Labukas
Na grizkit namo, savaitgalis baiges
Tarantulas, tai dyyydelis voras patikek kokio dydzio, jei jau ir mb neime i rankas nors jis voru nebijo:)
Na ka, tuoj varysiu pas kosmetologe.. vakar vienam salone klausiau kiek kainuoja lazeriu depiliacijos.. as esu darius, bet gerai butu atnaujint.. ta mano kosmetologe irgi daro, tai palyginsiu kainas
O vakare i gp, lygtai jau numuse man ta spaudima ziuresim ka dabar sakys
Kadangi as pas savo masaziste kas menesi einu..ji suakaicuiavo .sakei 17 metu, bet as manau, kad kazkur 15, tai ji tokius juokelius meto apie atejusius nusidepiliyoti savo isthmian vietas , kad as niekada neiciau depiliuotis pas vietinę , nebent kur toli nuo namu ir tik po viena karta
Vat ir as galvoju, kad tik paklausiu kainos
Nors man px, ne drauge
Nors man px, ne drauge
nu grįžkit grįžkit...vis užmetu akį - tuščia, tai ką daryt, negi viena kvaksėsi.
Šiandien man juodas pirmadienis. Jaučiuosi ligota, skauda krūtinę, plius dar spaudimas turbūt kritęs -tai vos velkuosi.
Spaudėm vakar sultis, systra užsimanė, kad būtų jau gatavai iškaitintos - nu OK, vargt nebereikia su sloikų plovimu, bet pinigai dideli o ir dabar parsivežiau - sandėliuke sloikai tušti stovi, vietą užima, o dar suk galvą, kur tuos pakius dėt
Šiandien man juodas pirmadienis. Jaučiuosi ligota, skauda krūtinę, plius dar spaudimas turbūt kritęs -tai vos velkuosi.
Spaudėm vakar sultis, systra užsimanė, kad būtų jau gatavai iškaitintos - nu OK, vargt nebereikia su sloikų plovimu, bet pinigai dideli o ir dabar parsivežiau - sandėliuke sloikai tušti stovi, vietą užima, o dar suk galvą, kur tuos pakius dėt
Bet kaip patogu tie pakiai. Jie su kraniukais pas tave? Mums svogeris buvo idejes ob7oliu sulciu jau is karto au kraniukais
tai žinoma, su kraniukais Dar ir kartoninė dėžutė yra pakučiui įsidėt, kad gražiai ant stalo pasistatyt
Is tu kosmetologiu grizti baisesne, nei isvaziavai )
Depilliacijos brangiau , nei tam salone..Tai ten ir eisiu:) Siandien jau tingiu vaziuot, gal nuo kutos sav pradesiu..
Bet kaip patogu tos sultys su kraniuku ;) o i trainikus agurkus uzmarinuok
Depilliacijos brangiau , nei tam salone..Tai ten ir eisiu:) Siandien jau tingiu vaziuot, gal nuo kutos sav pradesiu..
Bet kaip patogu tos sultys su kraniuku ;) o i trainikus agurkus uzmarinuok
patogu, bet brangu ir tikrai nėra taip sveika, kaip ten besuokdama priėmėja seskei galvą susuko. Nes plastmasė, aliuminis - nieko iš to baisiai gero. Į troinykus seniai nieko nebedarau, per didelis tūris. Sultis susipilstau į 750ml sloikus-pats tas man. Arba į 1,5 ltr. Agurkus marinuoju 1,5 ltr stiklainiuose. Burokėlius -0,75 l stiklainiuose arba puslitriukuose. Jei kokia uogienė (nebeverdu, bet kartais pažaidžiu) stengiuos į sloikėlius nuo majonezo, rūgštynes konservuoju į 250-300 ml stiklainiukus. Žodž, kad paskui nereiktų išmest
Koookia man šiandien nedarbinga diena Užsirašiau į gymą, kažin, kaip ten nušliaušiu
Koookia man šiandien nedarbinga diena Užsirašiau į gymą, kažin, kaip ten nušliaušiu
Kai nieko nebevakuoju, tai vatik laiks nuo laiko isverdu adzikos, brt trn ir keli maziukai indukai
Valgyt pridariau, masina nusiploviau varau i gp, paskui gal zole nupjausiu oras 😍
Valgyt pridariau, masina nusiploviau varau i gp, paskui gal zole nupjausiu oras 😍
oras tai mačiau, kad pas jus šilta. Žėjau vakar, kaip karalienę lydi. Pas mus šalta, žvarbu, purškia...brrr. Nuo tokio oro jaučiuosi nesveikuojanti... labai staigiai persivertė viskas
Adžikos neverdu, daug terlionės su ja. Liko šį sezoną burokėlius užsimarinuot ir kopūstus užsiraugt , nu ir gal darysiu obuolių acto - susigundžiau pabandyt
Adžikos neverdu, daug terlionės su ja. Liko šį sezoną burokėlius užsimarinuot ir kopūstus užsiraugt , nu ir gal darysiu obuolių acto - susigundžiau pabandyt
Kad kaip tik nedaug to teiojimosi viska sumalei, i puoda suvertei,1h pavirei ir vsio tiek kad as astriai nevalgau, tai del manesgi ir nebut:) o ca mb alpsta jis ant duonos prie kokios stiubos uzsitepa
Oras siandien +27 :)nuo ryt 18-20 neiper karsta, nei pef salta
Zole greiciau nei pavasari auga:)
Vsio, visi nuplanuoti darbai padarytu, gulesiu ant supynes ir skaitysiu
Oras siandien +27 :)nuo ryt 18-20 neiper karsta, nei pef salta
Zole greiciau nei pavasari auga:)
Vsio, visi nuplanuoti darbai padarytu, gulesiu ant supynes ir skaitysiu
tai įmesk man savo receptą , gal tavo įdomesnis
Šiaip tas malimas man ir nepatinka, nes visur pribėga, prisitaško
kolegė davė induką savo konservuotų čiliukų, tai prie mėsos ir suėdžiau pusę
nu norėčiau dar to +27, bent jau +24...nes čia +12 man nagai šąla
matuojuois tempą-nejaučiu, kad būtų, bet toklia biškį suvažinėta , tai nežinau, ar eit gyman ar neit
Šiaip tas malimas man ir nepatinka, nes visur pribėga, prisitaško
kolegė davė induką savo konservuotų čiliukų, tai prie mėsos ir suėdžiau pusę
nu norėčiau dar to +27, bent jau +24...nes čia +12 man nagai šąla
matuojuois tempą-nejaučiu, kad būtų, bet toklia biškį suvažinėta , tai nežinau, ar eit gyman ar neit