Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

aišku, kad pasiseks biggrin.gif Nepasisektų tik vienu atveju - jei nieko nedarytum biggrin.gif
Šiandien sukaliau paskutinius rėmelius serbentams, buvo užvažiavus draugė pakeliui į sodybą, pasiėmė hortenzijas, kur parke nupirkau. Drybsom pokaituko, vakarop varysim kultūrintis ax.gif
Atsakyti
Tavo serbentu pauksciai nenulesė? Mano beveik visas uogas nulesiojo šarkos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 14:40
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 26, 15:40)
Tavo serbentu pauksciai nenulesė? Mano beveik visas uogas nulesiojo šarkos.

Ir stirnos apgraužė, ir paukščiai aplesė. Visiška anarchija bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien labai ilauziau naga, per puse mesos.. galvojau begrizdama uzsuksiu pas kitaicus, pakeliui,uzdes man koki akrila.. visa diena taip planavau.. nu ir lekiau ir pralekiau juos 🙂
Na tai kad namo grizau, pavalgiau ir nuvariau smile.gif jau sutvarkytas ;)

Tada kalna rubu islyginau. Dabar kieme ant supynes guliu ir skaityt ruosiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 08 26, 16:54)
Ir stirnos apgraužė, ir paukščiai aplesė. Visiška anarchija  bigsmile.gif

Riksliai gi, buvau uzmirs7s, kad dar ir stirnos lankosi pas tave rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 08 26, 19:13)
Siandien labai ilauziau naga, per puse mesos.. galvojau begrizdama uzsuksiu pas kitaicus, pakeliui,uzdes man koki akrila.. visa diena taip planavau.. nu ir lekiau ir pralekiau juos 🙂
Na tai kad namo grizau, pavalgiau ir nuvariau smile.gif jau sutvarkytas ;)

Tada kalna rubu islyginau. Dabar kieme ant supynes guliu ir skaityt ruosiuos smile.gif

Kad gyvenimas tokiu tempu bejo, jog uzmirsti amulkius dalykus labai lengva.
Atsakyti
Labukas

Kas svarbiausia tai grynai 15 min begy pamirsau smile.gif jau tik ant sankryzos stovedama prisiminiau smile.gif galejau suktis , bet namie ir pavalgiau ir persirengiau smile.gif

Mb ruosias i gyma smile.gif as einu daiktus krautis, varysim i gimtadieni dviem dienom smile.gif ryt gal prie juros nuleksim, nuo ten kelios mylios tik smile.gif
Atsakyti
O aš, o aš... bigsmile.gif Vakar parsivilkau prieš 12 nakties. Šiaip koncertas baigėsi apie 21.30, tikrai labai aukšto lygio, vienas malonumas wub.gif Nu žinoma, klasikinė muzika, operų arijos, ne visiems. Dar užvežiau puskę, tai ta aišku mišrainių prigaminus, užeikit-tuoj brenduko, to, ano. Tai kol systrą iškrapščiau biggrin.gif
Šiandien fliansas kaime apsilankė, pagrilinom biškį, dabar drybsom. Ir ryt jau namo... darbas. Tų atostogų kaip nebuvę, dar įskaitant, kad savaitę prasirgau... unsure.gif
Gero baliaus, giega 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labukas

Tau gero darbo smile.gif pas mus - laisvadienis smile.gif nors mb isejo i darba.. o galejom dar baliavot smile.gif
Visai linksmai atsventem, su sokiais iki 3 ryto smile.gif
Vakar kubilas, pirteles smile.gif nors nuo kokiu 12-15h tikrai daugiau nei buteli sampo isgeriau, paskui ant vandens perejau, nes jau rugstys kilt pradejo smile.gif mb i ta tarpa pora kokteiliu- brendis kola smile.gif tai va, kokia 18h pradejom su alhotesteriu matuot smile.gif mb pripucia 0,6, as-0 smile.gif nu netikim, gal blogai rodo smile.gif kiti pucia, nu pripucia.. as puciu-0 smile.gif
Atsakyti
vanduo labai gerai išskalauja viską biggrin.gif Šampė gi nėr labai jau stiprus gėrimas, tai išplovė biggrin.gif
Bliam, noriu kur prigult geriau, nei čia maltis. Vakar grįžau - dulkės, smarvė, karšta, triukšmas...lomkės prasidėjo, kaip kaimuko ramybėn noriu tongue.gif
dar darbe a lia mokytis naujos programos reik. Aha, "putiom naučnogo tykanija" kai rusai sako. Jokios literatūros, konstruktorių šokdinu, o jam juk reik savo darbą dirbt... unsure.gif Yra kažkoki video įrašai. Lenkų kalba, blt. blink.gif Tai blaškysiuos kurį laiką kaip antis be kulšies - dalį darbo pas konstruktorių, dalį darbo pas save... unsure.gif
Atsakyti
Mokintis, o ka- susigalvok pats? Mu tik lt taip gali but smile.gif

As bute jau ir nebenoreciau gyvent.. Savas kiemas vis tiek daug duoda.. net jei jis ir labai mazas smile.gif
Nupirkau hortenzija, nu labai vargsta manoji.. persodinsiu i vazona, jei neatsigaus iki kitu metu, keliaus i siuksles smile.gif o dabar i jos vieta kuta pasodinsiu smile.gif
Dar kokios jukos norejau, bet nebuvo.. einu intike paziuret..
ir reik pradet valgyt daryt smile.gif vakar istraukiau mesas, nors ir uzdengiau puodu, katinas vis tiek sugebejo kampapraest smile.gif dar virsiu tom yam sriuba smile.gif negana kad pirma kart, tai dar net skonio tiksliai nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 08 29, 14:06)
Mokintis, o ka- susigalvok pats? Mu tik lt taip gali but smile.gif

As bute jau ir nebenoreciau gyvent.. Savas kiemas vis tiek daug duoda.. net jei jis ir labai mazas smile.gif
Nupirkau hortenzija, nu labai vargsta manoji.. persodinsiu i vazona, jei neatsigaus iki kitu metu, keliaus i siuksles smile.gif o dabar i jos vieta kuta pasodinsiu smile.gif
Dar kokios jukos norejau, bet nebuvo.. einu intike paziuret..
ir reik pradet valgyt daryt smile.gif vakar istraukiau mesas, nors ir uzdengiau puodu, katinas vis tiek sugebejo kampapraest smile.gif  dar virsiu tom yam sriuba smile.gif negana kad pirma kart, tai dar net skonio tiksliai nepamenu smile.gif

nu tai žiūrėk mokomąją medžiagą ir mokykis tipo. Lenkų kalba biggrin.gif
Gal pas tave smėlis? Duok tu jai trąšų, skirtų hortenzijoms. Nedavalgius gal biggrin.gif
Aš per atostogas atrodo nugaišinau savo spatifilį...užpyliau vandens, bet ryte dar buvo nuleipęs tongue.gif
Kas per sriuba ? rolleyes.gif
Atsakyti