Gryna zeme ir pakanka saules, ir laistau.. vnz, nauja jau pasodinta
Tom yam taithailandietiska sriuba. Greit issiverda ;) jei nori, imesiu puslapi anglu kalboj. Man biski per buljonas, mes megstam tirstas sriubas
hortenzijai reikalinga rūgšti žemė, užtat sakau, kad tręšt hortenzijų trąšom. Arba į duobę kai sodini, reikia joms skirtos žemės pripilt
O gal tiesiog augalas pats silpnas.
Aš irgi tirštą sriubą mėgstu, buljonas tai tik iš vištos, ir tai makaronų tiek, kad šaukštas stovi
Bandysiu varyt į gymą. Kažin, kaip po visų ligų čia man eisis - vis dar kosčiu ir nosis nelabai atsilaisvinus...
O gal tiesiog augalas pats silpnas.
Aš irgi tirštą sriubą mėgstu, buljonas tai tik iš vištos, ir tai makaronų tiek, kad šaukštas stovi
Bandysiu varyt į gymą. Kažin, kaip po visų ligų čia man eisis - vis dar kosčiu ir nosis nelabai atsilaisvinus...
Labukas
Visos geles turi augt savaime galiu palaistyt ir to turi uztekt neaugs ir sita, ismesiu irgi
Na ka, krauja pridaviau:) grizus pavalgiau nu ir eisiu i gyma:) visa vasara tik mokejau dar uzsiemem vieno kambario remontu, reik plevele sutiest ant grindu.. ir gal net nutepciau primu viena kart..
Visos geles turi augt savaime galiu palaistyt ir to turi uztekt neaugs ir sita, ismesiu irgi
Na ka, krauja pridaviau:) grizus pavalgiau nu ir eisiu i gyma:) visa vasara tik mokejau dar uzsiemem vieno kambario remontu, reik plevele sutiest ant grindu.. ir gal net nutepciau primu viena kart..
aš šiandien ryte irgi gyme buvau, buvo joga. O vakar buvo kita trenerė, mūsiškė atostogauja. Labai patiko treniruotė, bet oho, kokia nelengva. Be jokio draskymosi, bet nuvarė kaip reikiant
Po ryt ir aš eisiu poliklinikon, pas dantistę. Žėsim, kaip eisis...
Po ryt ir aš eisiu poliklinikon, pas dantistę. Žėsim, kaip eisis...
Pasiemiau gyme nauja klasiu tvarkarasti ;) tai irgi matau pora nauju treneriu ;) viena sake, lietuve reiks nueit ;)
O siaip sunkoka buvo po tiek laiko bet nieko, isivaziuosiu
O siaip sunkoka buvo po tiek laiko bet nieko, isivaziuosiu
tai tu į greitas trevkes eini, man tenai ne mano nosiai...be to , neturiu ūpo taip duotis, kaip jaunos panos
Net ir joga šįryt nebuvo lengva-visą subinę skauda nuo jos pratimų. Ryt nežinau, ar spėsiu, bet reik bandyt užsirašyt į trevkę. Varau į pirmos pagalbos kursus
Net ir joga šįryt nebuvo lengva-visą subinę skauda nuo jos pratimų. Ryt nežinau, ar spėsiu, bet reik bandyt užsirašyt į trevkę. Varau į pirmos pagalbos kursus
Noreciau ir as i klases su svoriais, bet jos tik nuo 20h.. jau velu.. o 18-19h tik kardio klases.
bl bl kaip susinervavau.Išsiprašiau ryt iš darbo anksčiau, tipo pirmos pagalbos kursai. Parašo žinutę-ar tiks jums 11 ryte? Nu tu krw, krw , žmonės, ypač dirbantys, planuoja savo laiką, o ne pyst plest ir einu kada noriu. Ir jau antrą kartą
O tai cia tau patys perkele?
Blyn, kai sedi namie, tai tik edi
Blyn, kai sedi namie, tai tik edi
nu tai paprašo užsipildyt grafiką, kada ateisi-užsipildai, atsiprašai iš darbo bbž kada, o iš vakaro praneša, kad neįvyks.
Nu žodž. Šįryt esu kaip plentvoliu pervažiuota, nežinau, kaip reiks dirbt. Labai neužmigau vakar...
Nu žodž. Šįryt esu kaip plentvoliu pervažiuota, nežinau, kaip reiks dirbt. Labai neužmigau vakar...
Labukas
Sedziu trafike .. jei viena gatve atidare po ilgu remontu, tai kita uzdare.. ir reiks 2x per ta vieta vaziuot
Jauciu pasiusciau uzrasei tokia h, atejau tokia h, kitom negaliu. Jei atsauki, tai dabar derinkis pagal mane..
Man tai viska skauda po sportu nu isivaziuosiu neziurejau kokios siandien klases, gal ir nueisiu, jei idomios
Sedziu trafike .. jei viena gatve atidare po ilgu remontu, tai kita uzdare.. ir reiks 2x per ta vieta vaziuot
Jauciu pasiusciau uzrasei tokia h, atejau tokia h, kitom negaliu. Jei atsauki, tai dabar derinkis pagal mane..
Man tai viska skauda po sportu nu isivaziuosiu neziurejau kokios siandien klases, gal ir nueisiu, jei idomios
na matai, ten dirba savanoriai instruktoriai, jie negauna nieko, kad dirba su kitais ir apmoko. Bet tik tiek, kad turėtų vistiek atsakingiau elgtis - jei praneša-tai bent prieš savaitę, kad nebus. O jei negali prieš savaitę, tai tada jau turi surasti, kas keičia.
Oi blyn, beveik miegu darbe. Taip išsunkė, kad jomajo, dar turėjau visokias nesąmones atmušinėt, žodž. dar ne pilnatis, o jau durniai lenda iš visų kampų.
Man irgi skauda...nauja trenerė, nauji pratimai. Bet eisiu vistiek šįvakar
Oi blyn, beveik miegu darbe. Taip išsunkė, kad jomajo, dar turėjau visokias nesąmones atmušinėt, žodž. dar ne pilnatis, o jau durniai lenda iš visų kampų.
Man irgi skauda...nauja trenerė, nauji pratimai. Bet eisiu vistiek šįvakar