Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

As irgi jau uz 5 min palieku gqleriją. Reikia dar kokia pica nupirkti vakarienei , nieko nedarysiu. Vaikas su draugais 4 dienoms dviejomis masinomis isvyko i Anglijos šiaurę 'haikinti', tai parsiras tik šeštadienı rolleyes.gif
Atsakyti
O taviskis turi teises?

As vakar kai priviriau katila makaronu su farsu ir puoda sriubos,tai esim 3 dienas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai kai turi namą, tai ir pasigano smile.gif Bet iš 8 aukšto kažin...plius nuolatinė rizika, gad nusivoš iš balkono. Nu žo, katė ne mano gyvūnas... ax.gif
Beveik išsisprendė kelionės kaiman reikalai (tfu tfu tfu)... duos man darbo trantą, tikiuos nepadvės kur pakely... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 29, 17:48)
O taviskis turi teises?

As vakar kai priviriau katila makaronu su farsu ir puoda sriubos,tai esim 3 dienas biggrin.gif  biggrin.gif

Esu rašius. Turi provisional, siemet jau issilaikys pastovias, sakė.
Atsakyti
O kas tas provisional? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 29, 19:07)
O kas tas provisional?  rolleyes.gif

Kaip mokomosios.. be ju negali nei teorijos eot laikytis, nei praktikos.. Burbanti, lai bukinas vietas, kiek girdejau laaaaabai ikgos eiles..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 29, 20:08)
Kaip mokomosios.. be ju negali nei teorijos eot laikytis, nei praktikos.. Burbanti, lai bukinas vietas, kiek girdejau laaaaabai ikgos eiles..

Sake siemet vistiek išsilaikys iki baigimo, jau kelinti metai less jam smegenine, kad greiciau issilaikytu, o tas 'jei issilaikysiu, tai paciam teks visus vezioti, o dabar mane vezioja' biggrin.gif Balbiesas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane atvirksciai- tripsejo, kad greiciau teises issilaikyt biggrin.gif Gatavi buvo pavezt beleka, kad tik masina duotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 29, 20:45)
Pas mane atvirksciai- tripsejo, kad greiciau teises issilaikyt biggrin.gif Gatavi buvo pavezt beleka, kad tik masina duotu biggrin.gif

Mes ir masiną sakėm nupirksim, kad tik issilaikytu. Nenori...neina suprasti tu vaiku biggrin.gif
Atsakyti
Bijo tavo vaikis, tik tiek galiu pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Na as irgi ilgai teisiu nesilaikiau, man ir patiko, kai mane veziojo biggrin.gif Ir tik pradejus paciai vazinet, supratau, koks tai geris biggrin.gif
Jus ir abi teises jau nuo kada turit, o realiai kada pacios uz vairo sedot biggrin.gif
Atsakyti
teises aš turiu 34 metus. Nuo 16 praktiškai. Bet kad nesėdau - tai pirma nebuvo už ko sėst, paskiau - taigi nedavė. Į griovį įvažiuosiu tipo. Tai realiai sėdau tik užpernai. ax.gif Grioviai kol kas sveiki (tfu tfu tfu)
Atsakyti