Nu labas, gražOlės
Esu biškį nusivarius, bet savaitgalis buvo oho koks turiningas. Šeštadienis tai buvo pilnai "užmuštas", kėliaus 5.30 ryto, nes 7 ryto jau turėjau būti "surinkimo" centre, iš ten autikais visus organizuotai vežė. Nebuvo lengva, bet tikrai smagu, nuotrauką vieną turiu su automatu, bet tikrai nekelsiu, nes šiaip nelabai ir galima Pravarinėjom po mišką visą dieną, gerai, kad antroj dienos pusėj pradėjo lynot ir atvėso, nes būtumėm iškepę. Ką galiu pasakyt - kareiviška košė su mėsa tikrai labai skani, bet įtariu, tokios nelabai sugebėsiu išvirt Grįžom po vidurnakčio, dar kol nusiprausiau, atguliau, jau ir pusė pirmos, o tiek nusivarius ir pilna įspūdžių dar neužmigau. O kitą rytą vėl 6 kėliausi, nes lėkėm su drauge švęst kapucinų gimtadienio, tai vėl visa diena su piknikėliais, dar kai višta palikau kuprinę su pakrovėju už 120 km nuo namų, tai turėjau rūpesčio, parvežė aišku kažkas grįždamas, bet turėjau vėl lėkt 23 val pasiimt...nu žo, biškį apsnūdus darbe šiandien, bet kiekvieną pirmadienį būnu biškį nedarbinga, kol įsivažiuoju, tai nieko tokio
Labukas
Tai musu grupej gali pasirodyt ;)
Sestad lektuvas velavo 3,5h.. tiek gerai, kad minkstos sedynes, atsilenkia, tv kuekvienas turi, tsi filma paziurejau:)
Vakar draugai atvare, papasakojom apie kelione Bet dziaugiaus, kad neuzsisedejo nes po atostogu reik atostogu
Siandien i banka reik, dar biski per pardes.. dar valgyt padaryt.. vnz eiline diena:)
Tai musu grupej gali pasirodyt ;)
Sestad lektuvas velavo 3,5h.. tiek gerai, kad minkstos sedynes, atsilenkia, tv kuekvienas turi, tsi filma paziurejau:)
Vakar draugai atvare, papasakojom apie kelione Bet dziaugiaus, kad neuzsisedejo nes po atostogu reik atostogu
Siandien i banka reik, dar biski per pardes.. dar valgyt padaryt.. vnz eiline diena:)
Ojeeergau... 3,5 valandos Kaip galima pavargti nuo to laukimo
aš tai esu atostogų laukime. Gerai, kad trečiadienį išeiginė, bet vakare vėl rūpestėlis - priesaika, gal dar koncertą paskui pažiūrėsiu, nes gi "Operetė Kauno pilyje" ...o penktadienį jau laisvo oro direktorius po darbo, dviems savaitėms
aš tai esu atostogų laukime. Gerai, kad trečiadienį išeiginė, bet vakare vėl rūpestėlis - priesaika, gal dar koncertą paskui pažiūrėsiu, nes gi "Operetė Kauno pilyje" ...o penktadienį jau laisvo oro direktorius po darbo, dviems savaitėms
O tu 17-20 busi Kaune? Labai biziake busiu, bet isderinciau valandele susitikt;)
Gavau siuntini is tos papiguskines pardes.. pameni kur rodziau tokia trumpa suknele su rankovem kaip sleifas.. butu geresne medziaga, jokiu trukumu nebutu dar gavau bisokiu papuosimu, puses neatitinka spalva, kokia isivaizdavau reiks siust atgal ir kitus uzsisakinet
Gavau siuntini is tos papiguskines pardes.. pameni kur rodziau tokia trumpa suknele su rankovem kaip sleifas.. butu geresne medziaga, jokiu trukumu nebutu dar gavau bisokiu papuosimu, puses neatitinka spalva, kokia isivaizdavau reiks siust atgal ir kitus uzsisakinet
QUOTE(giega @ 2022 07 04, 13:47)
O tu 17-20 busi Kaune? Labai biziake busiu, bet isderinciau valandele susitikt;)
Atostogausiu kaime, bet galim sutart kurią dieną, parlėksiu gal
tai nereik norėt pigiai prašmatnų daiktą nusipirkt...dabar irgi intike užmatau, suknelė labai graži, o kaina uždėta 5-8 eur. Nu nelogiška. Tai arba iš marliaus, arba sukčiai susirinkinėja pinigus feikinėse pardėse...
Nevark, nesigadink atostogu.. Susitiksim kita kart nes as ir pati begime busiu, neaisku kada laisvesne minute istsikysiu..
Ka is tokiu pliaziniu, vasariniu rubu uzsisakiuau, visi gana neblogi.. labiau iseiginiams per prastos medziagos, nors pasiuvimui irgi jokiu priekaistu
Parsinesiau kalna rubu us lauko pietus verda, robotas siurbia paskui tik praplausiu greit ir eisiu i kiema ;)
Ka is tokiu pliaziniu, vasariniu rubu uzsisakiuau, visi gana neblogi.. labiau iseiginiams per prastos medziagos, nors pasiuvimui irgi jokiu priekaistu
Parsinesiau kalna rubu us lauko pietus verda, robotas siurbia paskui tik praplausiu greit ir eisiu i kiema ;)
Nu žėk. Jei matysi, kad neturi ką veikt - rašyk
O aš galvoju, ar man čia eit gyman šiandien ar pailsėt...jaučiuos biškiuką pavargus...o fizinio krūvio turėjau per akis tas dvi dienas
O aš galvoju, ar man čia eit gyman šiandien ar pailsėt...jaučiuos biškiuką pavargus...o fizinio krūvio turėjau per akis tas dvi dienas
As i gyma turbut jau tik rudeni eisiu
Po 17 h eisiu i gp- seimis gyd.. ir apaudimas didelis , ir ta nugara su ranka po avarijos vis dar skauda.. ir vena oarodysiu.. tik tiek, kad trumpa laika gavau, o problemu daug
Po 17 h eisiu i gp- seimis gyd.. ir apaudimas didelis , ir ta nugara su ranka po avarijos vis dar skauda.. ir vena oarodysiu.. tik tiek, kad trumpa laika gavau, o problemu daug
Tu gal Lietuvoje pasitikrink nugarą, nes cia nejuokai.
ai, užsirašiau gyman. Ir šiandien, ir ryt ryte. Reik dasibaigt
giega, sveikatos neapleisk...viskas, ką išvardinai - svarbu, ypač kraujo spaudimas ir vena. Juokų nėra...
Blyn, jaučiuos apsiėdus...buvau dar kameron sukišus gabalą rūkytos žuvies, kur iš pamario atsivežiau...tai biškį daugokai gavosi
giega, sveikatos neapleisk...viskas, ką išvardinai - svarbu, ypač kraujo spaudimas ir vena. Juokų nėra...
Blyn, jaučiuos apsiėdus...buvau dar kameron sukišus gabalą rūkytos žuvies, kur iš pamario atsivežiau...tai biškį daugokai gavosi
Labai nemegstu gydytoju.. Nei cia nei lt.. Einu tik jad eit..
nu mėgsti ar nemėgsti, bet save reikia mėgt
Ale gerai, kad vakar gyman nuėjau. Ir šiandien. Šiandien stipri buvo trevkė, rankytės kojytės vienu momentu drebėjo
Ir kas šauniausia - tai sutrumpinta darbo diena...ryt Mindauginės, išsimiegosiu, vakare prie Vyčio priesaika
Ale gerai, kad vakar gyman nuėjau. Ir šiandien. Šiandien stipri buvo trevkė, rankytės kojytės vienu momentu drebėjo
Ir kas šauniausia - tai sutrumpinta darbo diena...ryt Mindauginės, išsimiegosiu, vakare prie Vyčio priesaika