Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Brangu, bet lietuviska...nostalgija biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Kazkaip laiko ryte nebuvo.. Darbe irgi dviguba darba darau.. Viena menedzerio pagalbininke lygtai ir gera darba nori pasaryt, bet daugiau ismaiso..

Grizus greit vistos ala kinietiskai pamaklimau, salotu papjausciau, kalafioras vietoj bulviu smile.gif dabar galiu ilsetis smile.gif

Lt kainos.. na beveik kaip ir pas mus, tik atl musu didesni:) o maisto.. nu as nieko nepasiilgstu smile.gif
Atsakyti
Nei griliažinių saldainių? Nei raugintų kopūstų? Nei tikrų vyšnių, slyvų ir sultingų obuolių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 15, 19:57)
Nei griliažinių saldainių? Nei raugintų kopūstų? Nei tikrų vyšnių, slyvų ir sultingų obuolių?  biggrin.gif

Tik alyviniu, jei jau taip smile.gif
Atsakyti
Man UK trūko normalios varškės, silkės ir bulbų normalių. Dar juodos duonos ir normalių rūkytų gaminių (nu lašiniai, kumpis, dešra). Aišku, galima gaut lietuvinėj. Raugintų kopūstų pasterizuotų yra lenkiškų, net kažkurioj didžiojoj pardėj (nebepamenu pavadinimo). Dar kažkada užsimušdamaa kmynų ieškojau, irgi kažkodėl retenybė biggrin.gif
Grįžau iš mokymų. Aikit sau, kaaaaip įdomu buvo bigsmile.gif ant manekenų davė pabandyt visokių dalykų , šakės, kai faina. Pilna įspūdžių grįžau, dabar neužmigsiu tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Tai va, kad visko parduotuvese galima nusipirkt.. Ir tu paciu griliaziniu saldainiu ir lietuvisku bulviu.. O as taip ipratus i cionyksti maista, nu kad tikrai nepasiilgstu smile.gif is lt pasiilgstu tik grybavimo smile.gif

Vel daug darbo.. einu deliotis ir vaziuosiu dirbt:)
Atsakyti
Šįmet grybavimo kaip ir nebuvo, nes baisiausiai sausa. O dabar dar ir atšalinėja, tai turbūt ir nebebus rolleyes.gif
Vakar baisiai ilgai neužmigau - pilna įspūdžių. Tai šiandien darbe kaip maišu trenkta. tongue.gif Kava žinoma, nesuveikė.
Kaime numirė viena kaimynka, už mane gal pora metų vyresnė. Prieš tris dienas šventė gimtadienį, o užvakar numirė. Kažkaip keistai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 15, 21:59)
Tik alyviniu, jei jau taip smile.gif

Jo, mes visada apie alyvinius pakqlbame vasaros pradzioje wub.gif
Papildyta:
Negaliu priprasti prie vietinio maisto. Man jis darosi slykstus. Dvidesimt metu gyvenu ir dvidesimt metu valga7 t7os pacius triju rusiu surius ir dvieju rusiu Debra's. Parduotuviu asortimwntas nepasikeite ne per nago juodyma per tuos desimtmecius, o ir tas 'asortimentas' toks biednas....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 13:58)
Jo, mes visada apie alyvinius pakqlbame vasaros pradzioje  wub.gif
Papildyta:
Negaliu priprasti prie vietinio maisto. Man jis darosi slykstus. Dvidesimt metu gyvenu ir dvidesimt metu valga7 t7os pacius triju rusiu surius ir dvieju rusiu Debra's.  Parduotuviu asortimwntas nepasikeite ne per nago juodyma per tuos desimtmecius, o ir tas 'asortimentas' toks biednas....

šįmet viskas vėliau, tai alyviniai kai kurių rūšių tik dabar rolleyes.gif
Man UK maistas irgi ne pats priimtiniausias, ypač, jei pats negamini. Jei gamini, tada gal ir galima prasisukt ax.gif
Atsakyti
As atsakiau tas lietuviskas sodo prekes. Dvylikta valanda o dar nepaskambine, nepasake kada atvaziuos. Atroddo ponu turiu laukti visa diena ir niekur neiti del to. Nu bet jau biznieriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:25)
As atsakiau tas lietuviskas sodo prekes. Dvylikta valanda o dar nepaskambine, nepasake kada atvaziuos. Atroddo ponu turiu laukti visa diena ir niekur neiti del to. Nu bet jau biznieriai  biggrin.gif

o ką iš ten perki? rolleyes.gif
Šiandien nusipirkau dar vieną rododendrą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 16, 14:55)
o ką iš ten perki?  rolleyes.gif
Šiandien nusipirkau dar vieną rododendrą  tongue.gif

Niekada anksciau nepirkau, pirma karta uzsisakiau atveztiniu prekiu is lietuvos namudininku, kurie dabar masemis viaka veza I Anglija is Lietuvos. Buvau uzsisakius bulviu svogunu, cesnaku adzikos, kopustu, vakuotu agurku pomidoru ir darzoviu misraines po kelwta indeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugsėjo 2022 - 14:09