Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

aš irgi norėjau eit į sportus, bet trevkė press & back...intensyvus preso pumpavimas 30 min. Nu neįdomu, o ir ne man . ax.gif
Ryt varau mašiniuko pažėt biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus buna toks ala boksas- nieks nesimysa, bet visokie boksininku pratimai, sokinejimai.. labai intensyvi. Ir dar vyras veda, tai tikrai sunki.. neinu ir as i tokua biggrin.gif nors vieba analogiska, tik moteris veda( buvo anksciau, dabar tos treneres nebera) daug lengvesne biggrin.gif Kai gerai isivaziuoju i sportus, tai patikdavo pas ja mirksiukas.gif

O kokua masina ziuri?
Atsakyti
Seatą žiūriu. Ispaniškas VW biggrin.gif
Atsakyti
As ruošiuosi i veseilią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 26, 15:15)
As ruošiuosi i veseilią  biggrin.gif

Ooo, gero laiko 4u.gif

O aš grįžau iš mašinų apžiūros...vienas žodis b let blink.gif Seatas kažkur daužtas, purvinas kai kiaulė, net apžiūrėt neina normaliai. Škoda išlaižyta, net blizga. Įsėdom važiuot - kai dėjo dūmas, pasijutau kaip reaktyviniam lėktuve blink.gif
Tos mašinos tai dzin, blogiausia, kad per atostogas turėsiu kelis kartus atvažiuot į Kauną ...KAIP ? Nuoma, aišku išeitis, bet iš kišenės apie 350 eur... blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
pabudome ir kelkimės 4u.gif
Atsakyti

Labukas

MPabudome,atsikeleme,papusryciavome,uz valandos eisiu i gyma biggrin.gif

NA matet jau musu zveri biggrin.gif Vakar atvare draugai damust likuciu po gimtadienio ir draugei kaimyne parase,kad nori parduot kaciuka.Nupirko vaikui,o tas labai skriaude,perspausdavo per puse ta katinuka...Na o mes vis paieskodavom,bet pas mus net tokie neveisliniai kaciukai nuo 300£,per tas koronas taip isbramgo biggrin.gif O as uz jokius gyvunus nemokesiu tokiu pinigu biggrin.gif Sakiau-pas mane taip atsiras biggrin.gif Va taip ir atsirado biggrin.gif PAemem,sake mergaite biggrin.gif Bet greiciausiai berniukas biggrin.gif TAi is Kiti bus Kitis biggrin.gif
MAzoji is pradziu bijojo,TA prasme buna salia,glosto,bet i rankas bijo imt biggrin.gif O paskui kai isidrasino,tai kaciukas nebevaiksciojo biggrin.gif Pranesiojo visa laika biggrin.gif Bet labai graziai ima,atsargiai.

MB kriokia baisiausiai..Vakar jau net mazosios inhaliatoriu junges,kvepavo,nes koseja siaubingai...Nurasom kondicionieriui,nes jei tik ilgiau su juo pavazineja,taip ir atsiranda kosulys pas ji..DAr siais metais labai sienlige jam sunkiai pasireiskia,nepadeda ne vaistai..
Atsakyti
mačiau mačiau tą juodą tigrą biggrin.gif
Bet vistiek brangiai, tų valkatėlių gi sočiai visur rolleyes.gif Mažei bus draugelis biggrin.gif
Atsakyti
Isgelbėjot kačiyką :iš būsimo nusikaltėlio nagų. 4u.gif

Tikejausi siandien geresnes dienos. Keturios laisvos prabego, kaip viena, jauciuosi pavargus, todel siandien nieko nedarysiu ir ilsesiuos.
Atsakyti
Cia nera valkatiniu kaciu, sunu.. net jei ir laksto kokia kate lauke, ji vis tiek kazkam priklauso..
O is prieglaudos pasiimt sunkiau, nei kad vaika isivaikint..
O per tuos lockdaunus labai isbrango ir tie papeasti kaciukai, suniukai, nes pirko is neturejimo ka veikt.. anksciau uz toki kaciuka max 20£ sumoketum.. drauge i sodyba du uz dyka gavo.. Kita drauge graziausia pukine katyte turi irgi uz duka gavus.. dabar uz dyka nieks nebedalima biggrin.gif
Atsakyti
nu žodž...kačiukas ne žaisliukas biggrin.gif bet visai gerai, kad prieglaudos rūpinasi, kam gyvūniukas papuls...nes visur pilna priekvaišių ax.gif
Atsakyti
Mano pusbrolis mazas budamas skriaude katinus, sunis...nieko gero neišaugo is jo.

Skalbimai dziovinasi skalbiankėje...tai ekektros privarysiu. Mane tokie dalykai nervina biggrin.gif
Atsakyti