QUOTE(giega @ 2022 08 02, 10:00)
Labukas
O neturetu tavo kaimuks but poilsio vieta?
Kai mociute gyva buvo, tai sode tupinejo aplink visus augaliukus, bet ji visai vasarai nusikraustydavo i soda.. mociute mire, greit puse darzu panaikinom.. nes nu daugiau priezuros, nei kad naudos o kai ir mama mire, is vis tik zole uzsejom sodas buvo grynai relaksui
Taip ir tavo vietoj, net nebandyciau sodint augint jokiu pomidoru, agurku.. nu gal koki 1-2 krumus, kad tam kartui atvaziavus pavalgyt.. jei zemes daug, uzsodinciau bulvem kitka tik gelem ir pievai palikciau nu bet cia as, man zemes darbai visai ne prie sirdies:) man net gaila skaityt, kaip tu nesiilsi o vargsti tam kaime..
O neturetu tavo kaimuks but poilsio vieta?
Kai mociute gyva buvo, tai sode tupinejo aplink visus augaliukus, bet ji visai vasarai nusikraustydavo i soda.. mociute mire, greit puse darzu panaikinom.. nes nu daugiau priezuros, nei kad naudos o kai ir mama mire, is vis tik zole uzsejom sodas buvo grynai relaksui
Taip ir tavo vietoj, net nebandyciau sodint augint jokiu pomidoru, agurku.. nu gal koki 1-2 krumus, kad tam kartui atvaziavus pavalgyt.. jei zemes daug, uzsodinciau bulvem kitka tik gelem ir pievai palikciau nu bet cia as, man zemes darbai visai ne prie sirdies:) man net gaila skaityt, kaip tu nesiilsi o vargsti tam kaime..
nu bet kas, tik ne bulvės KIEK su jom darbo... sodint, ravėt, kaupt, koloradus rinkt, kast...nafig. Mano tas daržas tik šįmet toks vargingas, dėl liūčių -dvigubas darbas, nervai ir visa kita. Kitąmet taip nebus. O aplinką vistiek turi prižiūrėt, nesėdėsi šiukšlyne, anoks šiukšlėse poilsis...matai, tavo sodelis max 12 arų. Juokingas plotelis. Mūsų kaimelis yra 1ha panašiai. Tai dalį traktorius nupjauna,dalį pačios tarp medžių. Dabar planuoju pasidaryt pakeltas lysves, kaip tu sakai - keletą pomidorų tam kartui. Tai vėl darbas - pirkt galima, bet jos mažutės. Tai rudenį pasidarysiu pati - principas kaip kopų sulaikymui būtų pinta tvorytė. O dabartinė katorga - kad kitąmet nusispjaut į kiemo pjovimus. Danga, upės akmenėliai ir gėlynas Systra ieško akmenėlių. Nu ne tiek ir brangiai gausis. O gėlyne man kuistis patinka, tai jei liks tik jis ir "daržas" dėžėse savo malonumui - tai bus lafa Nu bet ką kaime veikt...drybsot ? Neįdomu