QUOTE(giega @ 2022 09 23, 09:12)
Labukas
Trumpa si savaite man tik 3d siandien darbo tiek kiek as visada noriu-120 ir dar bus biski maziau, nes 1 ne is mano raj ir dar vieno nenori zmones, jau buvau ten o gal dar kelis atiduosiu
Planu savaitgaliui dar jokiu.. Kambari reiktu isdazyt ) blyn, virs menesio jau iskraustyras, paruostas Burbanti jau pati isdazyty, Lutute irgi o as vis laukiu kol mb isdazys ir amziais atsiranda idomesniu uzsiemimu
Trumpa si savaite man tik 3d siandien darbo tiek kiek as visada noriu-120 ir dar bus biski maziau, nes 1 ne is mano raj ir dar vieno nenori zmones, jau buvau ten o gal dar kelis atiduosiu
Planu savaitgaliui dar jokiu.. Kambari reiktu isdazyt ) blyn, virs menesio jau iskraustyras, paruostas Burbanti jau pati isdazyty, Lutute irgi o as vis laukiu kol mb isdazys ir amziais atsiranda idomesniu uzsiemimu
Tai be abejo yra ir idomesniu dalyku bet sutvarkytame name maloniau gyventi, aura kitokia
As savaitgalį aplink medzius destysiu granito akmenis ratais, kad paskui vyras juos pricementuotu. Jau pradejau pirkti daugiametes neaukstas geles, augancias pavesyje, sodinsiu aplink medzius.
Bet va gqila, kad vis niekaip neprieinu prie floating river stalo darymo. Laiko pritruksta. Na, gal per ziemą susipjaustysiu medi jam, tikiuosi kita vasara padarysiu valgomaji stalą