Kas yra tie meksikietiski be chilli sriubos ir fajitu nieko nesugalvoju
pagūglink...aš irgi jokio supratimo neturiu.Žinau, kad takai meksikietiški . Ir viskas
LAbukas
LAbai dar neieskojau...Cia ant mano gimkes uzsiprase tekilos vakarelio...Gerimu nupirkt neproblema,bet va pamaitint tai irgi reikia Ai,sueis saslykai
KAciuks kandzioja pirstus,lenda i tapkes,neina normaliai pavalgyt
LAbai dar neieskojau...Cia ant mano gimkes uzsiprase tekilos vakarelio...Gerimu nupirkt neproblema,bet va pamaitint tai irgi reikia Ai,sueis saslykai
KAciuks kandzioja pirstus,lenda i tapkes,neina normaliai pavalgyt
QUOTE(giega @ 2021 06 29, 10:06)
Mažas dar...žaist nori O tai anūkytė neužsiima su juo ?
QUOTE(lututė @ 2021 06 29, 08:28)
Mažas dar...žaist nori O tai anūkytė neužsiima su juo ?
Visa diena laksto paskui kaciuka arba kaciukas paskui ja bet ryte, kai as i darba isenu, jos dar miega.. tai kaciukas su manim zaidzia
draugeliai Nu ką, ir tu turi pažaist...jei jau pasiėmei vaiką, tai niančykis
pasiprašiau mašinos iš darbo. Nu žėsim, dyrekas nieko prieš, jei nemaišys grafikui.
pasiprašiau mašinos iš darbo. Nu žėsim, dyrekas nieko prieš, jei nemaišys grafikui.
Joooo ..augintinis i namus - ramybė is namų
bet smagu ir be ramybės Tik tiek, kad reik įvertint, kaip galėsi gyvūnu užsiimt...man širdis dreba, šunį pamačius, bet neimsiu...nes pasmerkčiau vargšą vienatvei, o dar ir palikt reik kažkam turėt
QUOTE(lututė @ 2021 06 29, 13:40)
bet smagu ir be ramybės Tik tiek, kad reik įvertint, kaip galėsi gyvūnu užsiimt...man širdis dreba, šunį pamačius, bet neimsiu...nes pasmerkčiau vargšą vienatvei, o dar ir palikt reik kažkam turėt
Man grynai tas pats.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 29, 15:45)
Man grynai tas pats.
tai va...važiuoju anądien autiku, žvilgt pro langą- ogi mano ryžas bėgioja ant tiek panašus...čiut širdis neiššoko
QUOTE(lututė @ 2021 06 29, 16:49)
tai va...važiuoju anądien autiku, žvilgt pro langą- ogi mano ryžas bėgioja ant tiek panašus...čiut širdis neiššoko
As tai dar vis apsizliumbiu, kai pamatau byglius, panasius I mano Rokutį.
UZ tai as uz kates,jos gali ir vienos pabut,ir pacios pasigano Nors,jei dirbciau labai ilgas valandas ir namie niekad nieko nebutu,tai neimciau ir kates..Nors gal..Vis kazkas po darbo pasitinka...
JAu po darbu UZ valandziukes eisiu i gyma Tuoj futbolas Siaip neziurim,bet tokius cempionatus biski pasekam O siandien Anglai su vokieciais zais DArbe daug anglioku,jie netiki anglu pergale
JAu po darbu UZ valandziukes eisiu i gyma Tuoj futbolas Siaip neziurim,bet tokius cempionatus biski pasekam O siandien Anglai su vokieciais zais DArbe daug anglioku,jie netiki anglu pergale