Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tai jei buvę-tikrai nėr ko trintis, geriau padrybsot biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Mes buve, draugai ne.. ir cia nebe taip kardta kaip Romoj, nu ten net taxistas sake, kad normali tempa yra 30-32, bet 39 jau ir jiems per karsta..
bet vis tiek nusprendem but pliaze smile.gif
Nors dar lovoj smile.gif

Kajute tvarko 2x dienoj smile.gif pirma sukloja lovas, visokius suniukus pelytes is ranksluosciu padaro smile.gif o vakare pakeicia ranksluoscius, atkloja lovos krasciuka ir padeda nauja laikrastuka, kas vyks kita diena smile.gif
Atsakyti
Žodž tūpčioja aplink biggrin.gif Kiek dar keliausi ? rolleyes.gif
O aš, o aš...gavau sąrašą ir instrukcijas apie pratybas šeštadienį. Manau, liūdna nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 29, 06:52)
Žodž tūpčioja aplink  biggrin.gif Kiek dar keliausi ?  rolleyes.gif
O aš, o aš...gavau sąrašą ir instrukcijas apie pratybas šeštadienį. Manau, liūdna nebus  biggrin.gif

Siandien Italija, ryt-Prancuzija, poryt- Ispanija ir vsio- sestad namo..

Kaip man nugara skauda.. isgeriau vaistu net..
Atsakyti
Kas su nugara atsitiko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 06 29, 09:51)
Siandien Italija, ryt-Prancuzija, poryt- Ispanija ir vsio- sestad namo..

Kaip man nugara skauda.. isgeriau vaistu net..

nu tai dar paošit biggrin.gif
Kas nugarinei? Perpūtė ? blink.gif
jetau, kaip nesmagu. Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 29, 09:56)
nu tai dar paošit  biggrin.gif
Kas nugarinei? Perpūtė ?  blink.gif
jetau, kaip nesmagu. Sveik  4u.gif

Atrodo ir nori varyt visur tie musu draugai, bet biski popytes.. tai paeit negali, tai pavargo.. As jau peskom iki pliazo buciau nuejus.. bet laukiam autiko smile.gif

Nugara ryskiai del avarijos skauda.. o dar tiek vaiksciota.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 06 29, 13:27)
Atrodo ir nori varyt visur tie musu draugai, bet biski popytes.. tai paeit negali, tai pavargo.. As jau peskom iki pliazo buciau nuejus.. bet laukiam autiko smile.gif

Nugara ryskiai del avarijos skauda.. o dar tiek vaiksciota.

kai maži vaikai...mano žygis šeštadienį 7-10 km nusimato...bet karšta kaip pekloj blink.gif Nežinau, kaip bus. Bet kažkaip, vistiek smagu. ax.gif
Atsakyti
As irgi nemegeja ilgai vaikscioti. Man turi aplinka labai patikti, kad pėškomis visur eiti. O svarbiausias factories- tiek nepamatysi, kaip vazinedamas ir islipdamas ten kur reikia.

Meksikoje vaziavom vietine latvijuške. Patiko biggrin.gif Modern Talking visa kelia grojo biggrin.gif
Kiek rase visur - nelipkit I vietini transporta - apvogs, uzmus. O as norejau pavazi7oti butent juo, i zmones pasidairyti vietinius. Niekas neapvoge ir neuzmušė rolleyes.gif
Atsakyti
ojj...nu jei ne tas, tai kitas galas... mašinukui padangą nuleido. garaže pripūtė pas mane įmonėj, popiet išlendu - nu vistiek nekas. Pasimatavau -ė tik viena atmosfera...greit pas diedus servisan rolleyes.gif nu tai kažkur jau pradurta...uždėjo lopą, kažkokį šniūrą pravėrė. 15 eur kai uodegon. Vakar už apžiūrą kompu 20 paėmė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 29, 17:40)
ojj...nu jei ne tas, tai kitas galas... mašinukui padangą nuleido. garaže pripūtė pas mane įmonėj, popiet išlendu - nu vistiek nekas. Pasimatavau -ė tik viena atmosfera...greit pas diedus servisan  rolleyes.gif  nu tai kažkur jau pradurta...uždėjo lopą, kažkokį šniūrą pravėrė. 15 eur kai uodegon. Vakar už apžiūrą kompu 20 paėmė...  rolleyes.gif

Tai dar geros kainos. As sumokejqu 60 uz apziura. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 29, 18:33)
Tai dar geros kainos. As sumokejqu 60 uz apziura.  biggrin.gif

tai tu už technikinę. Aš už pažiūrėjimą pas meistriuką kompu paprasčiausiu biggrin.gif Be to, nu kaip ir pragyvenimo lygis kitas pas jus. rolleyes.gif Šiaip viską sudėjus, kainos manau daug aukštesnės, nei UK. Imant aišku vidutines rolleyes.gif
Bliam, kaip karšta. Eisiu gyman, bet nežinau, ar imtis ką dar ant maikės...žadėjo audrą, krušą, lietų... rolleyes.gif
Atsakyti