Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2022 06 27, 09:46)
Labukas

Jei suzeistu nera, policija net nevaziuos smile.gif
Man kai fura ivare, policija atvare tik todel, kad labai biziniu laiku ir labai judrioj autostradoj.. ir tai tik nutempe mane i nuosalesne vieta, liepe pasikeist duomeminis ir toliau tvarko draudimo kompanijos..neturiu net jokio referenco, kad policija buvo..

Karsta smile.gif kol kas tik edam ir geriam smile.gif va einam vel i edykla ir paskui jau i kranta lipsim smile.gif

a, matai kaip. Nu gal ir protingai, jei eina išsiaiškint vietoj.

Karšta ir LT. Visa laimė, kad darbe kondiškė, kitaip keptumėm...O kam atostogos - tam kad pasilepint mirksiukas.gif Kiek laiko duoda krante pazyliot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 27, 08:21)
ogo, gerietė tu. O tai policija tokiu atveju nekviečiama?  rolleyes.gif  paskui nemalonumų neapturėsi ?

Ne, nekvieciama, tik draudimas informuojqmas. Bet bet kokiu atveju, jei draudimas informuotas - masinu draud8mas bus didesnis kitiems metams abiems. Ar man to reikia?
Ne, neturesiu nemalonumu, nes as nekalciqusia is visu triju, avar8joje dalyvavusiu biggrin.gif Vienas debilas uzlindo, kitas kale man I sikna, nes atstumu nesilaike biggrin.gif
Butu vyras - buciau paemus koki 150, bet dabar..vaikis matosi inteligentiskas, pats issigandes, atsiprasinejo gal 10 kartu.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 06 27, 09:46)

Karsta smile.gif kol kas tik edam ir geriam smile.gif va einam vel i edykla ir paskui jau i kranta lipsim smile.gif

Mazai nuotrauku imeti I grupe rolleyes.gif smile.gif

Sedziu McDonalde biggrin.gif , pusryciauju. Laukiu kada padarys MOT mano boružėlei. Paskui su draugute varysiu susitikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 birželio 2022 - 11:00
aš tai šiandien po baliaus, kolegės 50, reiktų dar pietus suvalgyt, negi nešies namo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 27, 13:24)
aš tai šiandien po baliaus, kolegės 50, reiktų dar pietus suvalgyt, negi nešies namo  rolleyes.gif

Mano drauge jau laukia manes kavineje, o as vis dar pas meistra...laukiu. liepe masina atsiimti 11, o dar nei masinos nera, nei pacio meistro biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
išvažiavo irgi kur užkąst lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pyzdukas biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
nu kaip burbanti tavo mašinukas ? Pataisė?
man vakar važiuojant poliklinikon vėl geltonas šauktukas užsidegė. Reiks skambintis šiandien su meistriuku... rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, as netaisiau nieko masinoje. Variau vakar i metinę technikinę apžiūrą. Nuo smugio kazkokia antismugine šlangike truko, reiks uz poros savaiciu nuvaziuoti pakeisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 birželio 2022 - 12:20
nu aš irgi buvau pas meistriuką. Nieko labai blogo nerado, panašu, kad elektrinis ir paprastas tepalo matuokliai susiriejo tarpusavy biggrin.gif Elektriniam atrodo, kad tepalo perdaug. O jo visai normaliai. Tai jei kartosis, sakė darsyk atvažiuot pasitikrint dėl visa ko. ax.gif
Karšta...visur apie 30, Kaune gi 32 blink.gif
Atsakyti
Neeee, ne per toki karsti po miesta trintis.. dar visa laime, kad debesuota, saule nespigina..

Vnz atradau kruizo minusa smile.gif tu kad ir turi laiko iseit i miesta, bet viskas gaunas begime.. Ryt nevarysim i jokias Pizas, Florencijas, busim pliaze smile.gif
Atsakyti
nu tai taip. Aš tą patį pagalvojau, kad esi pririštas prie laiko. Kai laisvas, pats susiplanuoji-tai koki nori greičiu, kur nori, kaip nori... rolleyes.gif O čia jau reikia būt buvus tam mieste, nebent į kokią nelankytą 1 vietą nueit... ax.gif
O Florencijoj labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 28 birželio 2022 - 14:24
Florencijoj ir Pizoj mez buve smile.gif Aisku noreciau dar, bet tikrai nesikankinsiu.. Tuo labiau, kad dar nuo iosto geras 2h vaziuot autobusu..
Vnz ikirtau sistema- islipi uoste ir pilnai uztenka ten pasitrint smile.gif o jei nori lankyt miestus, tai koki kova ar lapkriti, kai ne sitaip karsta smile.gif
Atsakyti