Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

na...jei gali nuskriaust bejėgį gyvūną-drąsiai gali ir žmogų. Užtat jei žmogus sako, kad nemyli šunų ar katinų - labai įtariai į jį žiūriu. Nu OK, katinų aš irgi nemyliu, bet tik ta prasme, kad charakteriai nesutampa-užtat niekada jų ir neturėjau. Bet šiaip katuliai mane myli ir prisileidžia, ateina "pasižmonėt" , o ir aš ne prieš tuos padlyzas trumpam biggrin.gif
elektra ir dujos pas mus pabrango dvigubai - ačiū PIŠ, nes ji gi sakė nesikiš, pasisiuskit. Tai tokia tat mūsų "mylima" valdžia. blink.gif
Atsakyti
Tai kad dabar visose šalyse tas pats. Gi uz visas covid išmokas mes patys dabar sumokesim trigubai.
Pries covid benzinas buvo ar ne £1.24 uz litrą. Dabar jau £1.33.
Musu metinis mokesris 'už orą' (as taip vadinu Council tax biggrin.gif) per 7 metus pasidare dvigubas. JNusipirke nama mokejom 800 i metus, dabar 1600. O atlyginimai ne per nago juodyma nepadidejo. Ai, net nenoriu kalbeti. Geriau ka nors pozityvaus biggrin.gif As, pvz, gal isauginsiu 3-4 saulegrazas siemet, tikekimes... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 birželio 2021 - 14:06
man tai kitos bėdos (nu, neskaitant šitų)... ieškau nuomai mašiniuko. Tai kur pigu - tipo neturi, o kitas atsakė, kad turi brangiau...nu ką darysi, jei jau reikia. Aš tikrai nežadu žudytis per atostogas. Paaukosiu tą 150 eur. unsure.gif
Atsakyti
Jooo, viskas tik brangsta..

Lutut, o tie citybee neapsimoka? Mes su juo is Klaipedos i Kauna uz 40e parvarem.. skaitau, kad labai pigiai.. ir po Kauna vazinejom ir kapeikas tik sumokejom.. ten kazkaip skaiciuojas nuvaziuoti kilai, bet jei pasiimi masina ir niekur nevaziuoji, o turi ja pvz palei namus, tai lygtai 25 eurai( bent jau buvo)
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 28, 17:17)
Jooo, viskas tik brangsta..

Lutut, o tie citybee neapsimoka? Mes su juo is Klaipedos i Kauna uz 40e parvarem.. skaitau, kad labai pigiai.. ir po Kauna vazinejom ir kapeikas tik sumokejom.. ten kazkaip skaiciuojas nuvaziuoti kilai, bet jei pasiimi masina ir niekur nevaziuoji, o turi ja pvz palei namus, tai lygtai 25 eurai( bent jau buvo)

Nu žinai...man 2 savaitės citybee gaunasi 350 eur. Tai biškį dantis semia...Dargi kuras.
tai deruosi su vienais, nežinau, kaip gausis. 10 dienų pasiimsiu, gausis 150... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 28, 16:00)
Nu žinai...man 2 savaitės citybee gaunasi 350 eur. Tai biškį dantis semia...Dargi kuras.
tai deruosi su vienais, nežinau, kaip gausis. 10 dienų pasiimsiu, gausis 150... unsure.gif

Nu ir imk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 28, 18:23)
Nu ir imk. 4u.gif

iš principo tai tikriausiai ir imsiu, nes nx man katorgas eit per atostogas...aišku, savaitę patupėsiu be mašinos, bet tiek to. Svarbu tas dienas turėsiu, kai labiausiai reik.
Atsakyti
O kiek dienu atostogu? Siaip jo, net ir sav po 25, jau suma susidaro.. jei randi pigiau, tai ir imk 4u.gif
Atsakyti

Man tai idomu kiek as sekanciais metaas mokesiu draudimo del trijų taškų biggrin.gif
Atsakyti
Mb rase, kad neturi tasku.. bet pries 10-11 m nelabai ir tikrino biggrin.gif Dabar vazineja tvarkingai biggrin.gif

Jei darytumet tekila party, koki maista ruostumet?
Atsakyti
Tai tik meksikietišką

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
atostogos nuo 2 iki 18d...
Tekilos šventei reik meksikietiškų patiekalų, logiška bigsmile.gif
Atsakyti