Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Uz tai as jokiais savanoriais ir neuzsiimu smile.gif Gaila asmeninio laiko smile.gif

Uzsisakiau ir as gyma, eisiu i pilvas, kojos sikna smile.gif
Atsakyti
o aš nuėjau, taip tikėjausi, kad bus ta trenerė, kur praeitą kartą vedė, ir fig. Buvo joga, vedė gana nuobodžiai, kokių 20 šunų ir paskui keletas normalesnių pratimų.
Žo, tingiu net teliko žiūrėt, lįsiu lovon kiek paskaitysiu ir liūlia. Ryt ankstyvą taloną turiu pas dantistę, kažko maistas kimba ir maudena dantį, reik susigriebt... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano visai nieko klase smile.gif labai daug visokiu atsilenkimu darem smile.gif
Body balance- panasiai kaip joga , ta nauja lietuve veda.. penktad vakare,20h.. nu nezinau nezinau smile.gif Si penktad mb i darbini vakareli eis, tsi gal as ir nueisiu smile.gif
Atsakyti
tai aš nuo 20 val ir einu...arba ryte 8. Nes kitaip nespėju. ax.gif
Žo, dantų taisyt nereikia, bet dantistė nusprendė, kad reikia išsivalyti tarpdančius, nes ten padidėjo tarpai, lenda maistas ir kyla uždegimas. tai prisipirkau ir tarpdančio šepetukų, ir dar vieno danties šepetuką (pasirodo dar tokių yra) ir dabar treniruosiuos valyt su naujom priemonėm tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Su rugsejo 1!! Ka siemet mokinsies?

Man biski per velu 20h.. mes anksti gult einam smile.gif
Atsakyti
Savanorystė yra laiko atidavimas kitiems. Bezvazdmiezdno biggrin.gif
As tai tik uz ją, nes tai duoklė nesavanaudiškumui.
Atsakyti
Šiemet dar nežinau, toliau lankysiu Dailės Akademijos kursus, galbūt italų kalbą, bet dar nežinau. Turiu daug veiklų - Šauliai, RK, Alfa kursas, sportas.
savanorystė gražina pasaulį , ir gerina. Daug gerų darbų daroma tyliai ir be atlygio. ax.gif

Tai tu giegut prieš 20 val lovytėj? bigsmile.gif Eik tu sau, aš matyt 4 ryto atsikelčiau po to... tongue.gif
Atsakyti
O aš! O aaaaaaaaš biggrin.gif biggrin.gif Fjuuuuuu aš jau, liko tik išspausdinti eksponuojamu darbų 'labels' parodai ir vsio.
Atsakyti
As per daug savanaude biggrin.gif

Ne, mes gult einam kokia 21:30.. mb kelias 5-5:30.. tai jau ir as nesibarskinu, knyga tyliai skaitau smile.gif o eitum i gyma 20, baigi 21, kol pareini, kol nusiprausi..
Atsakyti
nusiprausi, ir 21.30 eini gult biggrin.gif
Šiandien dar pomidorų kelis sloikėlius noriu užsukt... ax.gif Bet tie labai greiti, didžiausias darbas sloikus išsiplaut. Susipjaustai, šaukštukas druskos ir iškaitini. Viskas biggrin.gif

tai burbanti, parodos atidarymas visai jau greit turbūt biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas biggrin.gif
Štai ir penktadienis biggrin.gif tikriausiai varysiu po darbo į kaimą. Norisi ramybės ax.gif
vakar užsikonservavau 10 puslitriukų pomidorų, nusipirkus. Maniškiai gi nusprogo...ir dar slyvų savose sultyse kokius 6 puslitrius ax.gif Misliju, kad gal dar norėčiau pomidorų kokius 5 kg, man jie labai puikiai valgosi ax.gif
Atsakyti
Labukas

Nevalgom mes nieko marinuoto vakuoto.. Pilna svieziu.. tebunie jie be vitaminu, bet man skaniau smile.gif

As siandien jau pries 7 darbe buvau 🙂 amziais jue prisigalvoja visokiu patikrinimu.. nu tai turi visus dokumentus, tai ir ziurinekis.. ne, reik ateit ir pirstu parodyt..

5 min viskas uztruko, o dabar 1,5h depe be reikalo trintis..

Darom mes vienam kambary remonta smile.gif senus tapetus nuplesem, grindis plevele jau kada uztiesiau ir niekaip nedarinu isdazyt smile.gif tai voleliui rankenos nera, ok rado kazkur uzkista.. vakar jau pirstines uzsidejau, viska susiruosiau, o gi netinka tas volelis ant tos rankenos smile.gif vel atsidejo smile.gif siandien ir i gp ir i gyma, vel nebus laiko smile.gif va taip virs savaites ir stovi tas kambarys smile.gif
Atsakyti