Nu tai pramoga reiktu kasdien vazinet, keiktumeis, kad stoja kiekvienam baznytkaimy .
Dar truksta 50.. jau tokiu laiku atiduodu siuntinius..
nu jo, kartais atsipūtus faina palėkt traukiniu ar autiku. Bet tik kartais
bliam, mane mano darbas pradėjo nervuot. Visiem px , reik vežt baldus - jie dar net nesurinkti
bliam, mane mano darbas pradėjo nervuot. Visiem px , reik vežt baldus - jie dar net nesurinkti
QUOTE(giega @ 2022 09 27, 12:08)
Nu tai pramoga reiktu kasdien vazinet, keiktumeis, kad stoja kiekvienam baznytkaimy .
Tai tik pramogai Kasdiena i darba nenoreciau taip vazineti
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 09 27, 12:44)
nu jo, kartais atsipūtus faina palėkt traukiniu ar autiku. Bet tik kartais
O man skambina zmones, negalintys atsiimti is galerijos pinigu uz parduotus darbus. Geriausia gqlerija apylinkeje. Uchty mūchty atsiliepimai ir liiaupses, o va jau problema. As jau ne prie ko, bet zmones bando pagalbos ieskoti - man rašo. Teks su gqlerijos seimininke pyktis truputi.
nu tai kur tie pinigai? Šeimininkei pakvipo ?
Važiuosiu mašiniuko pasiimt. Neaišku, ką ten rado , tipo stebėt reik ar kažką
QUOTE(lututė @ 2022 09 27, 17:15)
nu tai kur tie pinigai? Šeimininkei pakvipo ?
Oi.. tipo galerijos pinigus atiduoda tik menesio eigoje. Pyzdiec. Nu nezinau, as tokiu problemu neturejau niekadq. Galvoju, kad jie tuos pinigus panaudoja sau dabar, nes ruosiasi atiaryti nauja galeriją su studijomis kitame kaime.
nu blyn, tai kas yra dabar? Ne mėnesio galas ??? pzdc Sukčiuvienė
Pasiėmiau mašinytę, parlėkiau kiap ant sparnų. Kažkas ten nesusigroja su davikliais, sakė jei pasikartos, atvažiuot, nurodys meistrelius, kurie turi daugiau aparatūros. Pakeitė oro filtrus ir tiek žinių
Pasiėmiau mašinytę, parlėkiau kiap ant sparnų. Kažkas ten nesusigroja su davikliais, sakė jei pasikartos, atvažiuot, nurodys meistrelius, kurie turi daugiau aparatūros. Pakeitė oro filtrus ir tiek žinių
Labs ryts
Gyvos? Mašiniukas yra gėėėris Šiandien mokytis neisiu, nes programa suinstaliuota ne ta ir pjaunasi su staklėm. Kada padarys - bbž . Juk direktoriaus švogeris - tai px.
Labukas
Na siandien jau maziau, tik 119 jei laiku isvaziuosim, tai kokia 15h tureciau but namie.. vakar 1,5h veliau is depo isvaziavom.. o paskui ir trafikai, tai namo tik 18:30 grizau.. pavargus nuo tiek vazinejimo.. ir alkana, nes tik obuoliu turiu
Vakar pora siuntiniu gavau, net nesimatavau nueko apatiniai turetu but geri, maudimke maciau bus maza o sukneles net is maiso neistraukiau
Na siandien jau maziau, tik 119 jei laiku isvaziuosim, tai kokia 15h tureciau but namie.. vakar 1,5h veliau is depo isvaziavom.. o paskui ir trafikai, tai namo tik 18:30 grizau.. pavargus nuo tiek vazinejimo.. ir alkana, nes tik obuoliu turiu
Vakar pora siuntiniu gavau, net nesimatavau nueko apatiniai turetu but geri, maudimke maciau bus maza o sukneles net is maiso neistraukiau
QUOTE(giega @ 2022 09 28, 10:39)
Labukas
O, pasirodyk paskui, ką pirkai.
Aš užsisakiau suknutę su didele nuolaida kitai vasarai, patiko spalva - powder blue su gėlėmis. Tik iškirptė susiaučiama, tai labai skečiasi iki liemenaškės, tai reiks sukabint siūliuku. Galvoju, kad gal noriu dar kokio lengvo dygsniuoto paltuko, nes turiu tik storą. Bet kol kas susilaikysiu, nes yra ir kitų pirkinių, o su tokiom kainom tai jptvm
Ziemai gal tik kokiu batu reiktu, nes turimi jau tokie pavalkioti
O dabar vel visokiu sukneliu ziurineju ;) Mexika arteja Maudimke viena nuziurejys, bet laukiu nuolaidos, nes 150 tikrai nemokesiu
Papildyta:
Apatiniai, ir triusai us tos pat kolekcijos
https://uk.honeybird...=39468719243360
O va sitos maudimkes noreciau
https://uk.honeybird...ora-2-piece-set
O dabar vel visokiu sukneliu ziurineju ;) Mexika arteja Maudimke viena nuziurejys, bet laukiu nuolaidos, nes 150 tikrai nemokesiu
Papildyta:
Apatiniai, ir triusai us tos pat kolekcijos
https://uk.honeybird...=39468719243360
O va sitos maudimkes noreciau
https://uk.honeybird...ora-2-piece-set
Meksikqi ieskok drabuziu is naturalaus pluosto. Bus vargas tokiame karstyje vaikscioti su sintetika.
I Čičenicą važiuosit?
I Čičenicą važiuosit?
Zinok as kaip tik labiau i sintetika linkstu dabar paauskunsiu kodel:) visokie naturalus kaupia ta dregme ir matos prakaito ratilai o sintetika veduojas nes oati ar taip ar taip prakaituosi, bet nors nevaiksciosi su prakaito demem.. patiktinta Srilankoj o ir gyme ;)
I Cicenica kaip ir planuojam, bet negarantuoju as labiau i nardymus linkstu ziuresim ka kompanija nores
I Cicenica kaip ir planuojam, bet negarantuoju as labiau i nardymus linkstu ziuresim ka kompanija nores