Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Nuotraukos grazios, o tos baltos rožės, tai isvis pasaka.
As siandien dar padirbesiu tris valandas ir paskui jau per baisiausius karscius namie busiu - pomidorus su agurkais dangstysiu, kad nesudegtu biggrin.gif Uz vandeni, tai nemenkai sumokesim, nes laistau viska is eiles kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 18, 14:50)
Nuotraukos grazios, o tos baltos rožės, tai isvis pasaka.
As siandien dar padirbesiu tris valandas ir paskui jau per baisiausius karscius namie busiu - pomidorus su agurkais dangstysiu, kad nesudegtu  biggrin.gif Uz vandeni, tai nemenkai sumokesim, nes laistau  viska is eiles kasdien  biggrin.gif

nuotraujų yr daugiau, bet sudėsiu į fb, kai grįšiu po atostogų, i# telefo labai nepatogu, o ir internetas kaime čiut kruta.
Tos baltos rožės prie Oginskių koplyčios Rietave, labai įdomus kvapas - nei citrinos, nei cinamono... bet labai gražios.
Persiųsk šilumos biškį, nes čia kaip rudenį biggrin.gif
Atsakyti
Jamk 20 laipsnių biggrin.gif
Atsakyti
20 nereik, užtektų 10 biggrin.gif Ir lietaus pasiimkit biškį biggrin.gif
Blyn, baigiau ravėt. Daėdė... sesė pusę kiemo sukasė... nafig, uždengsim dangą, baigsis visoki žolių šou... dabar drybsom su sese lovose kaip suvažinėtos... 9 vakaro biggrin.gif Nu ką - "Labanakt vaikučiai" baigėsi, reik miegot biggrin.gif Ryt pas puskę varysim... man tai ką - nealkoholinis alus, jos ten tūsinsis bigsmile.gif
Atsakyti
Duok lietaus, nes man jau atsibodo rytas vakaras lieti viską.
Atsakyti
ko jau ko, bet lietaus tikrai galėčiau perleist rolleyes.gif Nėra dienos, kad nelytų... Šiandien kažkaip pratempė, bet kažin, ar naktį neužeis, nes aplinkui mėlynuoja... rolleyes.gif Visą dieną pas puskę praleidom, aš tai pavargau, nu kiek ten galima tarškėt nuo 12...jau 18 val pradėjau ragint, kiek galima blink.gif tai dabar drybsau, nusisėdėjau visiškai... blink.gif
ryt gal nuslinksim raistan mėlynių... ax.gif
Atsakyti
As irgi siandien galvoju gal juoduosius serbentus nusiimti, bet kazkaip dar labai didelis tinginys, po tu karsciu uzejes. Nors tiek gerai, kad lijo nakti, dabar irgi lyg apsiniaukę. Oi...bet ka siandien tikrai padarysiu, tai stovą, ant kurio desiu stora ilgą šaką ir pinsiu dyyyydelı makrame. Jau rupke...reikia spirti sau I subine kazka nuregsti parodai biggrin.gif

Paskui parodyk kiek melyniu prisirinkai wub.gif
Atsakyti
Labukas

Burbanti, kaip atlaikei karsti?
Metoli musu namu, kur mazoji i sokius ejo, nuo zoles namas uzsidege.. mes ryt parskremdam j Lutona, o ten pora dienu buvo uzdarytas orouostas nes lydesi pakilimo takas.. tikiuos tvarkoj jis..

Ai, tu paziurek ar dar tu serbentu yra smile.gif nes pas uosvi pries pora sav beveik visi hau nukrite buvo smile.gif maza bliuduka nuo 3 didziausiu krumu tik nusirinkau.. tik patieti ir krenta..

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 07 20, 09:52)
Labukas

Burbanti, kaip atlaikei karsti?
Metoli musu namu, kur mazoji i sokius ejo, nuo zoles namas uzsidege.. mes ryt parskremdam j Lutona, o ten pora dienu buvo uzdarytas orouostas nes lydesi pakilimo takas.. tikiuos tvarkoj jis..

Ai, tu paziurek ar dar tu serbentu yra smile.gif nes pas uosvi pries pora sav beveik visi hau nukrite buvo smile.gif maza bliuduka nuo 3 didziausiu krumu tik nusirinkau.. tik patieti ir krenta..

Namie buvau - atlaikiau, nes pramoninis vejelis namie yra, tai langus visame name aklinai uzsidariau ir uzsidangsciau biggrin.gif . Vyras gryzo anksti popiet vakar, nes saitą uzdare, visus namo paleido - neimanoma dirbti, sake, buvo. O juodiej8 serbentai pas mane taip ar taip like tik patys maziausi ir paskutiniai, nes šarkų būrys buvo isisukęs I musu rajoną - nulese viską, kad buvo imanoma nulesti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 liepos 2022 - 09:08
mėlynių šūds ir niekas, ir dar rūgščios. blink.gif Grįždamos palei pakraščius pablūdinom, kelus grybus nusirovėn, vakare kepsim su sviestu... ax.gif važiuosim maudytis, bet gana vėsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 07 20, 12:46)
mėlynių šūds ir niekas, ir dar rūgščios.  blink.gif Grįždamos palei pakraščius pablūdinom, kelus grybus nusirovėn, vakare kepsim su sviestu...  ax.gif važiuosim maudytis, bet gana vėsu  rolleyes.gif

Mano juodieji serbentai siemet kazkokie rūgštūs labai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 21, 11:58)
Mano juodieji serbentai siemet kazkokie rūgštūs labai.

viskas rūgštu... saulės mažai unsure.gif
Atsakyti