tai jei buvę-tikrai nėr ko trintis, geriau padrybsot
Labukas
Mes buve, draugai ne.. ir cia nebe taip kardta kaip Romoj, nu ten net taxistas sake, kad normali tempa yra 30-32, bet 39 jau ir jiems per karsta..
bet vis tiek nusprendem but pliaze
Nors dar lovoj
Kajute tvarko 2x dienoj pirma sukloja lovas, visokius suniukus pelytes is ranksluosciu padaro o vakare pakeicia ranksluoscius, atkloja lovos krasciuka ir padeda nauja laikrastuka, kas vyks kita diena
Mes buve, draugai ne.. ir cia nebe taip kardta kaip Romoj, nu ten net taxistas sake, kad normali tempa yra 30-32, bet 39 jau ir jiems per karsta..
bet vis tiek nusprendem but pliaze
Nors dar lovoj
Kajute tvarko 2x dienoj pirma sukloja lovas, visokius suniukus pelytes is ranksluosciu padaro o vakare pakeicia ranksluoscius, atkloja lovos krasciuka ir padeda nauja laikrastuka, kas vyks kita diena
Žodž tūpčioja aplink Kiek dar keliausi ?
O aš, o aš...gavau sąrašą ir instrukcijas apie pratybas šeštadienį. Manau, liūdna nebus
O aš, o aš...gavau sąrašą ir instrukcijas apie pratybas šeštadienį. Manau, liūdna nebus
QUOTE(lututė @ 2022 06 29, 06:52)
Žodž tūpčioja aplink Kiek dar keliausi ?
Siandien Italija, ryt-Prancuzija, poryt- Ispanija ir vsio- sestad namo..
Kaip man nugara skauda.. isgeriau vaistu net..
Kas su nugara atsitiko?
QUOTE(giega @ 2022 06 29, 09:51)
Siandien Italija, ryt-Prancuzija, poryt- Ispanija ir vsio- sestad namo..
nu tai dar paošit
Kas nugarinei? Perpūtė ?
jetau, kaip nesmagu. Sveik
QUOTE(lututė @ 2022 06 29, 09:56)
Atrodo ir nori varyt visur tie musu draugai, bet biski popytes.. tai paeit negali, tai pavargo.. As jau peskom iki pliazo buciau nuejus.. bet laukiam autiko
Nugara ryskiai del avarijos skauda.. o dar tiek vaiksciota.
QUOTE(giega @ 2022 06 29, 13:27)
Atrodo ir nori varyt visur tie musu draugai, bet biski popytes.. tai paeit negali, tai pavargo.. As jau peskom iki pliazo buciau nuejus.. bet laukiam autiko
kai maži vaikai...mano žygis šeštadienį 7-10 km nusimato...bet karšta kaip pekloj Nežinau, kaip bus. Bet kažkaip, vistiek smagu.
As irgi nemegeja ilgai vaikscioti. Man turi aplinka labai patikti, kad pėškomis visur eiti. O svarbiausias factories- tiek nepamatysi, kaip vazinedamas ir islipdamas ten kur reikia.
Meksikoje vaziavom vietine latvijuške. Patiko Modern Talking visa kelia grojo
Kiek rase visur - nelipkit I vietini transporta - apvogs, uzmus. O as norejau pavazi7oti butent juo, i zmones pasidairyti vietinius. Niekas neapvoge ir neuzmušė
Meksikoje vaziavom vietine latvijuške. Patiko Modern Talking visa kelia grojo
Kiek rase visur - nelipkit I vietini transporta - apvogs, uzmus. O as norejau pavazi7oti butent juo, i zmones pasidairyti vietinius. Niekas neapvoge ir neuzmušė
ojj...nu jei ne tas, tai kitas galas... mašinukui padangą nuleido. garaže pripūtė pas mane įmonėj, popiet išlendu - nu vistiek nekas. Pasimatavau -ė tik viena atmosfera...greit pas diedus servisan nu tai kažkur jau pradurta...uždėjo lopą, kažkokį šniūrą pravėrė. 15 eur kai uodegon. Vakar už apžiūrą kompu 20 paėmė...
QUOTE(lututė @ 2022 06 29, 17:40)
ojj...nu jei ne tas, tai kitas galas... mašinukui padangą nuleido. garaže pripūtė pas mane įmonėj, popiet išlendu - nu vistiek nekas. Pasimatavau -ė tik viena atmosfera...greit pas diedus servisan nu tai kažkur jau pradurta...uždėjo lopą, kažkokį šniūrą pravėrė. 15 eur kai uodegon. Vakar už apžiūrą kompu 20 paėmė...
Tai dar geros kainos. As sumokejqu 60 uz apziura.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 29, 18:33)
Tai dar geros kainos. As sumokejqu 60 uz apziura.
tai tu už technikinę. Aš už pažiūrėjimą pas meistriuką kompu paprasčiausiu Be to, nu kaip ir pragyvenimo lygis kitas pas jus. Šiaip viską sudėjus, kainos manau daug aukštesnės, nei UK. Imant aišku vidutines
Bliam, kaip karšta. Eisiu gyman, bet nežinau, ar imtis ką dar ant maikės...žadėjo audrą, krušą, lietų...