Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 09 14, 13:09)
tai dar namie turiu kažkokią knygą storą rankdarbių, reiks pavartyt  ax.gif

Oooo...cia gerulę knygutę turi :👍
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 14, 19:32)
Oooo...cia gerulę knygutę turi  :👍

nu...labai sena, o dar kur naujesnę turiu tai apie vėlimą, tapybą ant šilko -žo, naujesnes technikas biggrin.gif
eisiu šiandien išbandyt dar vieną mišrainę (tik susipjaustysiu, nes pernakt reik laikyt), nes nuskyniau žalius pomidorus, bet jie kažkaip nenori nokti - nu nepribrendę dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 14, 18:54)
nu...labai sena, o dar kur naujesnę turiu tai apie vėlimą, tapybą ant šilko -žo, naujesnes technikas  biggrin.gif
eisiu šiandien išbandyt dar vieną mišrainę (tik susipjaustysiu, nes pernakt reik laikyt), nes nuskyniau žalius pomidorus, bet jie kažkaip nenori nokti - nu nepribrendę dar  rolleyes.gif

Tu darai, o as va prisisakiau visokiu vakuotu misrainiu, vak7muotu agurku, pomidoru, adžiku, kopustu galvų, bulvių lietuviškų is FB biggrin.gif penktadieni turi atvezti

O as ieskau ziniu dabar qpie tapyma ant medžio. Taip qkyse stovi naujas projektas - kokios 3'- 4 Lenttos sukaltos ilgos ir placios, senovinio tipo tokios 'nesvarios', ir visokie permatomi zmogeliukai su katinais nutapyti ant jų , sunimis, namelliukais, valtelėmis, saulemis ir menuliai ir viskas, kaip permatomi, kaip dvaselės. biggrin.gif vat turiu tokia viziją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2022 - 18:18
O as nei vakuoju, nei perku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 14, 19:40)
O as nei vakuoju, nei perku smile.gif

Nu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 14, 20:01)
Tu darai, o as va prisisakiau visokiu vakuotu misrainiu, vak7muotu agurku, pomidoru, adžiku, kopustu galvų, bulvių lietuviškų is FB  biggrin.gif  penktadieni turi atvezti

O as ieskau ziniu dabar qpie tapyma ant medžio. Taip qkyse stovi naujas projektas - kokios 3'- 4 Lenttos sukaltos ilgos ir placios, senovinio tipo tokios 'nesvarios', ir visokie permatomi zmogeliukai su katinais nutapyti ant jų , sunimis, namelliukais, valtelėmis, saulemis ir menuliai ir viskas, kaip permatomi, kaip dvaselės.  biggrin.gif  vat turiu tokia viziją  biggrin.gif

nu matai, pas mane ir taip vienas pirštas burnoj, kitas šiknoj. Labai skaičiuoju kapeikytes, nes viskas pabrangę dvigubai trigubai, paskolos procentai kiek žinau irgi kils, dar laukia mašinytės remontas ir kiti dalykai, tai tikrai nedaug galiu sau leisti. Pirkti gatavus, kai galiu pasidaryti pati-per didelė prabanga. Be to, ką darau, skonį žinau, ir darausi tai, ką mėgstu biggrin.gif
Va šiandien kelnes nusipirkau pakaitines į pratybas, ryt reiks kuprinę-o ji, zaraza, nepigi. Nu ir dar sportklubis pabrango ir dailė pabrango...žodž, total košmar. blink.gif
Tai va dabar laukiu akcijos kopūstam (rauginsiu) ir akcijos burokėliams - marinuosiu biggrin.gif
Tavo vizija labai faina, aš irgi laukiu nesulaukiu pirmos pamokos jau šį šeštadienį rolleyes.gif
Atsakyti
Tai as gyvenciau Lietuvoje, tai irgi vak7ociau viska, kaip ir visada dariau namie. O dabar, tai nė skladuko normalqus šalto, nei mormaliu agurku nerasi biggrin.gif
Aisku, gaila pinigu biggrin.gif , bet kol vaikas gyvena (tauposi pinigus nuomai, kad galetu ramiai issikraustyti gyventi I studio flat Londone), tai cia jam daugiau ir tie agurkai, ir tie pomidorai.
Atsakyti
pas mane irgi nėr normalaus skladuko rolleyes.gif Viską laikau sandėliuke, ten irgi nėr šalta, bet laikosi. Manai, tavo vaikui reik tų pomidorų agurkų? rolleyes.gif Maniškė nė iš tolo neima, tai jai net nebegaminu.
Reiktų kažkaip susitvarkyti rūsį, nes ex "tvarkė" ištisus 25 metus - nu kiek gyvenom, tai nežinau, nei kur raktai, nei kur rūsys. Gal kokį lapkritį pradėsiu judint - vistiek, gerai ir padangas susidėt būtų, netyst į balkoną, ir dar visokius dalykiukus, kurių prireikia kartą į pusmetį rolleyes.gif

Niu ką - labas rytas, saulytės 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oi, maniskiam tik padavai liwtuviskus saldziarugscius agurkus. As lietuvinese trilitriakais perku. Dar pamaciau tu mišrainių, kurias pati kazkada darydavau, tqi su karstomis bulvemis bus niam niam labai skanu. Vien žo - viskas greitai sueis, nes tik po kelis litri7kus ejo uzsisakyti. Kazkaip dabar trilitriakais niekas nepardavineja.
Ai, dar svarainiu sirupe uzsisakiau. Spali turi atvezti. Ziemai arbata is jų - pasaka. Bet rupke brangumas, tai nysusvietnas. Ot pinigą darosi zmones ant migrantų biggrin.gif
Atsakyti
trilitriakais ir aš nieko nebedarau. Nebent sultis kada užsuku, bet tik kelis sloikus, susiėjimams. Pati viena gi troinyką tik surauginsiu.
Svarainių mažai kas beaugina, nepopuliarūs. Pas mane kaime yra gal 6 krūmai, bet susodinti gėlyne, tai žvairuoju vis į juos tongue.gif Bet ten žemė prasta, niekas neaugs. Tai vien šitai juos ir gelbėja biggrin.gif
Nu jei ne paslaptis , tai kiek prašo už sloiką svarainių? rolleyes.gif Aš arbatos iš jų nedarau, per rūgšti, tiesiog sirupą naudoju gėrimui, kaip vitaminą. Nes jų net neverdu, tik cukrum užpilu.
parsitysiau kuprinę - dėvėtą, nes nauja gal 100 eurų, dar išklausiau paskaitą, kaip ja naudotis biggrin.gif Faini diedai ten toj pardėj biggrin.gif
Atsakyti
Uz ta mazesni biskiuka, nei puslitriykas - £7.

Vat subalamutinai mane biggrin.gif einu paziureti ar ne 0.5 biggrin.gif bet vistiek brangu biggrin.gif bet skanu

O mat radnaja kaineles blink.gif. As, kai buvqu gryzusi, sulauziau cemodaniymuko rankenėlę, galvojau pasikeisti Lietuvoje...nu bet zinok is principo nepirkau.Neadekvacios kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugsėjo 2022 - 11:48
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 15, 13:46)
Uz ta mazesni biskiuka, nei puslitriykas - £7.

Vat subalamutinai mane  biggrin.gif  einu paziureti ar ne 0.5  biggrin.gif  bet vistiek brangu  biggrin.gif  bet skanu
O mat radnaja kaineles  blink.gif.  As, kai buvqu gryzusi, sulauziau cemodaniymuko rankenėlę, galvojau pasikeisti Lietuvoje...nu bet zinok is principo nepirkau.Neadekvacios kainos.

nu...kū aš tau galiu pasakyt rolleyes.gif Kainos gal ir kokiu euru pusantro didesnės, bet jos TOKIOS rolleyes.gif
jei ne 0,5 ltr - tada brangoka, bet jei 0,5 ltr - beveik normalu. Mes taip gyvenam, ačiū valdžiai, kad juos kur velniai nujotų blink.gif Užtat ir negaliu sau leist daug ko.
Bandžiau nusipirkt suknutę-nupirko iš panosės. Nu ir dzin. Labai graži, bet vasarinė, vistiek spintoj būtų kabojusi iki kito sezono. 20 eur gal ir nelabai brangu, bet sunaudosiu kitur ax.gif
Atsakyti