Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

maudymkė graži, tik tokių privengiu, nes gi nudegt galima tokiais raštais ax.gif
Apatinių nerodo tongue.gif
Su sintetika paprasčiau. Susitepė-įmetei, prasukai su vienu pirštu baleikoj ir vėl švaru biggrin.gif
Atsakyti
Baiges nuolaidos ir neberodo apatiniu smile.gif va tokie, tik balti ir uz trigubai mazesne kaina smile.gif

https://uk.honeybird...-bra-bottom-set

As megstu sita firma, daug turiu, tik visada laukiu nuolaidu smile.gif

Jau namie smile.gif galvoju gal bulviniu blynu prakept..
Atsakyti
a, nu neblogi thumbup.gif
aš irgi jau namie, privalgiau silkės, ant viršaus labai keistas noras-kakava su šokoladu aplieta spurga tongue.gif Darbe išnervino, tai norisi kažko guodžiančio. Eisiu ryt pas dyreką skųst, daėdė visi - nieks už nieką neatsako, tik aš visiem turiu atsiskaityt.
O bulviniai blynai - jėga. Tik aš tingiu kept tongue.gif
Lyja , įdomu, kas bus savaitgalį, nes žadu varyt kaimukan. Reik braškes atfliansuot, pasidaryt vagelę. Patvarkyt gėles. Ilgai nebuvau, įdomu, kas darosi. Dar nusipirkau porą rododendrų ir vieną rožę, reik pasodint. Ir žinoma vyno kaitinimui, nes bus šalta.
Dar pasiknisau po armietiškas pardes, nes dar reik visokių niekalų - tai eina kakot, kaip brangu. Aišku, normaliai uždirbant, gal ir pusė bb, bet kai nelabai normaliai, o dar ir visos kitos kainos sukilę-nu tai ir nx.
Kada tu išvarai ? rolleyes.gif
OK, einu rengtis po biškiuką-varysiu sportuot. Nervina skėtį tystis, bet važiuot nenoriu. Pusė kilometro važiuot biškį be ryšio, kai ratą daryt reik apie kilą.
Atsakyti
Man ir koks puskilometris, bet as su masina vaziuoju ;) vien todel, kad as nepersirengineju ir paskui slapuai grizt namo..

As su blenderiu sublenderiuoju- greita smile.gif o kuek cia mums dviem reikia smile.gif bet idejau 1 saldzia bulve .. nu taip praskiede.. ir krakmolo dejau ir miltu.. vos vos vertes..
Atsakyti
aš irgi nepersirenginėju, tik batus aišku lauko aunuos. Ai, nutipenau su skėčiu, nieko nepasidarė. O trevkė daugiau ant ištvermės, ne ant intensyvumo, tai ir nesuprakaituoju labai rolleyes.gif
Su blenderiu ? Nu geras, nedaeitų niekaip biggrin.gif UK bulvės mažai krakmolo turi, ir taip skystos rolleyes.gif aš tai dar ir taip skystį kiek nuvarvinu kiaurasamtyje, įmušu kiaušą ir prieš kepant dedu sausų manų šaukštą kitą. Būna traškūs, apskrudę, mmmm essen.gif
Atsakyti
Oi, jau senai su blenderiu bulves tarkuoju smile.gif labai gerai gaunas, o ir plaut nedaug bliudu smile.gif
As ipratus i angliskas , tai zinau kaip kiek, nu bet va Imeciau ta saldzia ir sunkiai vertes smile.gif o krakmolo pakankamai;)
Atsakyti
Na ka, Issimatavau viska smile.gif tai apatiniai keliauja atgal smile.gif kazkaip negrazuai stovi tie isiuvai..
maudimke is Shein pasilieku smile.gif gal ir ciut per maza, bet negaliu grazint jos smile.gif ir dar suknele pasiliksiu.. imesiu i fb, nes cia Sheino nuoroda neisideda ..
Atsakyti
o tai apatinius galima grąžint? Pas mus kažkaip apatinis trikotažas negrąžinamų kategorijoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 28, 20:41)
o tai apatinius galima grąžint? Pas mus kažkaip apatinis trikotažas negrąžinamų kategorijoj  rolleyes.gif

Jei parduotuvej perki, tai nelabai galima, bet ir rai tik kelnaiciu.. o kai intiku uzsisakai, tai viska gali grazint. Liemenuka tai tikrai grazinsiu, kelnaites gal dar ir pasiliksiu..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

eisiu pas dyreką skųstis visom nelaimėm rolleyes.gif bus arba gerai arba blogai rolleyes.gif
Jau ketvirtadienis, dienos kažkaip labai staigiai prabėgo ax.gif
Atsakyti
Labukas

Linkiu, kad gerai butu !!

Jo, dienos lekia kosminiu greiciu smile.gif va ant nosies vel savaitgalis smile.gif net nezinau ka veiksim.. orus lygtai neblogus zada, reiks vel kur palekt.. reik dvirati is dukros atsiimt, vis tiek ji nevazineja..
Atsakyti
ai net nežinau. Išdėjau viską nuo dūšios, tas pokalbio gale sako - nu tai man šitos problemos žinomos blink.gif Nu tai jptvm, jei žinai, gal imkis veiksmų blink.gif Pažiūrėsim, pažadėjo kažką patvarkyt.
Mašiniuko vėl geltonas ženklas užsidegė, parašiau meistriukui. Sakė suras man kitą, su daugiau aparatūros , nes pats ten kažko neturi. Tai laukiu info. Galėtų nebūt ten kažko labai blogo, nes be mašiniuko su tiek veiklų yra nelabai gerai rolleyes.gif
Atsakyti