Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 04, 12:03)
Mano drauge Vokietijoje turi butą su terasa. Ta terasa vos ne, kaip butas  biggrin.gif Pasidariusi ją ispaniškame stiliuje, nu grožis neispasqkytas.  wub.gif

Va man ispaniskam bute truksta terasos.. pas mus tik balkonas ir tokio lietuvisko dydzio.. nors.. staliukas su dviem kedem telpa smile.gif

Uosviui kita penktad pas gyd, paskirs akiu operacijos diena.. tada paderinsim dienas. Noris dar rugseji nuvaryt.. reik butinai pakeist spyna i rakinama, kad neuzsitrenktu .
Atsakyti
a, susimaišiau biškį biggrin.gif
parsiradau namo, verda barščiai su grybais ir kauliukais, dar ir įdarytos paprikos tušinasi. Bus beveik savaitei valgyt, nes po darbo gamint tingiu. Užsiraugiau dar kibirą pirktinių agurkų, tikiuos, neištiš... tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas iš ryto.
Vėl pirmadienis. Noriu atostogų tongue.gif Mūsų kelionė po LT (systrai dovana gimtadienio proga) buvo atšaukta, tai dabar makaulė verda, kuo pakeist. Lapkritinės šventės šįmet išeina 4 dienos, bet pažiūrėjau vakar skrydžių bilietus - brangūs...būdavo po kokių 20 eur, tai ko ne - išleki savaitgaliui pasibastyt pvz į kokią Kopenhagą rolleyes.gif Bet, įtariu, neišdegs.
Atsakyti
Nebandei 'last minute pasiiumu? Praha labai grazi, visai netoli nuo Lietuvos. O dar arciau Talinas, irgi grazus miestas. Turetu buti tu variantu, tiek, kad ieskoti laiko uztrunka.
As siandien isvaziuoju I London visai dienai. Drauges gimtadienis, tai noriu nuvesti kur I restoraneli pasedeti, atšvesim, gaila negeriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 rugsėjo 2022 - 09:44
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 05, 10:44)
Nebandei 'last minute pasiiumu?  Praha labai grazi, visai netoli nuo Lietuvos. O dar arciau Talinas, irgi grazus miestas. Turetu buti tu variantu, tiek, kad ieskoti laiko uztrunka.
As siandien isvaziuoju I London  visai dienai. Drauges gimtadienis, tai noriu nuvesti kur I restoraneli pasedeti, atšvesim, gaila negeriu  biggrin.gif  biggrin.gif

tai žinai, labai žiūriu ir į finansines galimybes. Nes visur gražu, tik kišenėj vėjelis biggrin.gif Norėčiau į Italiją, bet pigių bilietų nematau dabar. Helsinkin pigu, tai pamąstysiu. Kodėl gi ne-porai dienų rasim kur palakstyt ax.gif
Atsakyti
Labukas

Norejau pasiulyt atvaryt pas mane i Ispanija, bet paziurejau kainas is lt, tai😳
Nors ir is uk rugseji dar kainos nemazos..

Naka, eilini pirmad pilna reikalu smile.gif ir vazinet i skirtingas puses smile.gif priduot siuntinius i pasta, nupirkt dazu ir isdazyt kambari dar vienu sluoksniu. Isplaut dzakuzi, nes jau ispylem vandeni.. o kur dar rubus sutvarkyt smile.gif nakti lijo, biski sudreko.. na per diena isdzius smile.gif
Dar ir plaukus nusidazyt noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 05, 10:56)
Labukas

Norejau pasiulyt atvaryt pas mane i Ispanija, bet paziurejau kainas is lt, tai😳
Nors ir is uk rugseji dar kainos nemazos..

Naka, eilini pirmad pilna reikalu smile.gif ir vazinet i skirtingas puses smile.gif priduot siuntinius i pasta, nupirkt dazu ir isdazyt kambari dar vienu sluoksniu. Isplaut dzakuzi, nes jau ispylem vandeni.. o kur dar rubus sutvarkyt smile.gif nakti lijo, biski sudreko.. na per diena isdzius smile.gif
Dar ir plaukus nusidazyt noriu smile.gif

Pas tave gal būtų faina, bet gal kitąkart. O gal kitą vasarą, jei yra jūra, tik turėsi man pašnabždėt, kiek nuoma mirksiukas.gif
Dabar biškį nusistekenus, uždarbio nebuvo, kainos didelės, paskola, mašinos išlaikymas. O kai viena viską darau, tai krūvis nemažas. rolleyes.gif
Tai vienu sluoksniu jau nudažei? Blyn, aš kaime nudažiau palanges (senobinės, medinės). Tai nu nėra palangės, kur kokia sterva musė nebūt įkritus į dažus ir sudžiūvus blink.gif Net nežinau, ką daryt. Jaučiu, kitą savaitgalį reiks tas vietas užtaškuot. Dažų dar liko ant skardinės dugno... ax.gif
Gavau iš pašto kvietimą, kad yra siuntinys.Tai bijau, kad būsiu baudą kur užsidirbus unsure.gif
Atsakyti
Nuoma simboline- susimoket uz elektra:)

Jau 2x nutepem.. ten siaubingai nelygios sienos.. Paskui des tokius skystus tapetus, tai cia toks kaip gruntas.. reik gerai isdazyt, kad nepersimustu buvusi spalva, o dazytas buvo rudai 😳kas sugalvoja dazyt kambari sudine spalva??? Cia dar senu seimininku..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 05, 11:33)
Nuoma simboline- susimoket uz elektra:)

Jau 2x nutepem.. ten siaubingai nelygios sienos.. Paskui des tokius skystus tapetus, tai cia toks kaip gruntas.. reik gerai isdazyt, kad nepersimustu buvusi spalva, o dazytas buvo rudai 😳kas sugalvoja dazyt kambari sudine spalva??? Cia dar senu seimininku..

nu supratau biggrin.gif tada elektros tarifą rolleyes.gif
Žinok visai susigundysiu su sese kitai vasarai, tik tada , kadangi nežinau, kada pas tave fazendoj plius minus šilta, turėsi pasufleruot biggrin.gif
Ruda spalva ??? Košmaras. Tai žėk. Remontininkas iš manęs prastas, bet žinau, kad prieš dažant sienas, reikia nugruntuot, bet jei 2k dažei, tai tas pats, kas gruntas-neturėtų persimušt. Šiaip kai kambariai nedicki, tai norisi šviesiau, o ruda juk dar daugiau suspaudžia... rolleyes.gif
Atsakyti
Tai grunta ir dedam dabar.. jau 2x dazyta ir kai kur permuse ta ruda spalva.. tai va dar nupirksiu banke ir dar karta pereisiu. Jau apsirengus, tuoj vaziuosiu smile.gif

Tarifo nezinau, juk keitaliojas dabar.. draugam nuomavom po 10£ dienai ;)
Orai.. buvom lapkriti, buvo silta, net maudemes juroj ;) buvom kova 2x, abu kartus labai susalom.. nors sav pries musu atvaziavima buvo +20 smile.gif mes atvarem, bubo 16 ir siaubingai saltas vejas..
Manai koki balandi geguze jau idealus oras buna, nes vasara velgi- karsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 09 05, 12:36)
Tai grunta ir dedam dabar.. jau 2x dazyta ir kai kur permuse ta ruda spalva.. tai va dar nupirksiu banke ir dar karta pereisiu. Jau apsirengus, tuoj vaziuosiu smile.gif

Tarifo nezinau, juk keitaliojas dabar.. draugam nuomavom po 10£ dienai ;)
Orai.. buvom lapkriti, buvo silta, net maudemes juroj ;) buvom kova 2x, abu kartus labai susalom.. nors sav pries musu atvaziavima buvo +20 smile.gif mes atvarem, bubo 16 ir siaubingai saltas vejas..
Manai koki balandi geguze jau idealus oras buna, nes vasara velgi- karsta smile.gif

Nu tai aš taip ir galvoju, kad jei važiuot pas tave - tai kokią gegužę. Nes aš šiaip mėgstu šilčiau, man 22-23 laipsniai per šalta mirksiukas.gif
Tai OK, pradžiuginsiu sesę, kad kitas atostogas galim pazyliot toliau, nei kaimas biggrin.gif O dėl sąlygų susitarsim. Manau, kad svarbiausia susimedžiot pigius avia bilietus, nes jie ir sudarys pagrindinę kainą. Ir dar reikia žinoti, į kokį miestą biggrin.gif

Pas mane kaimuky nuo ventiliacijos kamino nubėgę kažkokiais suodžiais- ko nedariau - vistiek prasimušė. Užmaskavau sienų tapyba, bet po liūties vistiek išlindo unsure.gif
Atsakyti
I Alikante smile.gif Is Kauno antrad ir sestad tik skrenda..
Nuo orouosto tiesiai iki Torreviejos vaziuoja autobusas, lygtai 10 eiru.. vaziuoja kas valanda , paskutinis vasara 21h ziema 20.. kitu atveju taxas kazkur 50 eu arba nuomuotis masina.

Atsakyti