Tokia pavargus.. eiciau pasnaust..
Svetima kate budi prie duru noretu ateit paest musiskio maisto, beg mato mane ir bijo
pas mus oras atšalo, krapnoja, debesuota. Įdomu, kaip ryt bus. Šiaip reikėtų nulėkt nusipirkt dar vienas uniformines kelnes, beretę, taktinį diržą ir kuprinę...bet reik ir su meistriuku susisiekt, kad dar sykį patikrintų ko man tas ženklas įkyriai dega...dar ir padanga atrodo minkšta, jau kita
Vakar klientas buvo kašarą atsinešęs-tą, kur aksominis kailiukas ir snukutis siauras.Man tos katės labai gražios Ir charakteris šuniškas tai tokia dar dar...o šiaip katytė man gražu tik svetimuose namuose
Vakar klientas buvo kašarą atsinešęs-tą, kur aksominis kailiukas ir snukutis siauras.Man tos katės labai gražios Ir charakteris šuniškas tai tokia dar dar...o šiaip katytė man gražu tik svetimuose namuose
Labas rytas
Kas kavos ?
Labukas
Tai nei viena kavos nenorejot
Bl, vel pakeite postcodus.. grizau i sena, bet gatves taip greit pasimirsta aisku pira kart pravaziuoji ir prisimeni, bet vel.. siaip sitas postcodas man labiau patinka
Tai nei viena kavos nenorejot
Bl, vel pakeite postcodus.. grizau i sena, bet gatves taip greit pasimirsta aisku pira kart pravaziuoji ir prisimeni, bet vel.. siaip sitas postcodas man labiau patinka
Oi, as kai pagalvoju, kad paem7s suni ar Kate vel teks verkti jį praradus, tai atmuša bet koki nora tureti augintiniu.
As po siaj dienai suspausta širdimi atsimenu Meškių - protingiausią dvarniàšką, su kuria praejo mano visa vaikystė. Vilkinukę gamyklos sargybinę, kuria peisijqukinau tiek, kad per aptvara ikisdavau ranka ja glostyti. Vyrai rekdavo issigande, kad vajeeeeeee sudraskys ranką , ant tiek ji arši buvo. Savo pietu pertraukas, kai inzinieriavau, praleisdavau prie jos. Pykstu ant saves, kad nenuejau su ja atsisvwikinti, kai keiciau darbą. Sesers Rokį, kurį išmaudydavo tik pries man atvaziyojant, nes visi pyzdy gaudavo nuo manes, kad kankina šuni pririse prie grandines ir jo nepriziuri, mire jis this paciais metais, kaip ir Rokutis. . O apie savo Rokutį, tai net nenoriu kalbeti - po siaj dienai pazliumbiu ji atsiminus...mano sielos draugas...nešvwntinto tvarto gyvulys 😢😢
Apsizliumbiau kavineje dabar 😢😢
Po kraujo tyrimų - reikia papusryciauti ir varysiu I viena labai specifinį šrotą, ieskosiu juškų ar senovinių pečių dalių. Po parodos mano sekantis projektas - plytine lauko krosnis sode su šašlykine ir rūkelnyčia.
Bet zinokit kaip sunku surasti mano kaime lietuvių, kurie turetu kazkokius apciuopiamus hobius. Galvoju, kad gal reikejo placiau uzsimoti ir neapsiriboti tik vietine vietove. Nu bet jau dokumentai uzpildyti, pavardes surasytos.....bus, kaip bus. Ai, dar naujiena.. po covido galeriju nuomos isbrango dvigubai
As po siaj dienai suspausta širdimi atsimenu Meškių - protingiausią dvarniàšką, su kuria praejo mano visa vaikystė. Vilkinukę gamyklos sargybinę, kuria peisijqukinau tiek, kad per aptvara ikisdavau ranka ja glostyti. Vyrai rekdavo issigande, kad vajeeeeeee sudraskys ranką , ant tiek ji arši buvo. Savo pietu pertraukas, kai inzinieriavau, praleisdavau prie jos. Pykstu ant saves, kad nenuejau su ja atsisvwikinti, kai keiciau darbą. Sesers Rokį, kurį išmaudydavo tik pries man atvaziyojant, nes visi pyzdy gaudavo nuo manes, kad kankina šuni pririse prie grandines ir jo nepriziuri, mire jis this paciais metais, kaip ir Rokutis. . O apie savo Rokutį, tai net nenoriu kalbeti - po siaj dienai pazliumbiu ji atsiminus...mano sielos draugas...nešvwntinto tvarto gyvulys 😢😢
Apsizliumbiau kavineje dabar 😢😢
Po kraujo tyrimų - reikia papusryciauti ir varysiu I viena labai specifinį šrotą, ieskosiu juškų ar senovinių pečių dalių. Po parodos mano sekantis projektas - plytine lauko krosnis sode su šašlykine ir rūkelnyčia.
Bet zinokit kaip sunku surasti mano kaime lietuvių, kurie turetu kazkokius apciuopiamus hobius. Galvoju, kad gal reikejo placiau uzsimoti ir neapsiriboti tik vietine vietove. Nu bet jau dokumentai uzpildyti, pavardes surasytos.....bus, kaip bus. Ai, dar naujiena.. po covido galeriju nuomos isbrango dvigubai
taigi norėjau, siūliau, vakar nei viena neprisijungėt Papildyta:
taigi norėjau, siūliau, vakar nei viena neprisijungėt
Nu savo Pinkiuką prisimenu ir gailiu, bet toks jau gyvūnų amžius. Dabar tik ekrano užsklandą turiu su savo ciūciku, dar fb profilio nuotrauką. Rododendrą pasodinau ant kapelio, parvažiavo bachūras namo
bet tu burbanti nerimsti bet sumanymas tai labai fainas, labai.
taigi norėjau, siūliau, vakar nei viena neprisijungėt
Nu savo Pinkiuką prisimenu ir gailiu, bet toks jau gyvūnų amžius. Dabar tik ekrano užsklandą turiu su savo ciūciku, dar fb profilio nuotrauką. Rododendrą pasodinau ant kapelio, parvažiavo bachūras namo
bet tu burbanti nerimsti bet sumanymas tai labai fainas, labai.
Tai sita tokia paprastute paroda bus
Nuotraukas ikelsiu I savo fb, kai ji atsidarys
Nuotraukas ikelsiu I savo fb, kai ji atsidarys
nu ar radai juškų ?
QUOTE(lututė @ 2022 07 28, 17:01)
nu ar radai juškų ?
Ne. Jie net nesuprato ko noriu . Twko nuotrauku ieskoti Google. Pamate sako - ooooo, ne ne tokiu dalyku niekad neturejom
Ant ko tie anglai est darydavo 100 - 50 metu atgal, ant laužo kieme bl?
Zidiniuose
Draugu sodyboj buvo ala senovisis pecius, bet jau ir jokiu jusku nebebuvo..nors peciui ir kojs 100metu, beg jis prie salerkos oajungtas buvo..
Jauciu tik is lt siustis
Tuoj nagu ragu tvarkytis eisiu
Draugu sodyboj buvo ala senovisis pecius, bet jau ir jokiu jusku nebebuvo..nors peciui ir kojs 100metu, beg jis prie salerkos oajungtas buvo..
Jauciu tik is lt siustis
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 28, 18:09)
Ne. Jie net nesuprato ko noriu . Twko nuotrauku ieskoti Google. Pamate sako - ooooo, ne ne tokiu dalyku niekad neturejom
žalią ėsdavo tikriausiai...ir iš čia žaliavalgiai atsirado... Gausi atvaryt sendaikčių turgelin...arba prie Urmo kai būna,arba Aleksote gi visokius š...pardavinėja, manau drąsiai ir jušką gautum
QUOTE(giega @ 2022 07 28, 18:22)
Zidiniuose
Jauciu tik is lt siustis
Jauciu tik is lt siustis
čia jau fiurfinies gimsei ? Aš irgi norėjau ševeliūrą pasidažyt, ale kirpėja po atostogų, neturi vietos...kitą šeštadienį tiktai
O man vėl darbe mokytis liepia, su kita programa...nu OK, ką padarysi - teks. Tiek kad užputojau, jog mokymosi metu nenoriu gaut mizerį, nes negalėsiu dirbt su klientais. Nu tai pridės prie algos tuo metu...
Jo, gimkei pamazu ruosiuos sestad sukuosena ir makiazas ryt namu tvarkymas gal kazka ir siandien patvarkysiu..