Labukas
Tik rytai pradejo darytis tamsesni ir vos akis atmerkiu
Dusniakas.. vel namai liks netvarkyti
QUOTE(lututė @ 2022 08 23, 12:43)
Eik tu namas !!!!!!
Sunervyjai!!!!
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 08 24, 09:59)
Labukas
nu zinok as galvojau, kad del klimakso man dušna. Klausiu vyro -'tau dušna?'. Jis - 'aha. Tada as jam -'Reiskiasi ir tau klimaksas'
nu blyn. Tai prie 31 karščio visada dušna
Aplankėm šiandien tetą, mamos sesę. Kaip greitai vyresnius žmones veikia laikas Net gaila žiūrėti, buvo tokia energinga, linksma, stipri... vos vaikšto su vaikštyne... Žinoma, prieš kokius 3 metus patyrė insultą, tai dar ir tai pridėjo, bet visvien beliko tik šešėlis iš žmogaus
Aplankėm šiandien tetą, mamos sesę. Kaip greitai vyresnius žmones veikia laikas Net gaila žiūrėti, buvo tokia energinga, linksma, stipri... vos vaikšto su vaikštyne... Žinoma, prieš kokius 3 metus patyrė insultą, tai dar ir tai pridėjo, bet visvien beliko tik šešėlis iš žmogaus
Prisidirbau 🙂 vakar norejau isvalyt skalbenkes filtra, nu kur apacioj atsisuka.. ir matyt nedasukau atgal.. pajungiau siandien skalbtis.. ziuriu bega .. kol as ten dasukau, kol viska isvaliau
Na taip.. ypac kai retai matai zmogu, tai is vis krenta i akis pokyciai..
Na taip.. ypac kai retai matai zmogu, tai is vis krenta i akis pokyciai..
bent grindys švarios
O mūsų kelionę anuliavo Nesusirinko reikiamas kiekis žmonių. Tai systra be dovanos liko... teks kažką sugalvot. Žiūrėjau savaitgaliui kažką - nieko nėra. Tik rugsėjo mėnesiui, kažkur nuo 9d.O rugsėjį nelabai turiu kada...
O mūsų kelionę anuliavo Nesusirinko reikiamas kiekis žmonių. Tai systra be dovanos liko... teks kažką sugalvot. Žiūrėjau savaitgaliui kažką - nieko nėra. Tik rugsėjo mėnesiui, kažkur nuo 9d.O rugsėjį nelabai turiu kada...
Labukas
Lietus pila, fura veluoja.. ex, is visu mano noru anksciau darba baigt
Lietus pila, fura veluoja.. ex, is visu mano noru anksciau darba baigt
lietus pas mus kepa toliau. Ryt bus dar karščiau. Dažau palanges, ryt planuose pavaryt iki Molėtų, ten ltg koncertas bus
Tai va -Ant autostrados avarija nuo 6 ryto, apsiverte fura, zuvo vairuotojas.. del to ryte musu furos velavo.. visa h veliau isvarem.. grizt vel toks pat trafikas.. o 4h is interneto atvaziuoja.. tas dar anksciau atvare- gerai tie ringai- skambuciai su kamerom-paprasiau palaukt.. nuo depo 10 min kelia 25min vaziavau..
Sestad varysim i balta gimtadieni 🙂 sugalvojau vietoj geliu padovanot keksiuku, mano drauge labai skanius ir grazius daro.. tai va bedirbant uzsakineju ir ka- parasau- ryt ) man siandien jau penktadienis 🙂 tai gerai laiku susigriebiau, persakiau sestad:)
Sestad varysim i balta gimtadieni 🙂 sugalvojau vietoj geliu padovanot keksiuku, mano drauge labai skanius ir grazius daro.. tai va bedirbant uzsakineju ir ka- parasau- ryt ) man siandien jau penktadienis 🙂 tai gerai laiku susigriebiau, persakiau sestad:)
Keksiukai faina idėja Pas mus pradėjo lyti Pagaliau... tik kažin, kaip dabar su koncertu bus, nes po atviru dangum. Žo, viskas paaiškės ryt
O atostogos... švyst ir baigėsi. Pirmadienį jau darban...
O atostogos... švyst ir baigėsi. Pirmadienį jau darban...
Atostogos visada tik švyst ir baigiasi
Vakar turejom pokalbi su vyru, jis nori, kad visai nedirbciau. Nezinau, as ne tas zmogus, kuris visai nedirba, nors ir persidirbti nemegstu
Vakar turejom pokalbi su vyru, jis nori, kad visai nedirbciau. Nezinau, as ne tas zmogus, kuris visai nedirba, nors ir persidirbti nemegstu
Labukas
Bet gi tu siaip visokiais projektais uzsiimi ;)
Nors.. as ir nelabai galeciau taip namie istisai sedet.. Art nenoriu, va man patinka dabartinis darbas 4d, jau kokia 15h namie bunu.. keltis ir anksti nereik.. o ir kapeika nemaiso
Bet gi tu siaip visokiais projektais uzsiimi ;)
Nors.. as ir nelabai galeciau taip namie istisai sedet.. Art nenoriu, va man patinka dabartinis darbas 4d, jau kokia 15h namie bunu.. keltis ir anksti nereik.. o ir kapeika nemaiso
Sava kapeika niekada nemaišo
Mano sekantis 'must learn must do', tai profesionalus parodu organizavimas. As tas parodas ruosiu jau nuo....jatau....nuo 2008 ar 9 metu, jau net neatsimenu Bet viena yra organizav8mas, kita - kuravimas. Mano sekantis...dabartinis tikslas yra tqpti kuratore. Turiu ismokti rasti pinigus Taip vadinamą 'funding '. Todel kitqis metais sumazinsiu darba iki 2 dienu per savaite, manau, jei vyras nepriestarauja islaikyti ir uzsiimsiu maloniais dalykais, nes tas mokinimasis rasti pinigus ant medziu nera greitas
Va toks mano sekantis tikslas gyvenime. Matysim pasiseks ar ne
Mano sekantis 'must learn must do', tai profesionalus parodu organizavimas. As tas parodas ruosiu jau nuo....jatau....nuo 2008 ar 9 metu, jau net neatsimenu Bet viena yra organizav8mas, kita - kuravimas. Mano sekantis...dabartinis tikslas yra tqpti kuratore. Turiu ismokti rasti pinigus Taip vadinamą 'funding '. Todel kitqis metais sumazinsiu darba iki 2 dienu per savaite, manau, jei vyras nepriestarauja islaikyti ir uzsiimsiu maloniais dalykais, nes tas mokinimasis rasti pinigus ant medziu nera greitas
Va toks mano sekantis tikslas gyvenime. Matysim pasiseks ar ne