Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2022 07 28, 18:22)
Zidiniuose smile.gif
Draugu sodyboj buvo ala senovisis pecius, bet jau ir jokiu jusku nebebuvo..nors peciui ir kojs 100metu, beg jis prie salerkos oajungtas buvo..
Jauciu tik is lt siustis…

Tuoj nagu ragu tvarkytis eisiu smile.gif

Viename pabe naciau normalu koklini su israitymais peciu. Bendradarbiams sakau - reiktu kazkaip man jį prigriebti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 28, 19:09)
Viename pabe naciau normalu koklini su israitymais peciu. Bendradarbiams sakau - reiktu kazkaip man jį prigriebti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gerai įkalus, galima išardyt biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

kas kavos ? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Jau isgeriau, jau tuoj i darba varysiu.. siandien vel atkeite rajonus.. vnz du menedzeriai ir nesutaria kuriais man vaziuot smile.gif dar pora bandysiu atiduot, labai neitema man jie smile.gif
Atsakyti
oi...o aš visa apmąstymuose. Dyrekas sugalvojo kad reikia naujų staklių mirk gyvenk...nu ok, prisiėmė paskolų, darbuotojam algos vėluoja...plokštės nebeduoda tiekėjai. Tai įdomu, ką tom staklėm pjaus unsure.gif
Tai šiandien atėjo mintis - gal pasižvalgyt po darbo pasiūlymus...aišku, man čia gerai dėl darbo laiko ir atstumo. Na ir proto nieks neknisa, nes atskirai nuo direktorių. Na, įmonė gyvuojanti seniai, iki šiol gana stabili. Alga-tikrai galėtų būt didesnė. Bet jei čia padėtis blogės - nu man paskolas reik mokėt... ax.gif
Atsakyti
Eina sau, jei atlyginimai veluoja. Daznai nuna, kad vqldytojas valdo gerai, bet padaro kokia klaida ir imone subyra.
Bjauru, kai va sitaip rwikia ieskotis naujo darbo, bet geriau anksciau, nei veliau susirasti kazka kitur.

No pasaran, Lutute

O pas mane tai intrigos verda rolleyes.gif .Viena krasnavica, suzinojusi, kad pakvieciau kitą krasnavica sudalyvauti parodoje, pareiske, kad parodoje nedalyvaus. Eina jos na.... biggrin.gif as ne ekstrosencas, nezinau kas tarp ju ten darosi. biggrin.gif Vaiku darzelis, nu jeibogu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 29, 11:38)
Eina sau, jei atlyginimai veluoja. Daznai nuna, kad vqldytojas valdo gerai, bet padaro kokia klaida ir imone subyra.
Bjauru, kai va sitaip rwikia ieskotis naujo darbo, bet geriau anksciau, nei veliau susirasti kazka kitur.

No pasaran, Lutute

O pas mane tai intrigos verda  rolleyes.gif  .Viena krasnavica, suzinojusi, kad pakvieciau kitą krasnavica sudalyvauti parodoje, pareiske, kad parodoje nedalyvaus. Eina jos na.... biggrin.gif  as ne ekstrosencas, nezinau kas tarp ju ten darosi.  biggrin.gif Vaiku darzelis, nu jeibogu.

man nevėlavo, bet kitiems beveik 2 sav vėlavo. O kai alga neperdidžiausia- pati žinai rolleyes.gif
Dar neieškau, bet lemputė makaulėje jau dega biggrin.gif
Px, ne šeštas kartas. Tik norisi, kad viskas būtų gerai, nes bankas tikrai nelaukia ir pasiteisinimų nepriima.
biggrin.gif Bet suaugusios moterys...o elgiasi kaip paauglės tongue.gif Man atrodo, kad kaip tik pasivaržyt tokiu atveju smagu bigsmile.gif
Atsakyti

labas rytas 4u.gif
kas kavos naują darbo savaitę? Giegai gal geriau alaus šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Geriau sampano smile.gif alaus as negeriu:)
Jei rimtai, tai jau nebenoriu nieko smile.gif restorane isgerem 8 sampo(ant4) 3 vyno (kitos 3😀) 3l brendzio vyrai ir buteli baltos dviese, nes tik snapsa geria.. maisto kalna parsivezem:) torta tik tik paragavo gal 2-3zmones smile.gif
Siaip matet kaip smile.gif labai smagiai su sokiais ir dainom smile.gif Labai rekomenduoju i tokius didesnius susiejimus imt kokius vedejus, labai uzveda. Cia tas Muzikantas Valdas kaip ir gimine man- dukterecios vyras, tai uz dyka grojo smile.gif
Va ko gaila, kad jokios bendros foto, net siaip kai sveikino nieks nesifotkimo..

Uz tai vakar puse sveciu vel susirinko pas mus smile.gif damusem dar 6 butelius sampo ant 3 smile.gif damusem ir maisto likucius, dar vienam i darba sukroviau smile.gif dar kepsiu issikepem smile.gif torto ir liko tik siandien prie kavos smile.gif primirkom kubile smile.gif gana anksti gulem miegot smile.gif
Dar vieni sveciai liko, jie is Swindono, geros2h vaziuot.. i darba vyras jau nebejo smile.gif o draugei tik 16h, taispes gris.
Atsakyti
Oho, tai tikrai linksmai pavarėt biggrin.gif

aš tai buvau kaimelin nulėkus, tai pavargau kaip už tėvynę, nors atrodo labai nesidraskiau...dangą užtempiau ant kiemo, paravėjau, kelis augalus persodinau, pomidorus pririšau ir nukarpiau...bet visą laiką tipu tapu tipu tapu, tai nusilesiau ax.gif
tai šiandien sėdžiu, reik pradėt dirbt, o niekaip neprisiverčiu blink.gif
Atsakyti

labas rytas,
pabudome ir kelkimės biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

O neturetu tavo kaimuks but poilsio vieta?
Kai mociute gyva buvo, tai sode tupinejo aplink visus augaliukus, bet ji visai vasarai nusikraustydavo i soda.. mociute mire, greit puse darzu panaikinom.. nes nu daugiau priezuros, nei kad naudos smile.gif o kai ir mama mire, is vis tik zole uzsejom smile.gif sodas buvo grynai relaksui smile.gif
Taip ir tavo vietoj, net nebandyciau sodint augint jokiu pomidoru, agurku.. nu gal koki 1-2 krumus, kad tam kartui atvaziavus pavalgyt.. jei zemes daug, uzsodinciau bulvem smile.gif kitka tik gelem ir pievai palikciau smile.gif nu bet cia as, man zemes darbai visai ne prie sirdies:) man net gaila skaityt, kaip tu nesiilsi o vargsti tam kaime..
Atsakyti