina mazai, sedet negalima, veikt nera ka.. istveriau 3d
Jo, riogsau lovoj. Skaičiau, bet akys pavargo, miegosiu. Taip tylu, kad ausyse spengia, neliko paukščių, o ir vėjo nėra Tai nervukai turėtų pasiilsėt
Aš irgi nemėgstu skubėt, kur nereikia. Bet vaikštau greit, daug visko darau. Nu kažkaip taip
Aš irgi nemėgstu skubėt, kur nereikia. Bet vaikštau greit, daug visko darau. Nu kažkaip taip
Labas rytas, karkušos
kaip savaitgalis ? Aš tai persodinau braškes, žemuoges sutvarkiau, gėlynus aptvarkėm, dar nubėgom į mišką prisirinkom grybų (sesė neištvėrė, atvarė), vakare fainai pasėdėjom lauke po pledais, spoksodamos į žvaigždes su puodu karšto vyno.
Vėsu kambariuose, miegot nelabai faina, nors po kaldrom nėr šalta. Žo savotiškai pailsėjau, bet po savaitgalio jaučiuos pavargusi.
Šiandien laukia sporto salė ir pabaigt konservuot burokėlius (nulupt, sutarkuot ir užsukt)
Labukas
Tuoj vaziuosiu iki lidlo, paskui i gyma, paskui namus tvarkyt:) va toks mano laisvadienis 🙂
Vakar biski apsipirkom - kilima i ta suremontuora kambari dar kede i virtuve, nes senoji jau luzinejo
Dar lova ziurejom, bet tokios desovai padarytos, lentos paprastos sukaltos.. tai lai ir buna senoji , nei ji luzta, tvirta grazi vienintelis minusas labai isplatinti krastai.. ir astrus, amziais kojas apsidauzau
Tuoj vaziuosiu iki lidlo, paskui i gyma, paskui namus tvarkyt:) va toks mano laisvadienis 🙂
Vakar biski apsipirkom - kilima i ta suremontuora kambari dar kede i virtuve, nes senoji jau luzinejo
Dar lova ziurejom, bet tokios desovai padarytos, lentos paprastos sukaltos.. tai lai ir buna senoji , nei ji luzta, tvirta grazi vienintelis minusas labai isplatinti krastai.. ir astrus, amziais kojas apsidauzau
O aaaaaaaaaš o ką aš? Aš nieko
Nuo lapkricio galo iki vasario vidurio gyvensiu Olandijoje. Ten žiūrėk ir gegužė. Paskui šviečiasi Abudabis. Vat su tuo tai bus pyp...Jei ne ta chujova alergija saulei ir karsciui - vazineciau po pasauli su vyru be jokiu problemų. **** ****...visi musu kazkada kurti planai, kad jis dirba worldwide (inspektuoja organizacijos darbus), o as kartu su juo vazineju, sugriuvo, kaip kortų kaladė. Tai va...toks mano rytas. Liūdna, bet gyvenimas yra gyvenimas. Ne visada viskas gaunasi, kaip norisi.
Nuo lapkricio galo iki vasario vidurio gyvensiu Olandijoje. Ten žiūrėk ir gegužė. Paskui šviečiasi Abudabis. Vat su tuo tai bus pyp...Jei ne ta chujova alergija saulei ir karsciui - vazineciau po pasauli su vyru be jokiu problemų. **** ****...visi musu kazkada kurti planai, kad jis dirba worldwide (inspektuoja organizacijos darbus), o as kartu su juo vazineju, sugriuvo, kaip kortų kaladė. Tai va...toks mano rytas. Liūdna, bet gyvenimas yra gyvenimas. Ne visada viskas gaunasi, kaip norisi.
Daugiau maziau bet pavazinesi ;) apraminai jau nervus
Atvariau i gyma, aikstele uzdaryta.. ten daug kitu firmu, bet nelabai leidzia statyt, tik klientam.. tai ryskiai daug kas apsisuko ir nebeateis i klase.. kol kas mes dviese
Atvariau i gyma, aikstele uzdaryta.. ten daug kitu firmu, bet nelabai leidzia statyt, tik klientam.. tai ryskiai daug kas apsisuko ir nebeateis i klase.. kol kas mes dviese
QUOTE(giega @ 2022 10 03, 12:04)
Daugiau maziau bet pavazinesi ;) apraminai jau nervus
Jo jau kitaip ziuriu I situaciją
------
Bus exclusive training for two
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 03, 12:09)
O aaaaaaaaaš o ką aš? Aš nieko
Ir čia vadinasi nieko ? Nevaryk jau. Visiškai liuks. Juk tuo metu vistiek nedirbi, jei gerai suprantu
O per tą olandišką laiką gali ieškotis plonutėlės baltutėlės medvilnės marškinių, skrybėlaičių ir viso kito Niekas dar negriuvo, išskyrus tavo nuotaikas bet tos su laiku atsistato
būtų faina, jei šiandien būtų laisvadienis...įdomu, kaip dirbsim per lapkritines - šeštadienis, sekmadienis-pirmadienį darban ir po to dvi išeiginės. Nu bet žinant dyreką-dirbsim ir dar kaip. Nors bus tuščia...