Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 09 19, 18:11)
pasirodyk  mirksiukas.gif
bliam, kaip subinkaulį skauda nuo to akmeninio stalo  blink.gif

Neisgauna telefas spalvos smile.gif vis tiek juodi strodo smile.gif nes nu tamsus smile.gif

Ant kokio cia stalo sedejai smile.gif)
Atsakyti
aš nesėdėjau, gulėjau, marokietišką hamamą apturėjau. Tai kol ant pilvo - viskas OK, bet ant nugaros kai jau ištepliojo purvu ir susuko į plėvelę pagulėt, nu načert - visa uodega susmigo į tą granitą. Vakar pasižiūrėjau į veidrodį - didžiausia mėlynė per subinės vidurį blink.gif
Atsakyti
Labukas

Hm, keista kaip.. Mes kelis kart hamame Turkijoj buvom, po gera h, bet kazkaip iki melyniu neprigulejau smile.gif Gal kur anksciau susitrenkus buvai?

Na ka, i darba nereik:) tai 10 varysiu manikiuru, pedikiuru.. nusiimsiu geli is vis, nusikurpsiu trumpai. Kazkaip labai iluzinet nagai pradejo.. tai iki lapkricio atostogu pabusiu be nieko .

Paskui gal tu lazeriniu depiliaciju nuvarysiu smile.gif
Atsakyti
nebuvau susitrenkus, bet mano stuburinskis išsiraitęs bele kaip, gal toj vietoj iššokęs rolleyes.gif
Atsakyti
Oi kaip negaliu ziuret i trumpus nagus smile.gif tokie buku pirstai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 20, 13:58)
Oi kaip negaliu ziuret i trumpus nagus smile.gif tokie buku pirstai atrodo smile.gif

tai kai pripratus gražiai atrodyt...o aš ilgus labai seniai turėjau, jau daug metų tik trumpi tongue.gif Man ilgi maišo, pastoviai nusipjaustau, be to - nu tingiu vargt su jais tongue.gif
Atsakyti
O as dabar nieko nesugeaibau smile.gif atrodo lengviau butu va tapint, nu bet ne smile.gif

Tikejaus siandien ir pradet lazerius, bet ner vietos.. tai nuo kuto pirmad..

Dabar vaistinej laukiu savo vaistu.. jei gatvej bobelkis nebutu pasnekeje, buciau vel pamirsus pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 20, 09:52)
aš nesėdėjau, gulėjau, marokietišką hamamą apturėjau. Tai kol ant pilvo - viskas OK, bet ant nugaros kai jau ištepliojo purvu ir susuko į plėvelę pagulėt, nu načert - visa uodega susmigo į tą granitą. Vakar pasižiūrėjau į veidrodį - didžiausia mėlynė per subinės vidurį  blink.gif

Oi, man Birštoną su Druskininkais priminei ir purvo vonias wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 09 20, 12:58)

biggrin.gif biggrin.gif welcome to my club biggrin.gif biggrin.gif
Nors dabar nedirbu su metalu kolkas,bet is iprocio trumpai vis kerpu biggrin.gif
Atsakyti
vaistų ir man reik nepamiršt sustot prie vaistinės...blyn, trečias pūslės uždegimas per pusmetį blink.gif kažkokia nesąmonė. Nėr taip, kad spazmuotų iki negaliu, bet yra tas vadinamas cistitas, ir daryk, ką nori unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif
vakar buvau savigynos treniruotėj biggrin.gif Nuvariau - o ten 5 spintos stovi, net nejauku pasidarė. Bet nieko, draugiški diedai, visai faina treniruotė tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Vakar ejau i vienokia treniruote, bet nebuvo treneres, kita keite..tai i dviraciu klase ejom. Kaip ir patinka, bet nebuvau pasiruosus.. kedukai plonais padukaus, paskausta padus nuo pedalu..

Na ka, vel grizau i sena postcoda smile.gif
Atsakyti
nu tai gal gerai, kad grįžai biggrin.gif Viskas įprasta, greit eisis ax.gif
Atsakyti