Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 10, 18:25)
Mane tai uzkniso viska laistyti laistytuvu  biggrin.gif  biggrin.gif

O tai slangos meturi?

Mes vakar zole gerai palaistem, siandien nejungiau.. tik zemioges paliejsu..

Atsakyti
Reik prasijudėt, ryt jau į darbą biggrin.gif
Tingiu, aišku. Bet patingėsiu ir praeis rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

ką, nieks kavos šiandien negeria ? bigsmile.gif Aš jau popietinę iškaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 08 10, 20:59)
O tai slangos meturi?

Mes vakar zole gerai palaistem, siandien nejungiau.. tik zemioges paliejsu..

Turiu, gi negalima biggrin.gif £1000 bauda, jei kaimynai paskūs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 08 11, 14:41)

ką, nieks kavos šiandien negeria ?  bigsmile.gif Aš jau popietinę iškaliau  biggrin.gif

Mane tai ny sviet no zaria siuksline prikele biggrin.gif , tai jau 7 valanda geriau kava. Daugiau tai ne - nezmoniskai karsta.
Atsakyti
Labukas

Nedaug darbo buvo, tai jau ir namie smile.gif varom i ta urmine Costco , veliau i sm meeta smile.gif viena isvaziuoja i lt visam, tai darom ala isleistuves smile.gif ji labai nesigyre, kad isvaziuoja, tik kelios zinojo, tai mes ir nesigiriam, kad siurpriza datom smile.gif
Atsakyti
O. Giegutei vėl baliuks. O aš šiandien darbe nieko padaryt gero nespėjau, tai ryt bus jptvm, nes paskutinė diena prieš atostogas. Jaučiuosi neypatingai, prigult norisi... ax.gif
Atsakyti
O vertejo del poros d eit i darba?

Smulkus baliukas smile.gif juk visom ryt i darba:)

Oras 32, vanduo 31 smile.gif visiskai nestgaivina smile.gif reiktu eit mesas suporcijuot, i kamera sudet.. bet raip karsta.. ir ryt dar toks karstis.. aisku ir savaitgali, bet tada jau prie juros busiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 08 11, 19:32)
O vertejo del poros d eit i darba?

Smulkus baliukas smile.gif juk visom ryt i darba:)

Oras 32, vanduo 31 smile.gif visiskai nestgaivina smile.gif reiktu eit mesas suporcijuot, i kamera sudet.. bet raip karsta.. ir ryt dar toks karstis.. aisku ir savaitgali, bet tada jau prie juros busiu smile.gif

mielai būčiau namie patupėjus, bet pirma - biuletenis "deda" per algą, antra - turiu suspėt iki atostogų priduot projektą, kuris tysasi nežinia kiek ne dėl mano kaltės.

sinusitas bando kabintis... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Na, pailsek nors per atostogas;)

Siandien daugiau darbo, kaip visada penktad:) noris anksciau baigt, o niekaip neiseina…

Vakar smagiai pasedejom ;) siuprizas pavyko smile.gif nesitikejo visiskai smile.gif
Atsakyti
tai nelabai ką su tokia sveikata ir padirbsi... unsure.gif skubu su projektais, tikiuosi spėt. Pasiskambinau gydytojai, pasiprašiau antibiotikų. Nes vis prastėja, dar ir kosulys atsirado, o prasirgt atostogų visai nenoriu. unsure.gif
Tai fainai, kad geros pasidelkės buvo biggrin.gif
Atsakyti
Ruošiuosi atostogoms, vyras jau prie juros su sunumi. As uzbaigineju reikalus ir vaziuosiu uz poros valandu. Skaitysiu knygas, sededame krėsle prie palapines ir nieko nedarysiu...pagaliau biggrin.gif
Todel nenustebkit, jei nerasysiu kuris laikas. 4u.gif
Atsakyti
nu kad ir taip nedaug tu čia rašai smile.gif
mano vargelis irgi baiginėjasi. Dar pusvalandukas ir namo... rolleyes.gif Ryt važiuosiu į kaimelį ax.gif
Atsakyti