Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif
vakar sportkluby buvau, nu kažkaip lentą išlaikiau 3 min...nors galvojau, be šansų.Matyt ir ilgiau išlaikyčiau tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Snukelis dar paraudes po kosmetologes smile.gif na nieko, praeis smile.gif

Mums kitas pirmad- naujas bank holiday, del karalienes laidotuviu.. Idomu kaip mes dirbsim.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 13, 11:00)
Labukas

Snukelis dar paraudes po kosmetologes smile.gif na nieko, praeis smile.gif

Mums kitas pirmad- naujas bank holiday, del karalienes laidotuviu.. Idomu kaip mes dirbsim.

Ką darė? rolleyes.gif
Jum tik holiday ir holiday... pas mus galėtų būt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 13, 11:31)
Ką darė?  rolleyes.gif
Jum tik holiday ir holiday... pas mus galėtų būt  tongue.gif

Toki gilumini pilinga dare..

Anglai nedaug svenciu tuti.. lt tikrai daugiau smile.gif tiek kad cia dabar sukrito dvi viena salia kitos..

Atsakyti
tada patys kalti smile.gif nu bet pala - bank holiday taigi nuo pavasario būna. Kartą į mėnesį lyg ? rolleyes.gif
Viriau obuolienę su bruknėm. Labai graži spalva. Nedaug gavos, bet tiek man tereikia - prie keptos paukštienos nebent ar taip pasmaguriaut ax.gif
Atsakyti
Buna birzelio pirma pirmadieni ir paskutini rugpjucio smile.gif paskuitik kaledos, nauji, velykos., ai didysis penktad laisvas buna. Nu ir dabar bus karalienes laidotuves..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas, karkušos 4u.gif

Trečiadienis. Tingiu, kaip visada, darbo, kaip visada, yra. Nu ką - dirbsiu po truputį. Dar kažkada reik nuvaryt nusipirkt kelnes į pratybas, nes jei sušlaps - neturėsiu ką daryt rolleyes.gif
Ryt varau į medikų žaidynes po darbo - jaučiu, bus įdomu. ax.gif
nu ir reik kvitą užregistruot LIDLo. Lošia ten automobiliuką kažkokį, vilties mažai, bet bandyt reikia - juk nieko nekainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Darbo ir pas mane daug.. siandien ala svente kazkokia darbe susigalvojo, reik ateit su savo tautiniais rubais, ar tai kokia maikute, ar veliava atsinest.. nu kazka savo salies smile.gif bus muzika, maistas.. tik va oras tai nekazka..
Atsakyti
Labs, labs is ryro.
O pas mane kokios naujienos?...Kad labai tokiu dideliu ir nera.
Vakar gavau pqkvietimą su savo macramé sudalyvauti parodoje Sittingbourne uz poros savaicių. As taip ir galvojau, kad, paeksponuosiu macramé dar per porą parodų ir paskui parduosiu etsy..
Seip siandien tinginiausiu, ryt jau kibsiu I generalinę namų tvarkàą.
Atsakyti
ogo, kaip fainai biggrin.gif
reik ir man susirišt kažką panašaus ant nenaudojamų durų kaime kad uždengt, tik bėda, kad gerokai primiršus tuos reikalus biggrin.gif ir dar virvės reikėtų nusipirkt, manau mano atveju lininės arba kanapinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 14, 12:36)
ogo, kaip fainai biggrin.gif
reik ir man susirišt kažką panašaus ant nenaudojamų durų kaime kad uždengt, tik bėda, kad gerokai primiršus tuos reikalus  biggrin.gif  ir dar virvės reikėtų nusipirkt, manau mano atveju lininės arba kanapinės ax.gif

Pilna YouTube visokiausių ràštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 14, 13:41)
Pilna YouTube visokiausių ràštų  smile.gif

tai dar namie turiu kažkokią knygą storą rankdarbių, reiks pavartyt ax.gif
Atsakyti