Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 06 29, 18:48)
tai tu už technikinę. Aš už pažiūrėjimą pas meistriuką kompu paprasčiausiu  biggrin.gif  Be to, nu kaip ir pragyvenimo lygis kitas pas jus.  rolleyes.gif Šiaip viską sudėjus, kainos manau daug aukštesnės, nei UK. Imant aišku vidutines  rolleyes.gif
Bliam, kaip karšta. Eisiu gyman, bet nežinau, ar imtis ką dar ant maikės...žadėjo audrą, krušą, lietų... rolleyes.gif

As kainų Lietuvoje isvis nesuprantu. Kazkoks siaubas
Atsakyti
teip teip...infliacija >20 proc. Kainos kai dėjo tai dėjo -dvigubai blink.gif O dvigubi ir trigubi snukiai seime aiškina kad vysks normoj blink.gif Vien anūkėlio mamytės austytės turtas 18 mln, tai paaiškinkit man durnai, KAIP per keletą metelių tiek susikraut? Man daug nereik, tik ant remontų ir atostogų normalesnių... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 30, 12:28)
teip teip...infliacija >20 proc. Kainos kai dėjo tai dėjo -dvigubai  blink.gif O dvigubi ir trigubi snukiai seime aiškina kad vysks normoj  blink.gif  Vien anūkėlio mamytės austytės turtas 18 mln, tai paaiškinkit man durnai, KAIP per keletą metelių tiek susikraut? Man daug nereik, tik ant remontų ir atostogų normalesnių... rolleyes.gif

Lietuva tokia maža, bet toks didelis vagių kraštas
Atsakyti
ir garbėtroškų...visos Lietuvos diedukas ką tik paskelbtas imperatorium lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žo. Nusipirkau rožių krūmą. Ligonis visiškas, bet niekaip negalėjau praeit... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 30, 15:06)
ir garbėtroškų...visos Lietuvos diedukas ką tik paskelbtas imperatorium  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žo. Nusipirkau rožių krūmą. Ligonis visiškas, bet niekaip negalėjau praeit...  wub.gif

Ligonis, rimtai.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As cia qpie imperatorių, ne tave
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 birželio 2022 - 16:05
Isplaukiam i labiau atvira jura ir lygtai kazkoks stormas ;) nebus galima sutemus vaikstinet po virsutini deni smile.gif Paziuresiu kiek siubuos smile.gif nes kol kas tai tik apsisukamg jausdavos vibracija.
Ai, mes dar nejauciam siubavimo, bet baseine vanduo prsdejo banguit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 30, 17:04)
Ligonis, rimtai.

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
As cia qpie imperatorių, ne tave

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atnešiu parodyt į mesendžerį biggrin.gif

QUOTE(giega @ 2022 06 30, 18:42)
Isplaukiam i labiau atvira jura ir lygtai kazkoks stormas ;) nebus galima sutemus vaikstinet po virsutini deni smile.gif Paziuresiu kiek siubuos smile.gif nes kol kas tai tik apsisukamg jausdavos vibracija.

vo tai tau. Nu gal nebus jūros ligos... Bet nuotraukėlės tavo fainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 06 30, 18:42)

Man jau aleliuja butu siuo metu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaaaarštaaa karsta.gif karsta.gif karsta.gif
einu susidėsiu žibintuvėlį ir kompasą panagrinėsiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 30, 19:59)
Kaaaarštaaa  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
einu susidėsiu žibintuvėlį ir kompasą panagrinėsiu... rolleyes.gif

As manau, kad bus labai idomu tuose mokymyose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 30, 20:00)
As manau, kad bus labai idomu tuose mokymyose  4u.gif

Jeigu neiškepsiu... pasimalsim po poligono teritoriją, papietausim... ax.gif Manau, kad bus visai fainai biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labs iš ryto. Kavos su ledu ? biggrin.gif
Bliam, visai neišsimiegu. Atsikeliu skaudama galva blink.gif Karšta, tvanku, oro nėra blink.gif
Buvau turguj, nusipirkau 5 pomidorų daigus, nes tikriausiai kitą savaitgalį jau bus be šansų gaut. Nebe sezonas...moteriškė dar magaryčių pridėjo vieną juodą ir vieną geltoną rolleyes.gif
Atsakyti