Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

na, senukai ir taip su tvarka /švara nelabai sutaria, tai nieko nuostabaus... rolleyes.gif
man iš tiesų geriausia arbata yra kava, bet žolelių visada turiu... rolleyes.gif
100%medvilnės vargiai gausi, nebent internetu prekę kokią... O su sintetika maišyta netinka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 07 14, 16:05)
na, senukai ir taip su tvarka /švara nelabai sutaria, tai nieko nuostabaus...  rolleyes.gif
man iš tiesų geriausia  arbata yra kava, bet žolelių visada turiu...  rolleyes.gif
100%medvilnės vargiai gausi, nebent internetu prekę kokią... O su sintetika maišyta netinka?  rolleyes.gif

Internet jau ne kartą apgavo, kqip mergą su trim vaikais biggrin.gif
Rašo '100% medvilnė', o ateina bbž kas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 07 14, 14:53)
Nereik dsr priziuretojos. Dar pilnai apsiziuri pats.. tik va nedasitvarko.. ir uosviene uz tai pykdavo..

Senukas, nieko nepadarysi
Atsakyti
Pernai tkmaxx pirkau lininius sortus. Dabar nepamenu ar 100%. O siaip ir man atrodo, kad jau nieko nera gryno, be sintetikos..

Po darbu smile.gif pririjau arbuzo smile.gif teiktu eit valgyt daryt, bet dar tingiu smile.gif Paskui greit i nindze sumesiu ir ok smile.gif
Atsakyti
Yra ir gryno, bet dažniausiai jei žinau, ko nori - labai sunku gauti... rolleyes.gif
nu ką-viena vyniuko bonka patvarkyta, pasivalkiojom po apylinkes, dabar medituojam prie teliko. Reiks ir antrą patvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
Yra gryno, bet gi as uzsimaniau balto! Ir butent tik balto rolleyes.gif biggrin.gif
Kazko man baisu darosi...tempereturą kitai savaitei žada 40+ blink.gif blink.gif
Atsakyti
Labukas

Neisivaizduoju tokio karscio uk.. kazin ar buvo kada tiek?
Burbanti, o tu dirbsi?
Mes tai lt busim ir nematysim karscio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 07 15, 10:21)
Labukas

Neisivaizduoju tokio karscio uk.. kazin ar buvo kada tiek?
Burbanti, o tu dirbsi?
Mes tai lt busim ir nematysim karscio smile.gif

Viena diena ispuola kita savaite per tuos karscius dirbti. Man ne del darbo baisu, o del agurku su pomidorais - kas is ju liks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Daug priliek, gal nenumirs smile.gif as i geles, kad maziau laistyt reiktu buvau ikisus buteliukus su vandeniu,dangtrly padarius skylutes, kad pamazu begtu i zeme smile.gif

Na ka, po darbu.. darbo nedaug turejau, bet visa sia sav labai veluojam isvaziuot is depo.. Tsi automatiskai veliau if darba baigi..

Ryt visai prie juros noreciau.. tai reik eit siandien sulygint rubus, dar is po kruizo 🙂 dar patalus aprengt, nes liks if uosvis nakvot, ir dukra, ir draugu vaikas, nes skrydis 6ryto, tai anksti kelsimes..
Atsakyti
Jūs skundžiatės, kad karšta, aš - kad šalta ir lyja blink.gif Ryt varom pasibadziot po Plungės rajoną. Šaltojo karo muziejus, Platelių ežero apžvalgos aikštelė, pora dvarų, italo picerija... galėtų tik nelyt pagaliau... rolleyes.gif
O tai giega vėl varai į kruizą? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 15 liepos 2022 - 21:24
QUOTE(lututė @ 2022 07 15, 20:23)
Jūs skundžiatės, kad karšta, aš - kad šalta ir lyja  blink.gif Ryt varom pasibadziot po Plungės rajoną. Šaltojo karo muziejus, Platelių ežero apžvalgos aikštelė, pora dvarų, italo picerija... galėtų tik nelyt pagaliau...  rolleyes.gif
O tai giega vėl varai į kruizą?  rolleyes.gif

Kyu metu vasario pabaigoj:) su vos ne dvigubai didesniu laivu po Karinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 07 15, 22:38)
Kyu metu vasario pabaigoj:) su vos ne dvigubai didesniu laivu po Karinus smile.gif

Oho. O aš nebeturiu sveikatos rašyti, išlėkiau 8 ryto, parsivilkau 21.10...susukom apie 600 km, gal ir daugiau, bele kiek pamatėm, bele kaip pavargau, nes per liūtį vairuot ekstrymas... Žo, nuotraukos vėliau kažkada fb... biggrin.gif Oras tik galėjo būti geresnis ax.gif
Atsakyti
Nu tinginės... relaksuojat? O aš raviu... tas sup*** lietus tik žolei augt. Oras kaip rudenį... beveik į darbą noriu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 18 liepos 2022 - 12:28