Pati zinai, kaii buna internetu.. uzsisaksi viena, gauni-issizioji Amazonej yra, kura diena atveztu.. bet pirma vis tiek noriu gyvai paziuret.. Jei ikejoj negausiu, uzsisakinesiu.
Jo, gana neblogai nurudo.. biski paroviau didziausias, bet smulkiai kapstytis ir tingiu ir karsta..
Na ka, skalbiniai liko, dar gerai butu if sulygint..
QUOTE(giega @ 2022 07 25, 16:32)
Pati zinai, kaii buna internetu.. uzsisaksi viena, gauni-issizioji Amazonej yra, kura diena atveztu.. bet pirma vis tiek noriu gyvai paziuret.. Jei ikejoj negausiu, uzsisakinesiu.
Jo, gana neblogai nurudo.. biski paroviau didziausias, bet smulkiai kapstytis ir tingiu ir karsta..
nu būna, būna pažįstamos marti vestuvinę suknelę užsisakinėjo...tai gavo stipriai taisyt Aš tai nebūčiau rizikavusi mėtyt pinigų...geriau kukliau, bet kokybiškai
reiks ir man pabandyt, kad jau tau pavyko
As ten saziningai proporciju nesilaikiau acta turbut 1:1 vandeniu praskiedziau ir viskas kur tiesiogiai uzsipyle, tos tikrai numire.. bet pas mane tarp trinkeliu, tai kazkur negavo. Tai tos zaliuoja kaip niekur nieko
QUOTE(giega @ 2022 07 25, 18:36)
As ten saziningai proporciju nesilaikiau acta turbut 1:1 vandeniu praskiedziau ir viskas kur tiesiogiai uzsipyle, tos tikrai numire.. bet pas mane tarp trinkeliu, tai kazkur negavo. Tai tos zaliuoja kaip niekur nieko
nu tai systra raundapą purškė ant pienių, kur tarp sutrūkusio šaligatvio išlindę kaime...tai toli gražu ne visos nudvėsė Aišku, raundapo nnormalaus šiais laikais nebeparduoda, bet vistiek...
QUOTE(lututė @ 2022 07 25, 16:43)
nu tai systra raundapą purškė ant pienių, kur tarp sutrūkusio šaligatvio išlindę kaime...tai toli gražu ne visos nudvėsė Aišku, raundapo nnormalaus šiais laikais nebeparduoda, bet vistiek...
Musiskas roundapas is vis pieniu neima gal tam kartui lapai nuruduoja, bet is saknu vel atsigauna
Kazkada mb pievoj pienes purske su kazkokiu spec purskalu, kuris atseit pienes nuzudo, o zoles neliecia ;) aga aga- pienes liko, zole nurudo
ai, dabar ir žolės nupindėję Kaime ūkininkas norėjo karklus išsinaikint iš žemės...nupjovė, paskui raundapu purškė...tai ūkininkai to tikro gauna. Spėk...sukišo 800 eur už chemiją, karklai sveiki gyvi atžėlė
O uodai tai išvis kažkoki zombiai...sukando kelį prieš gerą mėnesį-tai ir dabar mėlynos dėmės matosi
O uodai tai išvis kažkoki zombiai...sukando kelį prieš gerą mėnesį-tai ir dabar mėlynos dėmės matosi
Nu dukra lt ir uodai iki melyniu suede.. manes tai nekanda
Pas kaimynus augo medziai, mes vis sakas savo pusej apsipjaudavom.. kiti kaimynai skundes, tai iskviete valdiskai.. galvojom apipjaustys sakas, o tie nureze iki zemes ir ka, per pora metu ataugos jau vors tvoros praaugo
Pas kaimynus augo medziai, mes vis sakas savo pusej apsipjaudavom.. kiti kaimynai skundes, tai iskviete valdiskai.. galvojom apipjaustys sakas, o tie nureze iki zemes ir ka, per pora metu ataugos jau vors tvoros praaugo
aš irgi nesu labai skani bet vistiek paragauja
Kaaaip šiandien miego noriu Visai nepailsėjau kažkaip. Vakar trevkėj nusidaviau, bet galvojau po atostogų bus sunku - o nieko panašaus
Kaaaip šiandien miego noriu Visai nepailsėjau kažkaip. Vakar trevkėj nusidaviau, bet galvojau po atostogų bus sunku - o nieko panašaus
Labukas
Apsiniauke vesoka, tik 15 dabar ryte.. diena ir tik 22 zada.. dirbt gerai per toki ora
As I gyma jau tik rudeni eisiu tiesiog nera kada pradet
Apsiniauke vesoka, tik 15 dabar ryte.. diena ir tik 22 zada.. dirbt gerai per toki ora
As I gyma jau tik rudeni eisiu tiesiog nera kada pradet
kodė nėra? Vėl išvarot ?
Man užpakalį skauda...kažką pasitempiau atrodo
Man užpakalį skauda...kažką pasitempiau atrodo
Tai kad visokie baliai.. dabar pasiruosimas mano baliui.. nors ir restorane, bet liks nakvot draugai, tai patalus klok.. o kur dar salej papuosimuis issilankstyt, kur dar gerimus supirkt.. vnz, rudeni bus ramiau, tada ir pradesiu
po balių pratęsimai Nu jo, yra reikalų...