Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 23, 18:13)
Visa ekipiruotė jau gaunasi pas tave  biggrin.gif

uoj, toli iki to. Sąrašą davė, daug ten visko. Bet iškart nereikia, su laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Grizus po darbo greit sumarmulinau sriubos:) nu tik puse puodo norejau, gavos kaip visada smile.gif nu nirko, dar ryt valgyt, paskui damus..
Paskui taip ant miego uzvilko, kad ir pakritau pasnaust:) i pasta reikejo, nenuejau.. rubu jokiu neislyginau, lagaminu nenusikeliau smile.gif dusna ka nors daryt smile.gif
Atsakyti
Jo, dušnumas, tai beprotiškas rolleyes.gif
Atsakyti
Pamazu klibinu darbus smile.gif Sakiau sb, kad nenesiotu jokiu rubu, kuriuos planuoja veztis.. aha, dabar klausia- o kur tokios.. nu skalbiniu dezej.. tai dar pajungiau skalbima ;) iki ryt isdzius smile.gif

Nesugalvoju ka cia veztis.. ant kirk reik puosniai vakarienem rengtis.. Vnz rubas dienai, rubas vakarui smile.gif netilpsiu i 20 kg smile.gif
Atsakyti
nu tai pasiimk ką nors universalaus - pvz sijoną ir kelias palaidines, puošnias ir paprastas. Ir bus mažiau mirksiukas.gif
Bl bl, panos, koks mano daržas... pamačiau ir apsiverkiau... ryt nuotrauką įmesiu mesendžerin blink.gif
Atsakyti
Labukas

Pusrycius vis dar namie valgau, nes tuo pat metu skaneri delioju, o tas ant laido pajungtas.. reik nest ir ta laida i lauka smile.gif
Bet kazkaip greit susidejo man, dar gera pusvalandi turiu, tai dabar kieme sedziu 🙂

Neturiu puosniu bliusku.. vien tokis paprastos.. o ir sijonai eilinisi smile.gif Nieko. Susitalpinsiu smile.gif bet va net basankiu kokias 3-4 poras reik imt.. vienas ant kulno, sliopkes i baseina, basankes ant lygaus pado.. o tos apynaujes, kad nenutrintu dar vienas isidet reikia smile.gif

Atsakyti
Malonūs rūpesčiai... rolleyes.gif
Geriu kavą, braškes ėdu. Dar sesė brendžio atnešė. Pomidorus pabandžiau išgelbėti, nežinau, kas iš jų bus. Šaknys praktiškai nupuvę... blink.gif
Atsakyti
Rasiau, rasiau ir dingo viskas rolleyes.gif
Tingiu perrasineti biggrin.gif
Atsakyti
Tinginė. Parsiradau namo, karštis baisinis. Dar pakeliui stovėjau kamšty, baisinė avarija...fūra krūmuose, šalia aukštyn kojom mašina ir žmogiukas jau paklodėle uždengtas unsure.gif Kaip liūdna., kažkas namo nebegrįžo... unsure.gif
Tai va ir džiaukimės, kai galim, nes nežinia, kada ateis mūsų valanda... unsure.gif
Atsakyti
Man žiede i sikna ivaziavo jaunas vaikinukas, kai dar vienas idiotas iššoko I zieda man pries nosi nei is sio, nei is to. Debilas. Per plauka neivairavau jam I šona, bet uztat tas kitas išsiziojelis nesureagavo ir ivairavo man. Gerai, kad mano boruzelw stipri, tai tik nubrozdino, o jam tai priekis ilenktas (is popieriaus tas masinas daro paskutiniu laiku rolleyes.gif )
Galejau paprasyti pinigu liuosiai, bet ai, matosi vaikas geras, pats issigando, dar jo sesutė gal 12 metu sedejo, verkdama issigandus. Pasakiau, kad vaziuotu ir ateityje butu atidesnis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 27, 00:15)
Man žiede i sikna ivaziavo  jaunas vaikinukas, kai dar vienas idiotas iššoko I zieda man pries nosi nei is sio, nei is to. Debilas. Per plauka neivairavau jam I šona, bet uztat tas kitas išsiziojelis nesureagavo ir ivairavo man. Gerai, kad mano boruzelw stipri, tai tik nubrozdino, o jam tai priekis ilenktas (is popieriaus tas masinas daro paskutiniu laiku  rolleyes.gif )
Galejau paprasyti pinigu liuosiai, bet ai, matosi vaikas geras, pats issigando, dar jo sesutė gal 12 metu sedejo, verkdama issigandus. Pasakiau, kad vaziuotu ir ateityje butu atidesnis.

ogo, gerietė tu. O tai policija tokiu atveju nekviečiama? rolleyes.gif paskui nemalonumų neapturėsi ?
Atsakyti
Labukas

Jei suzeistu nera, policija net nevaziuos smile.gif
Man kai fura ivare, policija atvare tik todel, kad labai biziniu laiku ir labai judrioj autostradoj.. ir tai tik nutempe mane i nuosalesne vieta, liepe pasikeist duomeminis ir toliau tvarko draudimo kompanijos..neturiu net jokio referenco, kad policija buvo..

Karsta smile.gif kol kas tik edam ir geriam smile.gif va einam vel i edykla ir paskui jau i kranta lipsim smile.gif
Atsakyti