Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Nu labas, gražOlės biggrin.gif

Esu biškį nusivarius, bet savaitgalis buvo oho koks turiningas. Šeštadienis tai buvo pilnai "užmuštas", kėliaus 5.30 ryto, nes 7 ryto jau turėjau būti "surinkimo" centre, iš ten autikais visus organizuotai vežė. Nebuvo lengva, bet tikrai smagu, nuotrauką vieną turiu su automatu, bet tikrai nekelsiu, nes šiaip nelabai ir galima biggrin.gif Pravarinėjom po mišką visą dieną, gerai, kad antroj dienos pusėj pradėjo lynot ir atvėso, nes būtumėm iškepę. Ką galiu pasakyt - kareiviška košė su mėsa tikrai labai skani, bet įtariu, tokios nelabai sugebėsiu išvirt biggrin.gif Grįžom po vidurnakčio, dar kol nusiprausiau, atguliau, jau ir pusė pirmos, o tiek nusivarius ir pilna įspūdžių dar neužmigau. O kitą rytą vėl 6 kėliausi, nes lėkėm su drauge švęst kapucinų gimtadienio, tai vėl visa diena su piknikėliais, dar kai višta palikau kuprinę su pakrovėju už 120 km nuo namų, tai turėjau rūpesčio, parvežė aišku kažkas grįždamas, bet turėjau vėl lėkt 23 val pasiimt...nu žo, biškį apsnūdus darbe šiandien, bet kiekvieną pirmadienį būnu biškį nedarbinga, kol įsivažiuoju, tai nieko tokio ax.gif
Atsakyti
Labukas

Tai musu grupej gali pasirodyt ;)

Sestad lektuvas velavo 3,5h.. tiek gerai, kad minkstos sedynes, atsilenkia, tv kuekvienas turi, tsi filma paziurejau:)
Vakar draugai atvare, papasakojom apie kelione smile.gif Bet dziaugiaus, kad neuzsisedejo smile.gif nes po atostogu reik atostogu smile.gif

Siandien i banka reik, dar biski per pardes.. dar valgyt padaryt.. vnz eiline diena:)
Atsakyti
Ojeeergau... 3,5 valandos blink.gif Kaip galima pavargti nuo to laukimo blink.gif
aš tai esu atostogų laukime. Gerai, kad trečiadienį išeiginė, bet vakare vėl rūpestėlis - priesaika, gal dar koncertą paskui pažiūrėsiu, nes gi "Operetė Kauno pilyje" ...o penktadienį jau laisvo oro direktorius po darbo, dviems savaitėms ax.gif
Atsakyti
O tu 17-20 busi Kaune? Labai biziake busiu, bet isderinciau valandele susitikt;)

Gavau siuntini is tos papiguskines pardes.. pameni kur rodziau tokia trumpa suknele su rankovem kaip sleifas.. butu geresne medziaga, jokiu trukumu nebutu smile.gif dar gavau bisokiu papuosimu, puses neatitinka spalva, kokia isivaizdavau smile.gif reiks siust atgal ir kitus uzsisakinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 07 04, 13:47)
O tu 17-20 busi Kaune? Labai biziake busiu, bet isderinciau valandele susitikt;)

Gavau siuntini is tos papiguskines pardes.. pameni kur rodziau tokia trumpa suknele su rankovem kaip sleifas.. butu geresne medziaga, jokiu trukumu nebutu smile.gif dar gavau bisokiu papuosimu, puses neatitinka spalva, kokia isivaizdavau smile.gif reiks siust atgal ir kitus uzsisakinet smile.gif

Atostogausiu kaime, bet galim sutart kurią dieną, parlėksiu gal mirksiukas.gif

tai nereik norėt pigiai prašmatnų daiktą nusipirkt...dabar irgi intike užmatau, suknelė labai graži, o kaina uždėta 5-8 eur. Nu nelogiška. Tai arba iš marliaus, arba sukčiai susirinkinėja pinigus feikinėse pardėse... rolleyes.gif
Atsakyti
Nevark, nesigadink atostogu.. Susitiksim kita kart smile.gif nes as ir pati begime busiu, neaisku kada laisvesne minute istsikysiu..

Ka is tokiu pliaziniu, vasariniu rubu uzsisakiuau, visi gana neblogi.. labiau iseiginiams per prastos medziagos, nors pasiuvimui irgi jokiu priekaistu smile.gif

Parsinesiau kalna rubu us lauko smile.gif pietus verda, robotas siurbia smile.gif paskui tik praplausiu greit ir eisiu i kiema ;)
Atsakyti
Nu žėk. Jei matysi, kad neturi ką veikt - rašyk biggrin.gif
O aš galvoju, ar man čia eit gyman šiandien ar pailsėt...jaučiuos biškiuką pavargus...o fizinio krūvio turėjau per akis tas dvi dienas ax.gif
Atsakyti
As i gyma turbut jau tik rudeni eisiu smile.gif

Po 17 h eisiu i gp- seimis gyd.. ir apaudimas didelis , ir ta nugara su ranka po avarijos vis dar skauda.. ir vena oarodysiu.. tik tiek, kad trumpa laika gavau, o problemu daug smile.gif
Atsakyti
Tu gal Lietuvoje pasitikrink nugarą, nes cia nejuokai.
Atsakyti
ai, užsirašiau gyman. Ir šiandien, ir ryt ryte. Reik dasibaigt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
giega, sveikatos neapleisk...viskas, ką išvardinai - svarbu, ypač kraujo spaudimas ir vena. Juokų nėra...
Blyn, jaučiuos apsiėdus...buvau dar kameron sukišus gabalą rūkytos žuvies, kur iš pamario atsivežiau...tai biškį daugokai gavosi tongue.gif
Atsakyti
Labai nemegstu gydytoju.. Nei cia nei lt.. Einu tik jad eit..
Atsakyti
nu mėgsti ar nemėgsti, bet save reikia mėgt mirksiukas.gif
Ale gerai, kad vakar gyman nuėjau. Ir šiandien. Šiandien stipri buvo trevkė, rankytės kojytės vienu momentu drebėjo tongue.gif
Ir kas šauniausia - tai sutrumpinta darbo diena...ryt Mindauginės, išsimiegosiu, vakare prie Vyčio priesaika lithuania.gif didis.gif
Atsakyti