Labas rytas, karkušos
vakar sportkluby buvau, nu kažkaip lentą išlaikiau 3 min...nors galvojau, be šansų.Matyt ir ilgiau išlaikyčiau
Labukas
Snukelis dar paraudes po kosmetologes na nieko, praeis
Mums kitas pirmad- naujas bank holiday, del karalienes laidotuviu.. Idomu kaip mes dirbsim.
Mums kitas pirmad- naujas bank holiday, del karalienes laidotuviu.. Idomu kaip mes dirbsim.
QUOTE(giega @ 2022 09 13, 11:00)
Labukas
Ką darė?
Jum tik holiday ir holiday... pas mus galėtų būt
QUOTE(lututė @ 2022 09 13, 11:31)
Toki gilumini pilinga dare..
Anglai nedaug svenciu tuti.. lt tikrai daugiau tiek kad cia dabar sukrito dvi viena salia kitos..
tada patys kalti nu bet pala - bank holiday taigi nuo pavasario būna. Kartą į mėnesį lyg ?
Viriau obuolienę su bruknėm. Labai graži spalva. Nedaug gavos, bet tiek man tereikia - prie keptos paukštienos nebent ar taip pasmaguriaut
Viriau obuolienę su bruknėm. Labai graži spalva. Nedaug gavos, bet tiek man tereikia - prie keptos paukštienos nebent ar taip pasmaguriaut
Buna birzelio pirma pirmadieni ir paskutini rugpjucio paskuitik kaledos, nauji, velykos., ai didysis penktad laisvas buna. Nu ir dabar bus karalienes laidotuves..
labas rytas, karkušos
Trečiadienis. Tingiu, kaip visada, darbo, kaip visada, yra. Nu ką - dirbsiu po truputį. Dar kažkada reik nuvaryt nusipirkt kelnes į pratybas, nes jei sušlaps - neturėsiu ką daryt
Ryt varau į medikų žaidynes po darbo - jaučiu, bus įdomu.
nu ir reik kvitą užregistruot LIDLo. Lošia ten automobiliuką kažkokį, vilties mažai, bet bandyt reikia - juk nieko nekainuoja
Labukas
Darbo ir pas mane daug.. siandien ala svente kazkokia darbe susigalvojo, reik ateit su savo tautiniais rubais, ar tai kokia maikute, ar veliava atsinest.. nu kazka savo salies bus muzika, maistas.. tik va oras tai nekazka..
Darbo ir pas mane daug.. siandien ala svente kazkokia darbe susigalvojo, reik ateit su savo tautiniais rubais, ar tai kokia maikute, ar veliava atsinest.. nu kazka savo salies bus muzika, maistas.. tik va oras tai nekazka..
Labs, labs is ryro.
O pas mane kokios naujienos?...Kad labai tokiu dideliu ir nera.
Vakar gavau pqkvietimą su savo macramé sudalyvauti parodoje Sittingbourne uz poros savaicių. As taip ir galvojau, kad, paeksponuosiu macramé dar per porą parodų ir paskui parduosiu etsy..
Seip siandien tinginiausiu, ryt jau kibsiu I generalinę namų tvarkàą.
O pas mane kokios naujienos?...Kad labai tokiu dideliu ir nera.
Vakar gavau pqkvietimą su savo macramé sudalyvauti parodoje Sittingbourne uz poros savaicių. As taip ir galvojau, kad, paeksponuosiu macramé dar per porą parodų ir paskui parduosiu etsy..
Seip siandien tinginiausiu, ryt jau kibsiu I generalinę namų tvarkàą.
ogo, kaip fainai
reik ir man susirišt kažką panašaus ant nenaudojamų durų kaime kad uždengt, tik bėda, kad gerokai primiršus tuos reikalus ir dar virvės reikėtų nusipirkt, manau mano atveju lininės arba kanapinės
reik ir man susirišt kažką panašaus ant nenaudojamų durų kaime kad uždengt, tik bėda, kad gerokai primiršus tuos reikalus ir dar virvės reikėtų nusipirkt, manau mano atveju lininės arba kanapinės
QUOTE(lututė @ 2022 09 14, 12:36)
ogo, kaip fainai
Pilna YouTube visokiausių ràštų
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 14, 13:41)
Pilna YouTube visokiausių ràštų
tai dar namie turiu kažkokią knygą storą rankdarbių, reiks pavartyt