Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Na grizkit namo, savaitgalis baiges smile.gif

Tarantulas, tai dyyydelis voras smile.gif patikek kokio dydzio, jei jau ir mb neime i rankas smile.gif nors jis voru nebijo:)

Na ka, tuoj varysiu pas kosmetologe.. vakar vienam salone klausiau kiek kainuoja lazeriu depiliacijos.. as esu darius, bet gerai butu atnaujint.. ta mano kosmetologe irgi daro, tai palyginsiu kainas smile.gif
O vakare i gp, lygtai jau numuse man ta spaudima smile.gif ziuresim ka dabar sakys smile.gif
Atsakyti
Kadangi as pas savo masaziste kas menesi einu..ji suakaicuiavo .sakei 17 metu, bet as manau, kad kazkur 15, tai ji tokius juokelius meto apie atejusius nusidepiliyoti savo isthmian vietas biggrin.gif , kad as niekada neiciau depiliuotis pas vietinę biggrin.gif , nebent kur toli nuo namu ir tik po viena karta biggrin.gif
Atsakyti
Vat ir as galvoju, kad tik paklausiu kainos smile.gif
Nors man px, ne drauge smile.gif
Atsakyti
nu grįžkit grįžkit...vis užmetu akį - tuščia, tai ką daryt, negi viena kvaksėsi. biggrin.gif
Šiandien man juodas pirmadienis. Jaučiuosi ligota, skauda krūtinę, plius dar spaudimas turbūt kritęs -tai vos velkuosi.
Spaudėm vakar sultis, systra užsimanė, kad būtų jau gatavai iškaitintos - nu OK, vargt nebereikia su sloikų plovimu, bet pinigai dideli o ir dabar parsivežiau - sandėliuke sloikai tušti stovi, vietą užima, o dar suk galvą, kur tuos pakius dėt rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kaip patogu tie pakiai. Jie su kraniukais pas tave? Mums svogeris buvo idejes ob7oliu sulciu jau is karto au kraniukais
Atsakyti
tai žinoma, su kraniukais biggrin.gif Dar ir kartoninė dėžutė yra pakučiui įsidėt, kad gražiai ant stalo pasistatyt biggrin.gif
Atsakyti
Is tu kosmetologiu grizti baisesne, nei isvaziavai smile.gif)

Depilliacijos brangiau , nei tam salone..Tai ten ir eisiu:) Siandien jau tingiu vaziuot, gal nuo kutos sav pradesiu..

Bet kaip patogu tos sultys su kraniuku ;) o i trainikus agurkus uzmarinuok smile.gif
Atsakyti
patogu, bet brangu ir tikrai nėra taip sveika, kaip ten besuokdama priėmėja seskei galvą susuko. Nes plastmasė, aliuminis - nieko iš to baisiai gero. Į troinykus seniai nieko nebedarau, per didelis tūris. Sultis susipilstau į 750ml sloikus-pats tas man. Arba į 1,5 ltr. Agurkus marinuoju 1,5 ltr stiklainiuose. Burokėlius -0,75 l stiklainiuose arba puslitriukuose. Jei kokia uogienė (nebeverdu, bet kartais pažaidžiu) stengiuos į sloikėlius nuo majonezo, rūgštynes konservuoju į 250-300 ml stiklainiukus. Žodž, kad paskui nereiktų išmest biggrin.gif
Koookia man šiandien nedarbinga diena blink.gif Užsirašiau į gymą, kažin, kaip ten nušliaušiu tongue.gif
Atsakyti
Kai nieko nebevakuoju, tai smile.gif vatik laiks nuo laiko isverdu adzikos, brt trn ir keli maziukai indukai smile.gif

Valgyt pridariau, masina nusiploviau smile.gif varau i gp, paskui gal zole nupjausiu smile.gif oras 😍
Atsakyti
oras tai mačiau, kad pas jus šilta. Žėjau vakar, kaip karalienę lydi. Pas mus šalta, žvarbu, purškia...brrr. unsure.gif Nuo tokio oro jaučiuosi nesveikuojanti... labai staigiai persivertė viskas unsure.gif
Adžikos neverdu, daug terlionės su ja. Liko šį sezoną burokėlius užsimarinuot ir kopūstus užsiraugt , nu ir gal darysiu obuolių acto - susigundžiau pabandyt tongue.gif
Atsakyti
Kad kaip tik nedaug to teiojimosi smile.gif viska sumalei, i puoda suvertei,1h pavirei ir vsio smile.gif tiek kad as astriai nevalgau, tai del manesgi ir nebut:) o ca mb alpsta smile.gif jis ant duonos prie kokios stiubos uzsitepa smile.gif

Oras siandien +27 :)nuo ryt 18-20 smile.gif neiper karsta, nei pef salta smile.gif
Zole greiciau nei pavasari auga:)
Vsio, visi nuplanuoti darbai padarytu, gulesiu ant supynes ir skaitysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 12 rugsėjo 2022 - 17:21
tai įmesk man savo receptą , gal tavo įdomesnis biggrin.gif
Šiaip tas malimas man ir nepatinka, nes visur pribėga, prisitaško tongue.gif
kolegė davė induką savo konservuotų čiliukų, tai prie mėsos ir suėdžiau pusę tongue.gif
nu norėčiau dar to +27, bent jau +24...nes čia +12 blink.gif man nagai šąla rolleyes.gif
matuojuois tempą-nejaučiu, kad būtų, bet toklia biškį suvažinėta , tai nežinau, ar eit gyman ar neit rolleyes.gif
Atsakyti