Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2022 09 23, 09:12)
Labukas

Trumpa si savaite man smile.gif tik 3d smile.gif siandien darbo tiek kiek as visada noriu-120 smile.gif ir dar bus biski maziau, nes 1 ne is mano raj ir dar vieno nenori zmones, jau buvau ten smile.gif  o gal dar kelis atiduosiu smile.gif

Planu savaitgaliui dar jokiu.. Kambari reiktu isdazyt smile.gif) blyn, virs menesio jau smile.gif iskraustyras, paruostas smile.gif Burbanti jau pati isdazyty, Lutute irgi smile.gif o as vis laukiu kol mb isdazys smile.gif ir amziais atsiranda idomesniu uzsiemimu smile.gif

Tai be abejo yra ir idomesniu dalyku bet sutvarkytame name maloniau gyventi, aura kitokia

As savaitgalį aplink medzius destysiu granito akmenis ratais, kad paskui vyras juos pricementuotu. Jau pradejau pirkti daugiametes neaukstas geles, augancias pavesyje, sodinsiu aplink medzius.

Bet va gqila, kad vis niekaip neprieinu prie floating river stalo darymo. Laiko pritruksta. Na, gal per ziemą susipjaustysiu medi jam, tikiuosi kita vasara padarysiu valgomaji stalą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugsėjo 2022 - 11:27
Gražus tas stalas labai rolleyes.gif O koki tie granito ratai? Įmesk pažėt į grupę biggrin.gif man labai cekavu . Man reik dar vejos bortelių nusipirkt (viskas nesvietiškai pabrangę, mačiau nuolaida 40 proc), dangos, nes reik braškes persodint, o ir medeliams žiemai užsukt jauniems, rožėms, ba stirnos parazitkos nuės. Žadu dar pora bažuvos krūmukų nusipirkt-labai nelepūs, visžaliai, žydi ružavais varpeliais. Pasodinsiu pavėsy, kur nieks neauga rolleyes.gif

Trąšos - karbamidas 10kg beveik 38 eur blink.gif
Su tuo tai atskira istorija - kaimynka paprašė nupirkt prieš porą savaičių, sako akcija, paimk. Nu OK, apsišniukštinėjau - OK , 13,99 eur. Su akcija apie 10. Pagalvojau - pasiimsiu ir sau. Susidedu į ratukus 2 maišus, prie kasos pardavėja įmuša 77 eur. Čiut neatsisėdau vietoj - sakau, kas čia per nesąmonė? Ta teisinas, kad tokia kaina. Nuuu, sakau, aš dar savaitės pradžioj apžiūrėjau, šiandien penktadienis, kaina ant lentynos ta pati - 13,99. Tai sako ne ta, o jūs bar kodus žiūrėjot? Nu net nepajutau, kaip susikeikiau, sakau blt, tai ar pirkėjo darbas kodus žiūrėt??? Sakau davai, einam pažiūrėt.Iškvietė vadybininkę, ta nuėjo su manim - akurat, kaina 13,99. Einam pas kompiuteristą - to tik akys išsipūtė biggrin.gif Ta tyliai sako - o tai jūs už šitą kainą imsit abu? Sakau taip, bet už šitą. Tai tyliai tyliai be jokio kipišo nuėjom į informaciją ir susimokėjau biggrin.gif Žo, nuolaida bajava gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Trašos pas mus irgi labai brangios. O jau pasirinkimas koks mizernas, tai net sunku nupasakoti.

Butinai imesiu nuotrauką, kai pirmą ratą išklosiu
Atsakyti
Pasirinkimas čia yra, bet turi maišą pinigų turėt. rolleyes.gif O bet tačiau, jei šitie balvonai ir toliau valdys - įtariu bus dar blogiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Aisku grazu kai viskas sutvarkyta smile.gif bet kai i akis nekrenta, tai.. cia toks kaip darbo kambarys- lyginimo lenta, dziovykle tuoj is lauko pareis smile.gif

Reik jau nes minksta dali nuo supynes.. vis luetus sulyja..

Na ka, savaitgalis prasideda smile.gif
Atsakyti
laukiu kolegos, a lia mašina streikuoja. Sakau varom su mano - tai neee, lauk. Nu laukiu. blink.gif O laiko katastrofiškai mažėja.
Atsakyti
Labukas

Na, ar spejot?

Vakar draugai atvare, kaip ir zuvi atveze, jie netoli to naktinio turgaus gyvena ir kai sau perka ir man uzperka smile.gif ir netiketai uzsisedejo iki 2:30 smile.gif) tai galva biski sunki ;) o dar tas zuvis sutvarkyti reik ..
Atsakyti
Spėjom, pasirodo kolega med būrio vadas tongue.gif
Įdomu, bet jaučiuosi žalia. Mokėmės laisvu laiku lašelinę statyti, kvėpavimo vamzdelį, smagiai. Prisijuokėm. Dar žaidybinė situacija, atvežė 2 sužeistuosius. Yra ką paveikt. Vieną atitempė tipo paieškomą, laksto su šautuvais, įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, varnelės biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

lauke gražus oras , tingisi darbe sėdėt biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Pas mus linoja.. Vakar fainai pasivaiksciojom.. buvom kitam miestely, pilis, stirnos, ezeras:) drauge gyres baravykais, mes tik umedziu radom smile.gif ir tas stirnom atidavem smile.gif
Siandien grozio proceduros smile.gif tuoj pas kosmetologe, po puetu depiliacijos smile.gif
Atsakyti
lynoja girdėjau ir Žemaitijoj, tai vakarop pas mus ateis ax.gif
Šiandien vežu mašiniuką meistreliui, vakare eisiu sportuot, jei spėsiu.
Pratybos buvo topinės, tik tiek, kad vakar grįžau 2 dienos ir smigau, gerai, kad sesė vakare paskambino. Visgi nemiegota naktis daro savo darbą. Žodžiu, visa apsipatenkinus, bet darbe vėl bardakas, tai nuo ryto nervai unsure.gif

O tai ką, stirnos prisileidžia ? bigsmile.gif
Aš mielai saviškes ant dešrų paleisčiau, nes tikros kenkėjos, augalus skriaudžia blink.gif
Atsakyti
Is ranku neima, bet gana arti prieina..
ten pievis, gelynu nera, tai nuostoliu irgi nera.
Puske LT augina tuos maziukus elniukus smile.gif lygtai 20 ju turi smile.gif Turi daug zemes, atitvere nuo namo, kad arti neitu , tai laksto po miskeli smile.gif Gali nuvaryt paziuret smile.gif Beveik prie pat Ziegzdriu. Jie ateina prie keliuko paest is zmoniu ranku smile.gif
Atsakyti