Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 07 08, 12:45)
langai pas mane nuo rudens nevalyti...nes gi daigelių loviai stovėjo, o paskiau per visus kursus ir nesąmones neturėjau kada.
Blyn, susiruošiau varyt pas uošvienę, exo systra parašo, kad exas atvaro  tongue.gif  Tai ką, atidedu tada. Varau kaimukan  biggrin.gif Tik tortą be reikalo pirkau, nes jos gimsė ir dar praėjus uošvienės gimsė...  tongue.gif  Teks suėst su systra  biggrin.gif

Tai po skyrybu tik tu pas jas vaziuoji, jos pas tave ne?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 08, 14:48)
Tai po skyrybu tik tu pas jas vaziuoji, jos pas tave ne?

Kas jos? Uošvienė 86 metų senumo, kur vos per kambarį pertipena ar exo systra pati nevairuojanti, kai jos diedas savaitgaliais po darbo namą stato ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aišku kad ne, ir nesitikiu. Ir nesureikšminu labai šito mirksiukas.gif Uošvienė visada įkiša ir pinigų kai nuvažiuoju (nors ne tame esmė, man jų nereikia) - sako žinau, vaikeli, kiek viskas kainuoja- tai už paskutinius nusipirkau rožių krūmų - bus jai atsiminti rolleyes.gif
Ai, susitariau nulėkt kokį ketvirtadienį, paošim biggrin.gif dabar atsistumdžiau darbus, neršiu intike, kur su systra palėkt vietoj LT, pasidaryt ekskursiją. Liepos 23 Šaulių sąskrydis turėtų būt Rumšiškėse, tai ten jau laukia smagi programa, bet dabar knisuos, galvoju gal į Paulavos respubliką ar Ignalinos AE su programa, o gal į Platelių Šaltojo karo muziejų (atominiai bunkeriai)... ax.gif
Bet pasirodo paieškojus ir visiškai netoli namų visokio įdomumo yra ax.gif
Atsakyti
Tai 86 metai ne rodiklis dar, bet, jei dukra nevairuoja masinos, tai tada jo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 08, 16:56)
Tai 86 metai ne rodiklis dar, bet,  jei dukra nevairuoja  masinos, tai tada jo.

žinok, rodiklis... unsure.gif silpnos sveikatos ji labai, tikrai stebiuosi, kaip tiek metų ištempė. Pradedant visais įmanomais gripais, lūžiais, žarnyno ir kepenų bėdom, kraujotaka, širdis operuota kokių 80 metų amžiuj, apturėjus insultą ir dabar kraujo pralaidumas labai nedidelis...na, neskaitant glaukomos... unsure.gif Ai, dar ir kovidu persirgo...
O dukrai turbūt nei teisių neduotų - dabar jau ypač retai būna po nuėjimo pas bobutę žolininkę - bet kartais atsitinka epilepsijos priepuoliai... unsure.gif čia palikimas nuo apsinuodijimo smalkėmis vaikystėj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 08 liepos 2022 - 16:06
Nu fsio, panos, dar pusvalandukas ir atostogos prasideda ! juhuuuuu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Ir man jau savaitgalis prasidejo smile.gif

Ryte turejau toki durna laikini, nu tokiu nebuna, kad i 15 min tarpa isokt smile.gif tai nueme man ji visai ;)
Mb su tevu ir pas seimos gyd isvare, bsndom jam ta demensija pripaisyt.. Kaip ir gaudos dar, bet pasimeta laike.. juk varom i lt visi, tai kasdien skambina- jau ryyoj? Jau rytoj?
Cia kuris dieirgi skambina, sako neturiu uz ka valgyt.. o saskaitoj 9000£.. ne,- sako,- cia mano laidotuvems, o dabar neturiu uz ka valgyt..
mb sako - tu tik gyvenk ir leidk tuos pinigus, bus laikas, palaidosim:)
O kai atvaziuoji, atsidarai saldytuva, ten 5 indelisi grietines pradeti ir po sauksta nuvalgyti, duonos ir keli kepsliukai, sviestsi 3.. Jis pamirsta ka tuti ir is naujo perka..
Vnz, baisi ta senatve..

Kiek pamenu savo miciute, tai ji kasmet,, mire” . Irgi lugu maiselis buvo.. 4 savo vaikus palaidojo, vyra.. o pati 95 metu numire ..

Vsio apie mirtis smile.gif einu i kubila maudyyis smile.gif
Atsakyti
tai jau uošviui nekas, jei jau nepamena, ką šaldytuve turi... Bet tai ir amžiaus jau turbūt garbingo rolleyes.gif

Drybsom jau lovoj, tikėjausi, kad darže baseinas bus išdžiūvęs, bet kur tau... svogūnam bus amen greičiausiai, dar ryt bandysiu pagilinti tarpuvagius, kad ne taip semtų. Bet praktiškai viskas žuvo darže. Gaila darbo, knisausi kaip durnė... unsure.gif
Atsakyti
Jaunesnis jis uz uosviene, 75 bus liepos 13.. bet atrodo ir jaucias gerokai baisiau nei ji.. uz tai soke visi, kad ji mire.. o jai dadejo nervai irgi nemazai, kai reik su tokiu gyvent.. sakau, jam prasideda demensija.. dar ner labai progresuojanti, bet bet..
Siandien buvo gp, kraujas geras, laukia kito app..
Atsakyti
Demencija labai baisu... reiks auklės blink.gif Nes ir padegti gali ir dar visokių nesąmonių pridaryti... paskiau jau ir artimųjų nebepažįsta, nu nekažką... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Jo, zinau, kad baisi liga.. Kai jau nebesugebes but vienas, vesimes pas save.. dabar dar apsiziuri.. ir namai sutvarkyti, ir valgyt pasisildo.. Ir i parduotuve nueina..

Pabudau lygiai 7, kaip i darba:) Siandien mazosios sokiu pasirodymas, tai eisim ziuret smile.gif O diena varysim iki pardziu, nu reik man kokios sukneles:) gimke tai arteja:) dar ir drauges gimkei reik baltos smile.gif o sekmad planuojam prie juros smile.gif
Atsakyti
Kodėl baltos? Mano intikas kaime tik vakare normaliai veikia, dieną visai nesisuka tongue.gif
Šiandien varėm miestan apsipirkt, sugalvojom, kad reik už tėvus Mišias užsakyt... tai pasirodo kaime tą pačią dieną nelaiko, jei jau yra kažkas užsakęs... skaito tik po vieną, ne taip, kaip mieste, urmu biggrin.gif buvom biškį apšalę su systra... nu ką, važiuosim ryt. Tuo pačiu dar sugalvojom kapines aptvarkyt ir skaldą pakeist, tai darbuosimės. Kažkas nutrypė braškes, nors ir keli daigai buvo... stirnos greičiausiai, pindos... blink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginikes 4u.gif
Karsta. Is ryto atsikeliau, atvariau i shopingu centra, papusryciauju apsiperku mqisto kelioms dienoms ir greit varau namo, nes karscius nezmoniskus pranesa
Atsakyti