Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Kas yra tie meksikietiski smile.gif be chilli sriubos ir fajitu nieko nesugalvoju smile.gif
Atsakyti
pagūglink...aš irgi jokio supratimo neturiu.Žinau, kad takai meksikietiški . Ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

LAbai dar neieskojau...Cia ant mano gimkes uzsiprase tekilos vakarelio...Gerimu nupirkt neproblema,bet va pamaitint tai irgi reikia biggrin.gif Ai,sueis saslykai biggrin.gif

KAciuks kandzioja pirstus,lenda i tapkes,neina normaliai pavalgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 29, 10:06)

KAciuks kandzioja pirstus,lenda i tapkes,neina normaliai pavalgyt biggrin.gif

Mažas dar...žaist nori biggrin.gif O tai anūkytė neužsiima su juo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 29, 08:28)
Mažas dar...žaist nori  biggrin.gif  O tai anūkytė neužsiima su juo ?  biggrin.gif

Visa diena laksto paskui kaciuka arba kaciukas paskui ja smile.gif bet ryte, kai as i darba isenu, jos dar miega.. tai kaciukas su manim zaidzia biggrin.gif
Atsakyti
draugeliai biggrin.gif Nu ką, ir tu turi pažaist...jei jau pasiėmei vaiką, tai niančykis biggrin.gif
pasiprašiau mašinos iš darbo. Nu žėsim, dyrekas nieko prieš, jei nemaišys grafikui. ax.gif
Atsakyti
Joooo ..augintinis i namus - ramybė is namų biggrin.gif
Atsakyti
bet smagu ir be ramybės biggrin.gif Tik tiek, kad reik įvertint, kaip galėsi gyvūnu užsiimt...man širdis dreba, šunį pamačius, bet neimsiu...nes pasmerkčiau vargšą vienatvei, o dar ir palikt reik kažkam turėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 29, 13:40)
bet smagu ir be ramybės  biggrin.gif Tik tiek, kad reik įvertint, kaip galėsi gyvūnu užsiimt...man širdis dreba, šunį pamačius, bet neimsiu...nes pasmerkčiau vargšą vienatvei, o dar ir palikt reik kažkam turėt  rolleyes.gif

Man grynai tas pats.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 29, 15:45)
Man grynai tas pats.

tai va...važiuoju anądien autiku, žvilgt pro langą- ogi mano ryžas bėgioja blink.gif ant tiek panašus...čiut širdis neiššoko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 29, 16:49)
tai va...važiuoju anądien autiku, žvilgt pro langą- ogi mano ryžas bėgioja  blink.gif ant tiek panašus...čiut širdis neiššoko  unsure.gif

As tai dar vis apsizliumbiu, kai pamatau byglius, panasius I mano Rokutį.
Atsakyti
UZ tai as uz kates,jos gali ir vienos pabut,ir pacios pasigano biggrin.gif Nors,jei dirbciau labai ilgas valandas ir namie niekad nieko nebutu,tai neimciau ir kates..Nors gal..Vis kazkas po darbo pasitinka...

JAu po darbu mirksiukas.gif UZ valandziukes eisiu i gyma mirksiukas.gif Tuoj futbolas biggrin.gif Siaip neziurim,bet tokius cempionatus biski pasekam biggrin.gif O siandien Anglai su vokieciais zais biggrin.gif DArbe daug anglioku,jie netiki anglu pergale biggrin.gif
Atsakyti