na, senukai ir taip su tvarka /švara nelabai sutaria, tai nieko nuostabaus...
man iš tiesų geriausia arbata yra kava, bet žolelių visada turiu...
100%medvilnės vargiai gausi, nebent internetu prekę kokią... O su sintetika maišyta netinka?
QUOTE(lututė @ 2022 07 14, 16:05)
na, senukai ir taip su tvarka /švara nelabai sutaria, tai nieko nuostabaus...
100%medvilnės vargiai gausi, nebent internetu prekę kokią... O su sintetika maišyta netinka?
Internet jau ne kartą apgavo, kqip mergą su trim vaikais
Rašo '100% medvilnė', o ateina bbž kas
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 07 14, 14:53)
Nereik dsr priziuretojos. Dar pilnai apsiziuri pats.. tik va nedasitvarko.. ir uosviene uz tai pykdavo..
Senukas, nieko nepadarysi
Pernai tkmaxx pirkau lininius sortus. Dabar nepamenu ar 100%. O siaip ir man atrodo, kad jau nieko nera gryno, be sintetikos..
Po darbu pririjau arbuzo teiktu eit valgyt daryt, bet dar tingiu Paskui greit i nindze sumesiu ir ok
Po darbu pririjau arbuzo teiktu eit valgyt daryt, bet dar tingiu Paskui greit i nindze sumesiu ir ok
Yra ir gryno, bet dažniausiai jei žinau, ko nori - labai sunku gauti...
nu ką-viena vyniuko bonka patvarkyta, pasivalkiojom po apylinkes, dabar medituojam prie teliko. Reiks ir antrą patvarkyt
nu ką-viena vyniuko bonka patvarkyta, pasivalkiojom po apylinkes, dabar medituojam prie teliko. Reiks ir antrą patvarkyt
Yra gryno, bet gi as uzsimaniau balto! Ir butent tik balto
Kazko man baisu darosi...tempereturą kitai savaitei žada 40+
Kazko man baisu darosi...tempereturą kitai savaitei žada 40+
Labukas
Neisivaizduoju tokio karscio uk.. kazin ar buvo kada tiek?
Burbanti, o tu dirbsi?
Mes tai lt busim ir nematysim karscio
Burbanti, o tu dirbsi?
QUOTE(giega @ 2022 07 15, 10:21)
Labukas
Burbanti, o tu dirbsi?
Burbanti, o tu dirbsi?
Viena diena ispuola kita savaite per tuos karscius dirbti. Man ne del darbo baisu, o del agurku su pomidorais - kas is ju liks
Daug priliek, gal nenumirs as i geles, kad maziau laistyt reiktu buvau ikisus buteliukus su vandeniu,dangtrly padarius skylutes, kad pamazu begtu i zeme
Na ka, po darbu.. darbo nedaug turejau, bet visa sia sav labai veluojam isvaziuot is depo.. Tsi automatiskai veliau if darba baigi..
Ryt visai prie juros noreciau.. tai reik eit siandien sulygint rubus, dar is po kruizo 🙂 dar patalus aprengt, nes liks if uosvis nakvot, ir dukra, ir draugu vaikas, nes skrydis 6ryto, tai anksti kelsimes..
Na ka, po darbu.. darbo nedaug turejau, bet visa sia sav labai veluojam isvaziuot is depo.. Tsi automatiskai veliau if darba baigi..
Ryt visai prie juros noreciau.. tai reik eit siandien sulygint rubus, dar is po kruizo 🙂 dar patalus aprengt, nes liks if uosvis nakvot, ir dukra, ir draugu vaikas, nes skrydis 6ryto, tai anksti kelsimes..
Jūs skundžiatės, kad karšta, aš - kad šalta ir lyja Ryt varom pasibadziot po Plungės rajoną. Šaltojo karo muziejus, Platelių ežero apžvalgos aikštelė, pora dvarų, italo picerija... galėtų tik nelyt pagaliau...
O tai giega vėl varai į kruizą?
QUOTE(lututė @ 2022 07 15, 20:23)
Jūs skundžiatės, kad karšta, aš - kad šalta ir lyja Ryt varom pasibadziot po Plungės rajoną. Šaltojo karo muziejus, Platelių ežero apžvalgos aikštelė, pora dvarų, italo picerija... galėtų tik nelyt pagaliau...
Kyu metu vasario pabaigoj:) su vos ne dvigubai didesniu laivu po Karinus
QUOTE(giega @ 2022 07 15, 22:38)
Kyu metu vasario pabaigoj:) su vos ne dvigubai didesniu laivu po Karinus
Oho. O aš nebeturiu sveikatos rašyti, išlėkiau 8 ryto, parsivilkau 21.10...susukom apie 600 km, gal ir daugiau, bele kiek pamatėm, bele kaip pavargau, nes per liūtį vairuot ekstrymas... Žo, nuotraukos vėliau kažkada fb... Oras tik galėjo būti geresnis
Nu tinginės... relaksuojat? O aš raviu... tas sup*** lietus tik žolei augt. Oras kaip rudenį... beveik į darbą noriu...