Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 21, 18:11)
Druską?

. Chemical reikalinga del jakuzėse besiveisianciu specifiniu bakteriju vamzdynuose. Su druska ju neisnaikinsi.

Supyliau, bet daugiau nebepilsiu.. ph vis tiek negeras, vis tiek turi chemijos dadet.. Druska pirkau lietuviska ta akmenine, tai dabar dugnas pilnas smelio.. va ka valgom.. Drusta tsi ustirpo, o kas liko??
Dar mb sako akus grauzia jam ta druska.. vnz paexpermentavau ur viskas smile.gif dabar paliksiu kokiom 3-4 sav, paskui kai vel keisiu vandeni, nebedesiu smile.gif

Blyn, jau zinau kad 3 poros ryt atris pasveikint mb.. pamarinavau kepsniuku, i griliu sumesim, kkkua salita ir bus gerai smile.gif turiu sangrijos 1,5 l buteli, vaisiu pripjaustysiu, bus atsigerimui..

Atejo pora uzsakytu apatiniu, dabar geros nuolaidos buvo smile.gif kaip jur graziai visada supokuoja smile.gif i toki trasksnti popieriu, tada i dezute, dezute kaspinu perrista smile.gif cekis i vokeli idetas smile.gif
Dar is kito puslapio laukiu vieno komplekto ir maudimkes:)
Atsakyti
Žo, giega nuo baliaus vistiek neišsisuksit biggrin.gif
O tai druską supylei ir palikai? Aš įsivaizduoju, kad jinai tik padezinfekavimui rolleyes.gif
Geriu kavą ir varau į Vilnių. O taip tingiu, neklauskit. Dar vietoj grūdinėtis -dzin. O ten kažkoks kitoks važiavimas, lekia visi kai išprotėję rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

O dar ir mazajai i sokius smile.gif nu nuvesiu, paliksiu, o jas nors nuvarys pasiimt smile.gif

Drauge druska pildavo i paprasta baseina, dideli,7 tonu, su filtrais.. atseit vaikai nardo plaukioja, nenori pilt chemijos.. bet kai mazoji panarde mysu kubile, islipo irgi raudonom akim nuo tos druskos.. vnz ir tsip ir taip blogai smile.gif

Pradejau darba 20 min lange, dabar pasivijau ir net laukt reikia smile.gif va kaii greit as sukuos smile.gif
Atsakyti
greituolė. O aš prasikeikiau tam Vilniuj, net navigacijos diedui makaulė susisuko...šiknašius pripaišęs "žiedų" plynam lauke, nevisprotis bliam. Pralėkiau aišku. O paskiau ratais kvadratais, kol iš miesto išsigrūdau... blink.gif pavargau kai šuva. Galvoju, ar gyman eit, ar patingėt geriau... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Ilgai sveciai neuzsibuvo,23h jau lovoj gulejom 😉

I gyma kol kas neinu.. laidotuves, traumos,keliones 🙃

Siandien lygtai vel kazkokie streikai..
Atsakyti
O aš buvau ir vakar vakare ir šįryt. Bliam, radau svarstykles sportkluby. Pasisvėriau... blink.gif Tai programa minimum - numesti 3,5 kg, programa maksimum - numesti 6,5 kg. Likus nesidraskyt labai, užteks ir minimumo, tik klausimas, kaip biggrin.gif
Šiandien bus makalynė keliuose - Joninės, ilgasis savaitgalis, oras geras, lėks visi kai tarakonai kas kur rolleyes.gif
Atsakyti
Anglai jokiu Joniniu nesvencia smile.gif Tik vienoj vietoj- Stonehenge druidai svencia trumpiausia nakti smile.gif Ten tokie akmenys, siaip neleidzia prie ju prieit, tik is tolo ziuret, bet tik sia sav ( ir Kaledine) galima vaiksciot tarp tu akmenu ;)

Lyja.. Masinu itartinai mazai keliuose, jei tikrai traukiniu streikai..

As siandien susiziuresiu rubus, islygint. Reik, lagaminus nusikelt.. dar pasirodo masinos MOT baigias 30d, o griztam tik antro.. tai mb bandys sianfien ryt kur nors pravaryt..
Atsakyti
As vskar irgi susitariau su meistrais del MOT biggrin.gif . Mano 29d baigiasi
Savaitgalį vienos organizacijos dalyviu social susitikimas vyks. Taip tingiu vaziuoti. Nezinau...gal sekmadieni ir nuvaziyosiu, bet jau tikrai ne dvi dienas. As veikti neturiu ką ar ką biggrin.gif

Vqkar myžau I kelnes žiūrėdama biggrin.gif biggrin.gif

https://youtube.com/...o?feature=share
Atsakyti
aš šiandien į Šaulių susitikimą nevažiuosiu, reik systrą nuo kelio prigriebt, vakare čiuožiu kaiman. Nusipirkau alaus, pagrilinsim, pasidžiaugsim trumpa vasara. Nes kiek pamenu, nuo kovo ištisinis ruduo su lietum ir visokiom nesąmonėm. Nuplovė LT ir kelius, mano daržiukas išvis baseinu pavirtęs. Košmaras. Kiek čia jos ir bus. Gal savaitė, gal mėnuo... rolleyes.gif
Ateinantį savaitgalį varysiu į miškus - a lia pratybos. Bet visai smagu, biškiuką žvengiu mintyse, bet laukiu smile.gif
Atsakyti
Miškuose ka veiksit? Pratybos bus šaudymo ar išlikimo karštoje linijoje?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 23, 16:17)
Miškuose ka veiksit? Pratybos bus šaudymo ar išlikimo karštoje linijoje?

neturiu supratimo. Nuvažiuosim ir pamatysim smile.gif Visos info dar neturiu, liepė apsirengt patogiai, treningais (tik ne baltais), aš dar nusipirkau taktinius batus - vistiek miške geriau, nei sportbačiai - juk ir šakų bus, ir brūzgynų, dar gal kokia gyvatė pasimaišys. Dar turiu mintį nusipirkt apsiaustą-palapinę, jei lietus būtų, nes telpa į kišenę, o daiktas topinis. Pirmadienį arba antradienį žadu nuvaryt į parduotuvę "Armijai ir civiliams" ax.gif
Atsakyti
Visa ekipiruotė jau gaunasi pas tave biggrin.gif
Atsakyti