Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Pati zinai, kaii buna internetu.. uzsisaksi viena, gauni-issizioji smile.gif Amazonej yra, kura diena atveztu.. bet pirma vis tiek noriu gyvai paziuret.. Jei ikejoj negausiu, uzsisakinesiu.

Jo, gana neblogai nurudo.. biski paroviau didziausias, bet smulkiai kapstytis ir tingiu ir karsta..

Na ka, skalbiniai liko, dar gerai butu if sulygint..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 07 25, 16:32)
Pati zinai, kaii buna internetu.. uzsisaksi viena, gauni-issizioji smile.gif Amazonej yra, kura diena atveztu.. bet pirma vis tiek noriu gyvai paziuret.. Jei ikejoj negausiu, uzsisakinesiu.

Jo, gana neblogai nurudo.. biski paroviau didziausias, bet smulkiai kapstytis ir tingiu ir karsta..

Na ka, skalbiniai liko, dar gerai butu if sulygint..

nu būna, būna biggrin.gif pažįstamos marti vestuvinę suknelę užsisakinėjo...tai gavo stipriai taisyt rolleyes.gif Aš tai nebūčiau rizikavusi mėtyt pinigų...geriau kukliau, bet kokybiškai ax.gif
reiks ir man pabandyt, kad jau tau pavyko ax.gif
Atsakyti
As ten saziningai proporciju nesilaikiau smile.gif acta turbut 1:1 vandeniu praskiedziau ir viskas smile.gif kur tiesiogiai uzsipyle, tos tikrai numire.. bet pas mane tarp trinkeliu, tai kazkur negavo. Tai tos zaliuoja kaip niekur nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 07 25, 18:36)
As ten saziningai proporciju nesilaikiau smile.gif acta turbut 1:1 vandeniu praskiedziau ir viskas smile.gif kur tiesiogiai uzsipyle, tos tikrai numire.. bet pas mane tarp trinkeliu, tai kazkur negavo. Tai tos zaliuoja kaip niekur nieko smile.gif

nu tai systra raundapą purškė ant pienių, kur tarp sutrūkusio šaligatvio išlindę kaime...tai toli gražu ne visos nudvėsė rolleyes.gif Aišku, raundapo nnormalaus šiais laikais nebeparduoda, bet vistiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 07 25, 16:43)
nu tai systra raundapą purškė ant pienių, kur tarp sutrūkusio šaligatvio išlindę kaime...tai toli gražu ne visos nudvėsė  rolleyes.gif Aišku, raundapo nnormalaus šiais laikais nebeparduoda, bet vistiek... ax.gif

Musiskas roundapas is vis pieniu neima smile.gif gal tam kartui lapai nuruduoja, bet is saknu vel atsigauna smile.gif
Kazkada mb pievoj pienes purske su kazkokiu spec purskalu, kuris atseit pienes nuzudo, o zoles neliecia ;) aga aga- pienes liko, zole nurudo smile.gif
Atsakyti
ai, dabar ir žolės nupindėję biggrin.gif Kaime ūkininkas norėjo karklus išsinaikint iš žemės...nupjovė, paskui raundapu purškė...tai ūkininkai to tikro gauna. Spėk...sukišo 800 eur už chemiją, karklai sveiki gyvi atžėlė bigsmile.gif
O uodai tai išvis kažkoki zombiai...sukando kelį prieš gerą mėnesį-tai ir dabar mėlynos dėmės matosi blink.gif
Atsakyti
Nu dukra lt ir uodai iki melyniu suede.. manes tai nekanda smile.gif

Pas kaimynus augo medziai, mes vis sakas savo pusej apsipjaudavom.. kiti kaimynai skundes, tai iskviete valdiskai.. galvojom apipjaustys sakas, o tie nureze iki zemes smile.gif ir ka, per pora metu ataugos jau vors tvoros praaugo smile.gif
Atsakyti
aš irgi nesu labai skani rolleyes.gif bet vistiek paragauja biggrin.gif
Kaaaip šiandien miego noriu tongue.gif Visai nepailsėjau kažkaip. Vakar trevkėj nusidaviau, bet galvojau po atostogų bus sunku - o nieko panašaus biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Apsiniauke…vesoka, tik 15 dabar ryte.. diena ir tik 22 zada.. dirbt gerai per toki ora smile.gif

As I gyma jau tik rudeni eisiu smile.gif tiesiog nera kada pradet smile.gif
Atsakyti
kodė nėra? Vėl išvarot ? biggrin.gif
Man užpakalį skauda...kažką pasitempiau atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad visokie baliai.. dabar pasiruosimas mano baliui.. nors ir restorane, bet liks nakvot draugai, tai patalus klok.. o kur dar salej papuosimuis issilankstyt, kur dar gerimus supirkt.. vnz, rudeni bus ramiau, tada ir pradesiu smile.gif
Atsakyti
po balių pratęsimai tongue.gif Nu jo, yra reikalų... ax.gif
Atsakyti