Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tai ten kaip švieži. Be jokio acto,tik druskos šaukštukas-savo sultyse. Nes žiemą pomidorai išvis be skonio. Tai man taip konservuoti kur kas skaniau. rolleyes.gif
Pas mane irgi reik pasiremontuot, bet rankos nekyla... ax.gif
Atsakyti
Konservuoti pomidorai tik i stiuba smile.gif labai nemegstu..

Truksta 10 siuntiniu.. ir ju galiu uzsilaukt iki 10… nervina taip trintis ir nieko neveikt..
Atsakyti
Jus anksti gulat, bet uztat anksti ir keliates. As be 11 -12 neinu gulti, daznai net veliau. Bet uztat anksciau 8 nesikeliu biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai, kai gali sau leisti... biggrin.gif mano vėliausias atsikėlimas yra 7.10-15 val.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 02, 10:02)
nu gerai, kai gali sau leisti...  biggrin.gif  mano vėliausias atsikėlimas yra 7.10-15 val.

Bet tu ir gana velai gulies… man miego neuztektu smile.gif man 9 h reik smile.gif

Na ka, vakar nueijau i tokua faina klase, net neviska padariau smile.gif nu atpratus dar.. siandien irgi tuoj eisiu. Va sita klase gaketu but dazniau,..
mb dirba iki kokios 1, bet kol dar parvaziuos…
Atsakyti
aš guluos 23 val. Man užtenka. Jei labai noriu miego, nueinu anksčiau. rolleyes.gif
Atvariau į kaimuką, 9 ryte jau lauke kavą gėriau biggrin.gif. Kaip gera. Tylu, gėlės žydi. Apėjau gėlynus, apakabiau nudžiūvėlius. Rožės eina iš proto pirmamatės. Turėčiau nuskinti žiedus, bet rankos nekyla tongue.gif. Reikia nupurkšt nuo ligų, ryt nuo kenkėjų. Dar persodint kelis augaliukus, gyvatvorę pakirpt. Kuičiaus nuo ryto, pavargau. Drybsau pokaituko, paskiau eisiu pas kaimynką kavos gert biggrin.gif
Atsakyti
Maniškio objektas musu rajone, tai dar spejam kavos isgerti sode rytais. biggrin.gif

Laikykit špygas uz mana kūgelį biggrin.gif uzsidejo lakierkas, pasirišo kaklaraištį ir isvaziavo I galimo naujo darbo pokalbį su vienais is didziausiu bang8iniu. Jam siulo vieno padalinio direktoriaus vietą, tqi pasiims teisininka, kad tas pereitu per kontrakta ir rastu povandeninius akmenis. As nezinau...paprasiau gerai pagalvoti ar reikia jam tokio kruvio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2022 - 12:41
Laikom kumscius. Sako spyga laikysi, spyga ir gausi .

Lutut, o tu nenori kokio namelio soduose nusipirt.. nu ta prasme gyvenimui..
Atsakyti
ajetau. Su špygom pavėlavau, bet visa širdimi už tai, kad pasisektų tavo bernui wub.gif
Dėl krūvio motin, nesuk galvos. Vaikas ne papinis, pats nuspręs biggrin.gif Čia mum atrodo, kad ojoj, nepaveš, daug... o jiem pats tas. rolleyes.gif

Namuko giegut nenoriu. Jei ir norėčiau, tai normalaus namo, bet man vienai, logiškai pagalvojus, sunku su juo būtų. Visgi daug priežiūros, o su mano visom veiklom... gautųsi vertimasis per galvą ir kankynė. Aš ir šuns noriu, bet tada reiktų kito darbo ir rišt su pomėgiais... irgi netinka biggrin.gif O dar - soduose man mažai erdvės mirksiukas.gif trintis su kaimynais irgi ne mano svajonė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 03 rugsėjo 2022 - 20:09
Clarification:
'Mano kūgelis'- mano vyras
'Mano bebenčiukas' - mano sūnus biggrin.gif

Rasysiu aiškiau biggrin.gif . Vyras turi 6 savaites pagalvoti, nes jam yra nauja tunelių greitiesiems traukiniqms grežimas. rolleyes.gif blink.gif rolleyes.gif As jį atkalbinėju.

As nezinau kokios pazinrys turetu buti, kad zalia studenta statyti vyriausybes financuojamame projekte. Neee...vaikis savo eiga gyvenima gyvens, man nesvarbu kuo jis dirbs, svarbiau, kad laimingas zmogus butu.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 09 03, 21:08)

Namuko giegut nenoriu. Jei ir norėčiau, tai normalaus namo, bet man vienai, logiškai pagalvojus, sunku su juo būtų. Visgi daug priežiūros, o su mano visom veiklom... gautųsi vertimasis per galvą ir kankynė. Aš ir šuns noriu, bet tada reiktų kito darbo ir rišt su pomėgiais... irgi netinka  biggrin.gif  O dar - soduose man mažai erdvės  mirksiukas.gif trintis su kaimynais irgi ne mano svajonė  tongue.gif

As su malonumu ant senatves persikraustyciau I buta, nes prie namo dirbti reikia all year round, kaip anglai sako. O bute remontus tik pasidarai karta 8 penkmeti ir lafa
Atsakyti
Labukas

As tai supratsu, kad apie vyra smile.gif Tikrai zalio studentelio iskart i direktorius nestato smile.gif Nebent jis pats tos firmos savininkas smile.gif

O as nenoriu i buta.. nereik man hektaru, uztenka va tokio anglisko kiemuko, bet savo, kad kaimynai ant galvos nesokinetu, tik sone smile.gif kad koki bbq pasikept galetum..
o jei jau butas, tai tada balkono terasos man reiktu..
Atsakyti
Mano drauge Vokietijoje turi butą su terasa. Ta terasa vos ne, kaip butas biggrin.gif Pasidariusi ją ispaniškame stiliuje, nu grožis neispasqkytas. wub.gif
Atsakyti