Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 09 21, 09:26)
nu tai gal gerai, kad grįžai  biggrin.gif  Viskas įprasta, greit eisis  ax.gif

Eitusi greit, jei ratais nevazineciau.. turiu i vienos gatves nr 20 nuo 11-12 ir tos pat gatves nr 22 nuo 12-13… labai sunku taip pataikyt
Atsakyti
e, ratais tai užknisa... tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas, karkušos.
kaip gyvos? Noriu miego, anksti kėliausi, vakare varysiu piešt. Po savigynos trevkės pagaliau pradėjo skaudėt raumenis - visgi neįprasti krūviai rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Man po dviraciu trevkes klyna skauda smile.gif ten stot, sest, pasilengt.. pritryniau smile.gif dar rankas jauciu, o juk tik uz vairo laikais..

Siandien neperdaugiausia darbo..idomu ar laiku isvaziuosim, nes vakar gaisras netoli autostrados buvo, keliai buvo uzdaryti.. kazi kada atidare..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 22, 10:13)
Labukas

Man po dviraciu trevkes klyna skauda smile.gif ten stot, sest, pasilengt.. pritryniau smile.gif dar rankas jauciu, o juk tik uz vairo laikais..

Siandien neperdaugiausia darbo..idomu ar laiku isvaziuosim, nes vakar gaisras netoli autostrados buvo, keliai buvo uzdaryti.. kazi kada atidare..

tongue.gif nu jooo...man tai rankos, pečiai, nes atsispaudimus dariau, nu ir dar šikna biggrin.gif
kas ten degė? Nes nu prie autostrados arba miškas arba pieva, gi pastatų nėr rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 22, 10:41)
tongue.gif  nu jooo...man tai rankos, pečiai, nes atsispaudimus dariau, nu ir dar šikna  biggrin.gif
kas ten degė? Nes nu prie autostrados arba miškas arba pieva, gi pastatų nėr  rolleyes.gif

Ir sandeliai, ir parduotuves ir namai buna prie autostradu smile.gif Kol per miesta eina, tol kaip paprasta gatve 3-4 eiliu i viena puse smile.gif

Patinka man sitas rajonas smile.gif va jau ir namie;)
Atsakyti
a, nu jo.Pas mus tik autostrada plika, tik prie miesto šis tas yra. rolleyes.gif
Parlėkiau iš piešimo visa apsipatenkinus, gavau pagyrimą, lekiu ėst, nes valgiau tik 12 val tongue.gif
Atsakyti
Rodyk, rodyk savo piešinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Trumpa si savaite man smile.gif tik 3d smile.gif siandien darbo tiek kiek as visada noriu-120 smile.gif ir dar bus biski maziau, nes 1 ne is mano raj ir dar vieno nenori zmones, jau buvau ten smile.gif o gal dar kelis atiduosiu smile.gif

Planu savaitgaliui dar jokiu.. Kambari reiktu isdazyt smile.gif) blyn, virs menesio jau smile.gif iskraustyras, paruostas smile.gif Burbanti jau pati isdazyty, Lutute irgi smile.gif o as vis laukiu kol mb isdazys smile.gif ir amziais atsiranda idomesniu uzsiemimu smile.gif
Atsakyti
aš išsidažyčiau, jo biggrin.gif Vis nedatempiu iki durų apdailos, nes užsiėmimų bbž kiek. tongue.gif
Savaitgalis jau suplanuotas-didžiulės pratybos, įsijungs medikai, policija, gaisrinė, kariškiai, pasieniečiai. Dalyvaus ir pora sraigtasparnių. Žo, pasilinksminsiu ryt poryt biggrin.gif
Man giega tie tavo skaičiai vistiek galvoj netelpa - kokiais tempais ten turi lakstyt bigsmile.gif Aš jaučiu grįžčiau 8 vakaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Vienam stopui 1 min 20 sek smile.gif nuo adreso iki adreso pervaziuot 2-3 min.. nu buna ir ilgiau aisku, bet stengies taip susidet, kad viskas is eiles eitus..
bet tie laikiniai labai ismaiso.. va turiu iki 12h vienam postcode ir kitam.. kad ir kaip delioji, neiseina pilnai uzbaigt vieno rajono, kad pervaziuotum i kita.. tiek kad abu raj salia viens kito, ribojasi.. tai graziai ratu ir apvaziuoji:)
Jei laiku is depo isvaziuosiu, i joki trafika nepapulsiu, tai po 14h tureciau viska pasibaigt;)
Atsakyti
nu žo, kad ir paaiškinai, vistiek pobaisiai atrodo biggrin.gif
Bet dirbt iki pietų - nu smaguma iš tikro. Ir dar normalius pinigus gaut rolleyes.gif
Bliam, žento gimsė dar. Tai turiu iškept tortą ir plikytinių-užkandukų vietoj dovanos. Uogų -fig, arba brangios. Nupirkau šilauogių. laiko minimumas, turiu viską padaryt šįvakar, nes ryt anksti išvažiuoti. Dar kuprinę susidėt. Dar plius draugės mama numirė, reiks po darbo užsukt pagraban, vėl laikas susigaišta unsure.gif
Atsakyti