nu jooo...man tai rankos, pečiai, nes atsispaudimus dariau, nu ir dar šikna
kas ten degė? Nes nu prie autostrados arba miškas arba pieva, gi pastatų nėr
nu jooo...man tai rankos, pečiai, nes atsispaudimus dariau, nu ir dar šikna
kas ten degė? Nes nu prie autostrados arba miškas arba pieva, gi pastatų nėr
a, nu jo.Pas mus tik autostrada plika, tik prie miesto šis tas yra. Parlėkiau iš piešimo visa apsipatenkinus, gavau pagyrimą, lekiu ėst, nes valgiau tik 12 val
Trumpa si savaite man tik 3d siandien darbo tiek kiek as visada noriu-120 ir dar bus biski maziau, nes 1 ne is mano raj ir dar vieno nenori zmones, jau buvau ten o gal dar kelis atiduosiu
Planu savaitgaliui dar jokiu.. Kambari reiktu isdazyt ) blyn, virs menesio jau iskraustyras, paruostas Burbanti jau pati isdazyty, Lutute irgi o as vis laukiu kol mb isdazys ir amziais atsiranda idomesniu uzsiemimu
aš išsidažyčiau, jo Vis nedatempiu iki durų apdailos, nes užsiėmimų bbž kiek. Savaitgalis jau suplanuotas-didžiulės pratybos, įsijungs medikai, policija, gaisrinė, kariškiai, pasieniečiai. Dalyvaus ir pora sraigtasparnių. Žo, pasilinksminsiu ryt poryt Man giega tie tavo skaičiai vistiek galvoj netelpa - kokiais tempais ten turi lakstyt Aš jaučiu grįžčiau 8 vakaro
Vienam stopui 1 min 20 sek nuo adreso iki adreso pervaziuot 2-3 min.. nu buna ir ilgiau aisku, bet stengies taip susidet, kad viskas is eiles eitus.. bet tie laikiniai labai ismaiso.. va turiu iki 12h vienam postcode ir kitam.. kad ir kaip delioji, neiseina pilnai uzbaigt vieno rajono, kad pervaziuotum i kita.. tiek kad abu raj salia viens kito, ribojasi.. tai graziai ratu ir apvaziuoji:) Jei laiku is depo isvaziuosiu, i joki trafika nepapulsiu, tai po 14h tureciau viska pasibaigt;)
nu žo, kad ir paaiškinai, vistiek pobaisiai atrodo Bet dirbt iki pietų - nu smaguma iš tikro. Ir dar normalius pinigus gaut Bliam, žento gimsė dar. Tai turiu iškept tortą ir plikytinių-užkandukų vietoj dovanos. Uogų -fig, arba brangios. Nupirkau šilauogių. laiko minimumas, turiu viską padaryt šįvakar, nes ryt anksti išvažiuoti. Dar kuprinę susidėt. Dar plius draugės mama numirė, reiks po darbo užsukt pagraban, vėl laikas susigaišta