giega, kaip skrydis? Ar nereikėjo laivu plaukt?
Pas mus šiandien irgi šilta, gal +28.Normaliai jau
Labukas
Tik ka Nusileidom, greit praejom patikra, va nau namo varom.. su vairuotoju pasnekejom, kaip atlaike karscius, tai sake tas dienas daug ir cancelintu skrydziu buvo ur atidetu ir i kitus orouostus nusiustu.. sake nuk pirmad 80 masinu dar nepasieme, nes matyt negrizo..
Tik ka Nusileidom, greit praejom patikra, va nau namo varom.. su vairuotoju pasnekejom, kaip atlaike karscius, tai sake tas dienas daug ir cancelintu skrydziu buvo ur atidetu ir i kitus orouostus nusiustu.. sake nuk pirmad 80 masinu dar nepasieme, nes matyt negrizo..
nu ačiūD, laimingai. Šiandien po visų kasybų sudėjau vejos bortelius ir dalį ploto uždengiau... dar liko nemažai. Dabar galvos knisinys, kuo apibert dangą... apie rododendrus žinau - akmenų ir kankorėžių apvadas. O kitur... bbž
Dar pasipliuškenom ežeriuke, neblogai buvo
Dar pasipliuškenom ežeriuke, neblogai buvo
As tai susinervinau...Man kazko agurkai nedera...zydeti zydi, bet visi ziedai tie tuštieji. Tas, kur rodziau agurka, tai isvis ausirgo - visi mazi agurkiukai nudziuvo, visas nugelto. Turbut kazkas saknis ėda
Gal karkvabalių lervos? O nemezga, kai per karšta būna...
QUOTE(lututė @ 2022 07 22, 13:02)
Gal karkvabalių lervos? O nemezga, kai per karšta būna...
Mama irgi itaria, kad tie vabalai gali buti isisukę.
Tu teisi! Gi tokie nenormalus karsciai pas mus.
labas karkušos
buvau iškritus iš konteksto porą dienelių šeštadienį davėmės sąskrydyje su systra, tai grįžom labai vėlai, ir tai neatbuvom visų renginių... Buvo visai smagu, ir oras neblogas. O vakar namus tvarkiausi, dar iš kaimo skalbt parsivežiau bele kiek...tai irgi iki nakties. Dar nagus tamsiai lakavau prieš miegą, nors nemėgstu. Nes rankos nagas, kurį atlupau velėnas rožėms plėšdama, pajuodo, dar matyt oro pūslė susidarė-baisulinis Ant kojos irgi kažką užmečiau - tai vienas nagas irgi toks pats Žo, po atostogų reiktų atostogų, dirbt tingiu kai šuo, bet reik kažkaip pradėt.
Ačiū giega už lauktuves, jetau, kaip miela, kad mane prisiminei
buvau iškritus iš konteksto porą dienelių šeštadienį davėmės sąskrydyje su systra, tai grįžom labai vėlai, ir tai neatbuvom visų renginių... Buvo visai smagu, ir oras neblogas. O vakar namus tvarkiausi, dar iš kaimo skalbt parsivežiau bele kiek...tai irgi iki nakties. Dar nagus tamsiai lakavau prieš miegą, nors nemėgstu. Nes rankos nagas, kurį atlupau velėnas rožėms plėšdama, pajuodo, dar matyt oro pūslė susidarė-baisulinis Ant kojos irgi kažką užmečiau - tai vienas nagas irgi toks pats Žo, po atostogų reiktų atostogų, dirbt tingiu kai šuo, bet reik kažkaip pradėt.
Ačiū giega už lauktuves, jetau, kaip miela, kad mane prisiminei
Labukas
O tai jau ir praejo pora sav? Blyn, kaip greit tas laikas lekia..
Smulkios tos lauktuves dar kol igrudau i ta pasto dezute uz tai tas vokas toks patrintas be to nesiojaus rankinuky pira dienu, nezinojau kada palei tave busiu
O as uzsitepiau plaukus dazais.. paskui varysiu kraujo priduot, tai valgyt negaliu.. tada tiesiai i shopingus.. gal sarasa koki pasirasyt, o tai pamirsiu ko reik
O tai jau ir praejo pora sav? Blyn, kaip greit tas laikas lekia..
Smulkios tos lauktuves dar kol igrudau i ta pasto dezute uz tai tas vokas toks patrintas be to nesiojaus rankinuky pira dienu, nezinojau kada palei tave busiu
O as uzsitepiau plaukus dazais.. paskui varysiu kraujo priduot, tai valgyt negaliu.. tada tiesiai i shopingus.. gal sarasa koki pasirasyt, o tai pamirsiu ko reik
Atostogos gerai...man uz dvieju savaiciu dvi savaites iseiginiu. Per jas reiks jau rimtai uzsiimti paroda. Ieskau kas pigiauaiai gali padaryri vinilo zodzius, klijuojamus ant sienu. Nu bet ir kainos, tikrai negalvojau, kad taip brangu
Visiškai nesvarbu, kad smulkios, svarbu mintis
laikas greit bėga, tai jau tikrai Užsirašiau vakare į trevkę, įdomu, kaip ten pasivilksiu...
užvertė darbais, ir savais, ir svetimais..brrrr...
laikas greit bėga, tai jau tikrai Užsirašiau vakare į trevkę, įdomu, kaip ten pasivilksiu...
užvertė darbais, ir savais, ir svetimais..brrrr...
Pavargau.. Zinot kad uk neimanoma nusipirkt paprastos baltos medziagines staltieses Dar kokiu rudu, dryzuotu dar dar poroj pardziu buvo.. baltu nei vienoj Liko Ikea, bet jau patingejau vaziuot.. gal vakarop, kai mb gris is darbo.. Costco salia, vis tiek reiks ir i ja.. jei Ikejoj negaunu, belieka ar tos vienkartines arba pirkt medziaga.. metro kaina nuo 4£.. reik kokiu 12 metru
Einu nindzej sriuba virt. Eisiu zole nupjaut, masina nusiplaut, gal dar priekiniam kieme zoles apravesiu.. nu sudziu o nuo to acto, stagarai liko.. biski paroviau, tai lengvai pasiduoda.. tai jei nesutingsiu
Einu nindzej sriuba virt. Eisiu zole nupjaut, masina nusiplaut, gal dar priekiniam kieme zoles apravesiu.. nu sudziu o nuo to acto, stagarai liko.. biski paroviau, tai lengvai pasiduoda.. tai jei nesutingsiu
QUOTE(giega @ 2022 07 25, 14:57)
Pavargau.. Zinot kad uk neimanoma nusipirkt paprastos baltos medziagines staltieses Dar kokiu rudu, dryzuotu dar dar poroj pardziu buvo.. baltu nei vienoj Liko Ikea, bet jau patingejau vaziuot.. gal vakarop, kai mb gris is darbo.. Costco salia, vis tiek reiks ir i ja.. jei Ikejoj negaunu, belieka ar tos vienkartines arba pirkt medziaga.. metro kaina nuo 4£.. reik kokiu 12 metru
O kam tau tokio ilgio reik ? Pabandyk internetu paieškot, žinau, kad airiška pardė yra visokių pričindalų, bet nebepamenu pavadinimo...mano buvus darbo kaimynka visokius briedus ten perka, paskiau parveža kažkas ...
Su actu gerai nusvilo ? Reiktų man patručyt palei darželius