aš irgi norėjau eit į sportus, bet trevkė press & back...intensyvus preso pumpavimas 30 min. Nu neįdomu, o ir ne man .
Ryt varau mašiniuko pažėt
Pas mus buna toks ala boksas- nieks nesimysa, bet visokie boksininku pratimai, sokinejimai.. labai intensyvi. Ir dar vyras veda, tai tikrai sunki.. neinu ir as i tokua nors vieba analogiska, tik moteris veda( buvo anksciau, dabar tos treneres nebera) daug lengvesne Kai gerai isivaziuoju i sportus, tai patikdavo pas ja
O kokua masina ziuri?
O kokua masina ziuri?
Seatą žiūriu. Ispaniškas VW
As ruošiuosi i veseilią
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 26, 15:15)
As ruošiuosi i veseilią
Ooo, gero laiko
O aš grįžau iš mašinų apžiūros...vienas žodis b let Seatas kažkur daužtas, purvinas kai kiaulė, net apžiūrėt neina normaliai. Škoda išlaižyta, net blizga. Įsėdom važiuot - kai dėjo dūmas, pasijutau kaip reaktyviniam lėktuve
Tos mašinos tai dzin, blogiausia, kad per atostogas turėsiu kelis kartus atvažiuot į Kauną ...KAIP ? Nuoma, aišku išeitis, bet iš kišenės apie 350 eur...
Labas rytas,
pabudome ir kelkimės
Labukas
MPabudome,atsikeleme,papusryciavome,uz valandos eisiu i gyma
NA matet jau musu zveri Vakar atvare draugai damust likuciu po gimtadienio ir draugei kaimyne parase,kad nori parduot kaciuka.Nupirko vaikui,o tas labai skriaude,perspausdavo per puse ta katinuka...Na o mes vis paieskodavom,bet pas mus net tokie neveisliniai kaciukai nuo 300£,per tas koronas taip isbramgo O as uz jokius gyvunus nemokesiu tokiu pinigu Sakiau-pas mane taip atsiras Va taip ir atsirado PAemem,sake mergaite Bet greiciausiai berniukas TAi is Kiti bus Kitis
MAzoji is pradziu bijojo,TA prasme buna salia,glosto,bet i rankas bijo imt O paskui kai isidrasino,tai kaciukas nebevaiksciojo Pranesiojo visa laika Bet labai graziai ima,atsargiai.
MB kriokia baisiausiai..Vakar jau net mazosios inhaliatoriu junges,kvepavo,nes koseja siaubingai...Nurasom kondicionieriui,nes jei tik ilgiau su juo pavazineja,taip ir atsiranda kosulys pas ji..DAr siais metais labai sienlige jam sunkiai pasireiskia,nepadeda ne vaistai..
mačiau mačiau tą juodą tigrą
Bet vistiek brangiai, tų valkatėlių gi sočiai visur Mažei bus draugelis
Bet vistiek brangiai, tų valkatėlių gi sočiai visur Mažei bus draugelis
Isgelbėjot kačiyką :iš būsimo nusikaltėlio nagų.
Tikejausi siandien geresnes dienos. Keturios laisvos prabego, kaip viena, jauciuosi pavargus, todel siandien nieko nedarysiu ir ilsesiuos.
Tikejausi siandien geresnes dienos. Keturios laisvos prabego, kaip viena, jauciuosi pavargus, todel siandien nieko nedarysiu ir ilsesiuos.
Cia nera valkatiniu kaciu, sunu.. net jei ir laksto kokia kate lauke, ji vis tiek kazkam priklauso..
O is prieglaudos pasiimt sunkiau, nei kad vaika isivaikint..
O per tuos lockdaunus labai isbrango ir tie papeasti kaciukai, suniukai, nes pirko is neturejimo ka veikt.. anksciau uz toki kaciuka max 20£ sumoketum.. drauge i sodyba du uz dyka gavo.. Kita drauge graziausia pukine katyte turi irgi uz duka gavus.. dabar uz dyka nieks nebedalima
O is prieglaudos pasiimt sunkiau, nei kad vaika isivaikint..
O per tuos lockdaunus labai isbrango ir tie papeasti kaciukai, suniukai, nes pirko is neturejimo ka veikt.. anksciau uz toki kaciuka max 20£ sumoketum.. drauge i sodyba du uz dyka gavo.. Kita drauge graziausia pukine katyte turi irgi uz duka gavus.. dabar uz dyka nieks nebedalima
nu žodž...kačiukas ne žaisliukas bet visai gerai, kad prieglaudos rūpinasi, kam gyvūniukas papuls...nes visur pilna priekvaišių
Mano pusbrolis mazas budamas skriaude katinus, sunis...nieko gero neišaugo is jo.
Skalbimai dziovinasi skalbiankėje...tai ekektros privarysiu. Mane tokie dalykai nervina
Skalbimai dziovinasi skalbiankėje...tai ekektros privarysiu. Mane tokie dalykai nervina