O pas mus praneša lietų visą savaitę, tai nu naaa...
Vakar už tėvus Mišias užsakėm, sutvarkėm kapines, prisitampėm su akmenų maišais... bet užtat didelis darbas padarytas
Šiandien lyg žadėjom palėkt prie ežero, bet apsiniaukė, kaži, ar važiuosim...
Apravėjau darželį, dar liko šoninis, ir su gėlynais baigta. Tik planų pilna makaulė, tai dar turėsiu ką paveikt
Labukas
Aga, karsciai uk si savaitgali Londoniskese net 38 pranesa as Kaune busiu ten tik 23
Lutut, tu parasyk man savo adresa ir duru koda jei reik.. as tau magnetuka atvezus is Vatikano, imesciau i pasto dezute ;)
Atvariau manikiuro. Dar iki pardes reik, dar siuntini grazint ir mirskiu jacuzej
Aga, karsciai uk si savaitgali Londoniskese net 38 pranesa as Kaune busiu ten tik 23
Lutut, tu parasyk man savo adresa ir duru koda jei reik.. as tau magnetuka atvezus is Vatikano, imesciau i pasto dezute ;)
Atvariau manikiuro. Dar iki pardes reik, dar siuntini grazint ir mirskiu jacuzej
QUOTE(giega @ 2022 07 11, 12:11)
Labukas
Oi, kai faina Iš anksto dėkoju. O tu kada atvarai? Nes gali būti, kad šį trečiadienį vakare būziu Kaune.
Pasiimk ką apsirengti, LT įdomus oras, čia karšta, čia šalta...
man atrodo, su maudymusi šiandien baigta. Apsiniaukė kaip šiknoj...
QUOTE(lututė @ 2022 07 11, 11:55)
O pas mus praneša lietų visą savaitę, tai nu naaa...
Vakar už tėvus Mišias užsakėm, sutvarkėm kapines, prisitampėm su akmenų maišais... bet užtat didelis darbas padarytas
Apravėjau darželį, dar liko šoninis, ir su gėlynais baigta. Tik planų pilna makaulė, tai dar turėsiu ką paveikt
Nu tai viskas skaityk tavo daržams, jei vel lis
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 07 11, 12:11)
Labukas
Smagu dzakuzeje
Musu dar neperkelta I vietą, tai kol kas kaip ir nenaufojqma, tai lieka supynes po medziais .
Nupirkau arbuza ju svarstykles sveria 15 kg, o arbuzas turbut 20 bet paeme kaip 15.. nu ka, jei neturi kaip pasvert tai pirtus mano aiskus
Tuoj pribegs sviezias vanduo nors nesenai keitem, bet Kazkaip prisinese greit.. o kol vanduo be skaitliuku, galima papilstyt va tik salta bus..bet gal ir gerai atsigaivint
Tuoj pribegs sviezias vanduo nors nesenai keitem, bet Kazkaip prisinese greit.. o kol vanduo be skaitliuku, galima papilstyt va tik salta bus..bet gal ir gerai atsigaivint
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 11, 13:57)
Tai ir dabar viskas. Dar neišdžiūvo, svogūnam irgi kajuk. Nieko nėr. O pomidorai, kur perkėliau po langais, atsogaudinėja.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 07 11, 14:29)
Nupirkau arbuza ju svarstykles sveria 15 kg, o arbuzas turbut 20 bet paeme kaip 15.. nu ka, jei neturi kaip pasvert tai pirtus mano aiskus
Ojetau, tai kas ten per monstras
As tai jogurtu pripirkau, kefyrų, pasukų, ledų
Prasimusim be mesos per karštį.
Padariau šaltibarsciu dviem dienom, einu bulviu kose daryti.
Prasimusim be mesos per karštį.
Padariau šaltibarsciu dviem dienom, einu bulviu kose daryti.
Saltibarsciai geris tokiu oru bet yra paprastu narsciu, tsi nedarysiu.. yra vakarykscios zuvies, ta gerai salta eina dar pora kepsniuku vakaryksciu.. Vnz siandien nieko valgyt nedarau
Kelis kart jau sokau maudytis:) Islipu, paskaitau kol isdziunu ir vel i jacuzi:) dabar reik vaziuot mazosios is darzelio pasiimt.. siaip 15h, beg tsip karsta, lai kubile mirksta.. nors lygtai ir darzely kazkoki fontana turi, neses maudimke
Kelis kart jau sokau maudytis:) Islipu, paskaitau kol isdziunu ir vel i jacuzi:) dabar reik vaziuot mazosios is darzelio pasiimt.. siaip 15h, beg tsip karsta, lai kubile mirksta.. nors lygtai ir darzely kazkoki fontana turi, neses maudimke
o a# šįmet šaltibarščių dar nedariau... šalta buvo, o kai karšta - laiko arba produktų neturėjau... Ir dabar toks keistas oras, kad jų visai nesinori. Tai karšta, tai staiga šalta... Tai lyja, tai saulė... buvom su sese nulėkę prie ežeriuko, bet tik nusimaudyt, bais šlapia kažką tiestis ant žemės... Vanduo gal +20. Bet visai smagiai pasiniurkėm... tik ežeriuko nieks netvarko, jei taip toliau - užaugs meldais ir lelijom...
Labas rytas
nu orelis tai bl bl... Lietus, vėjas... kurortas, ne kitaip Eisim turbūt kambario dažyt, ką veikt...
nu orelis tai bl bl... Lietus, vėjas... kurortas, ne kitaip Eisim turbūt kambario dažyt, ką veikt...
Labukas
Bet kaip Dievulis nelygiai orus padalina jus slampat, mes kepam
Zadejo darbe biziaka, o turiu tik 93 stopus ir gerai, visai nenoriu per karsti dirbt:)
Bet kaip Dievulis nelygiai orus padalina jus slampat, mes kepam
Zadejo darbe biziaka, o turiu tik 93 stopus ir gerai, visai nenoriu per karsti dirbt:)
Isvis geriausiai butu nedirbti nei per karsti, nei pet lietu
Galva skauda baisiausiai. Greiciausiai nyo karscio...o dar tik rytas
Galva skauda baisiausiai. Greiciausiai nyo karscio...o dar tik rytas