Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

As turiu gal dezute testu ir uztenka:) 100 tikrai nereik, net jei ir uz dyka dalino smile.gif

Vakar buvom to restorano atsisveikinimo vakarely, nu linksmai pabuvom 🙂
Dukterecios vyras- Muzikantas, turejo dainuot, o prarado balsa.. tai gydem viskuom 🙂 labiausiai siltas brendis padejo:) i trecia daina visai neblogai isidainavo 🙂
Einu gert kavos,daiktai surinkti, varom i Hastingsa prie juros🙂 +22 rodo, bet ir vejas siaurinis.. nu gal nesisalsim 🙂
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 08 06, 11:05)
Labukas

As turiu gal dezute testu ir uztenka:) 100 tikrai nereik, net jei ir uz dyka dalino smile.gif

Vakar buvom to restorano atsisveikinimo vakarely, nu linksmai pabuvom 🙂
Dukterecios vyras- Muzikantas, turejo dainuot, o prarado balsa.. tai gydem viskuom 🙂 labiausiai siltas brendis padejo:) i trecia daina visai neblogai isidainavo 🙂
Einu gert kavos,daiktai surinkti, varom  i Hastingsa prie juros🙂 +22 rodo, bet ir vejas siaurinis.. nu gal nesisalsim 🙂

Reikia, reikia biggrin.gif
As tuos testus I Lietuva siunciu, nes Lietuvoje pirkti reikia, seima irgi 3-4 zmones. Labai greitai sueis žirmą jie, dar gali ir pritrukti. Nemegstu buti vienadiene, geriau truputi daugiau turesiu, kad galeciau pasidalinti.

Pas mane siandien triju vyru talka sode. Jau prades plyteles kloti prie dirbtuviu - valiooooooo!!! biggrin.gif Nieko neveiksiu, tik valgyt darysiu jiems biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugpjūčio 2022 - 12:02
O aš guliu... sergu kaip už tėvynę, nors testas neigiamas... ale nuo to ne geriau... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Sveikatos Lutut!! O ka del darbo darysi?

Mes paprekiavom carbotkej smile.gif grize pasnaudem smile.gif dabar apsitvarkem ir isokom i kubila smile.gif
Visa sav rodo 28-30 smile.gif oi bus karsta dirbt.. ir valgyt tik saltibarsciu noresis smile.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
blyn, rašiau rašiau ir dingo viskas blink.gif Ką darysiu - neisiu į darbą. Dyrekui skambinau... tempa 37,7, bet laikėsi 39, tai dabar nejaučiu... ax.gif Valgyt ir taip nesinori, gal ppo kelis kąsnius... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 08 07, 12:36)
O aš guliu... sergu kaip už tėvynę, nors testas neigiamas... ale nuo to ne geriau...  unsure.gif

Nu tu cia dabar ka sugalvojai vqsara sirguliuoti? Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 08, 13:25)
Nu tu cia dabar ka sugalvojai vqsara sirguliuoti? Laikykis  4u.gif

aš nesugalvojau, kažkas už mane sugalvojo unsure.gif
Peršalimo ligomis ir gripu nesergu gal 10 metų, paskutinį kartą sirgau Londone būdama, ir stipriai. Maniau plaučius iškosėsiu, o sinusitas ir tempa buvo bele koki.
Pasidariau testą, vėl neigiamas, bet man nuo to ne geriau. Buvau pas gydytoją, bet apžiūrėjo apmestinai, tik kad kraujo tyrimą atliko, praneš rezultatus ryt. Sėdžiu ant bilieto, darban tik ketvirtadienį, jei viskas bus gerai. rolleyes.gif Jei ne - tupėsiu namie iki savaitgalio... rolleyes.gif Paskui turėtų atostogos prasidėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 08 rugpjūčio 2022 - 13:46
Jooo...atostogos - gėris. Man jos prasides penktadienį....pagaliau....
Atsakyti
Labukas

Na ka, pagaliau viska sutvarkiau. Nesu siuksles i koridoriu, dar tokia spintele ismeciau- vietos bus daugiau virtuvej.. islenda kaimyne lietuve, dar pasnekejom.. klausia ka darysiu su spintele smile.gif nu mesiu lauk smile.gif sako- man reikua smile.gif va taip ir uzsikrauna tie pencininkai daiktais smile.gif dar pora akiniu atidaviau- sake tinka idealiai smile.gif

Pridariau puoda saltibarsciu:) dar zuvies iskepiau smile.gif
Einu dabar i kubila pamirkt:)
Atsakyti
reikia tai reikia... rolleyes.gif betik laimingi. Kraujo tyrimą atliko, virusas. O koks - bbž. Arba gripas, arba kovidas, panašu, kad kovidas, nes gamybos vadovas buvo atsivilkęs sirgdamas - tipo pasveikęs blink.gif
Atsakyti
Uk oficialiai gali eit i darba sirgdamas kovidu smile.gif

Vis apie ka nors tupineju smile.gif tai kokia spintele patvarkau, tai masina nusiploviau smile.gif dar rubus atrusiuot reik.. ryt jau i darba.. karsta.. reiktu vandens atsivesint..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 08 08, 19:02)
Uk oficialiai gali eit i darba sirgdamas kovidu smile.gif

Vis apie ka nors tupineju smile.gif tai kokia spintele patvarkau, tai masina nusiploviau smile.gif dar rubus atrusiuot reik.. ryt jau i darba.. karsta.. reiktu vandens atsivesint..

na nebent besimptomė forma, nes bent jau su mano savijauta nelabai ką padirbtum... rolleyes.gif
. nes ne tik kad nesinori fizinio krūvio, bet ir TV, skaityt - jokio krūvio galvai, jokio maisto, tik gulėt ir snaust... rolleyes.gif
Atsakyti