Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

giega, kaip skrydis? Ar nereikėjo laivu plaukt? rolleyes.gif
Pas mus šiandien irgi šilta, gal +28.Normaliai jau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Tik ka Nusileidom, greit praejom patikra, va nau namo varom.. su vairuotoju pasnekejom, kaip atlaike karscius, tai sake tas dienas daug ir cancelintu skrydziu buvo ur atidetu ir i kitus orouostus nusiustu.. sake nuk pirmad 80 masinu dar nepasieme, nes matyt negrizo..
Atsakyti
nu ačiūD, laimingai. rolleyes.gif Šiandien po visų kasybų sudėjau vejos bortelius ir dalį ploto uždengiau... dar liko nemažai. Dabar galvos knisinys, kuo apibert dangą... apie rododendrus žinau - akmenų ir kankorėžių apvadas. O kitur... bbž hmm.gif
Dar pasipliuškenom ežeriuke, neblogai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 21 liepos 2022 - 21:12
As tai susinervinau...Man kazko agurkai nedera...zydeti zydi, bet visi ziedai tie tuštieji. Tas, kur rodziau agurka, tai isvis ausirgo - visi mazi agurkiukai nudziuvo, visas nugelto. Turbut kazkas saknis ėda
Atsakyti
Gal karkvabalių lervos? O nemezga, kai per karšta būna... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 07 22, 13:02)
Gal karkvabalių lervos? O nemezga, kai per karšta būna...  rolleyes.gif

Mama irgi itaria, kad tie vabalai gali buti isisukę.
Tu teisi! Gi tokie nenormalus karsciai pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 liepos 2022 - 09:59
labas karkušos 4u.gif
buvau iškritus iš konteksto porą dienelių biggrin.gif šeštadienį davėmės sąskrydyje su systra, tai grįžom labai vėlai, ir tai neatbuvom visų renginių... biggrin.gif Buvo visai smagu, ir oras neblogas. O vakar namus tvarkiausi, dar iš kaimo skalbt parsivežiau bele kiek...tai irgi iki nakties. ax.gif Dar nagus tamsiai lakavau prieš miegą, nors nemėgstu. Nes rankos nagas, kurį atlupau velėnas rožėms plėšdama, pajuodo, dar matyt oro pūslė susidarė-baisulinis blink.gif Ant kojos irgi kažką užmečiau - tai vienas nagas irgi toks pats blink.gif Žo, po atostogų reiktų atostogų, dirbt tingiu kai šuo, bet reik kažkaip pradėt.
Ačiū giega už lauktuves, jetau, kaip miela, kad mane prisiminei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas

O tai jau ir praejo pora sav? Blyn, kaip greit tas laikas lekia..

Smulkios tos lauktuves smile.gif dar kol igrudau i ta pasto dezute smile.gif uz tai tas vokas toks patrintas smile.gif be to nesiojaus rankinuky pira dienu, nezinojau kada palei tave busiu smile.gif

O as uzsitepiau plaukus dazais.. paskui varysiu kraujo priduot, tai valgyt negaliu.. tada tiesiai i shopingus.. gal sarasa koki pasirasyt, o tai pamirsiu ko reik smile.gif
Atsakyti
Atostogos gerai...man uz dvieju savaiciu dvi savaites iseiginiu. Per jas reiks jau rimtai uzsiimti paroda. Ieskau kas pigiauaiai gali padaryri vinilo zodzius, klijuojamus ant sienu. Nu bet ir kainos, tikrai negalvojau, kad taip brangu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 liepos 2022 - 12:34
Visiškai nesvarbu, kad smulkios, svarbu mintis mirksiukas.gif
laikas greit bėga, tai jau tikrai rolleyes.gif Užsirašiau vakare į trevkę, įdomu, kaip ten pasivilksiu... tongue.gif
užvertė darbais, ir savais, ir svetimais..brrrr... tongue.gif
Atsakyti
Pavargau.. Zinot kad uk neimanoma nusipirkt paprastos baltos medziagines staltieses smile.gif Dar kokiu rudu, dryzuotu dar dar poroj pardziu buvo.. baltu nei vienoj smile.gif Liko Ikea, bet jau patingejau vaziuot.. gal vakarop, kai mb gris is darbo.. Costco salia, vis tiek reiks ir i ja.. jei Ikejoj negaunu, belieka ar tos vienkartines arba pirkt medziaga.. metro kaina nuo 4£.. reik kokiu 12 metru smile.gif

Einu nindzej sriuba virt. Eisiu zole nupjaut, masina nusiplaut, gal dar priekiniam kieme zoles apravesiu.. nu sudziu o nuo to acto, stagarai liko.. biski paroviau, tai lengvai pasiduoda.. tai jei nesutingsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 07 25, 14:57)
Pavargau.. Zinot kad uk neimanoma nusipirkt paprastos baltos medziagines staltieses smile.gif Dar kokiu rudu, dryzuotu dar dar poroj pardziu buvo.. baltu nei vienoj smile.gif Liko Ikea, bet jau patingejau vaziuot.. gal vakarop, kai mb gris is darbo.. Costco salia, vis tiek reiks ir i ja.. jei Ikejoj negaunu, belieka ar tos vienkartines arba pirkt medziaga.. metro kaina nuo 4£.. reik kokiu 12 metru smile.gif

Einu nindzej sriuba virt. Eisiu zole nupjaut, masina nusiplaut, gal dar priekiniam kieme zoles apravesiu.. nu sudziu o nuo to acto, stagarai liko.. biski paroviau, tai lengvai pasiduoda.. tai jei nesutingsiu smile.gif

O kam tau tokio ilgio reik ? Pabandyk internetu paieškot, žinau, kad airiška pardė yra visokių pričindalų, bet nebepamenu pavadinimo...mano buvus darbo kaimynka visokius briedus ten perka, paskiau parveža kažkas ... ax.gif

Su actu gerai nusvilo ? Reiktų man patručyt palei darželius ax.gif
Atsakyti