Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

darbo metu ariu kai arklys, kokie dar mokymai biggrin.gif neturiu tam laiko.
Vos blyn nepamiršau pavalgyt prieš lėkdama kariaut tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labs iš ryto, karkušos 4u.gif Kaip išsilaikę?
Aš blyn po vakarykščių pratybų lengvai suvažinėta lotuliukas.gif Automatas sveria apie 5 kg, tai prisikilojau, mazolį prisitryniau užtaisinėdama...testą užskaitė, bet realiai tai klaidų belenkiek pridariau...žvengiu, kad būčiau pusę būrio iššaudžius. O bernai po visko sako - nu tai kad laikei tą automatą kai Švarcas, užtaisant reikėjo nuleist, nebūtų taip sunku buvę...žo, prisicirkinau vakar, šiandien bandau dirbt...
Visai gi nieko, yr ką prisimint... biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Nu smagu, jei patinka;) man ginklas gali but vandens pistoletas arba tas kur burbuliukus pucia smile.gif

Kasdien vis karsciau.. penktad jau rodo, kad bus 34.. nu nors ir myliu siluma, bet tiek jau ir man per daug.. tokiu oru tik pliaze gulet smile.gif
Ir siaip kazkokie nenormalus oras.. nu diena uzkepina, o vakare noris gerai silto megztinio..
Atsakyti
Oras visai nenormalus, kai rudenį. Vakar šalta buvo be proto, lijo, šiandien vėl giedrijasi rolleyes.gif
Varysiu šiandien treningų pažėt, reik į pratybas... ax.gif
Atsakyti
As kiekviena ryta viska perieju sode, kad nenumirtu nu karscio. Vakar edu pripirkau pilnus šadikius biggrin.gif
Atsakyti
nieka nesupratau, ką čia prirašei smile.gif
O aš masažan pavėlavau beskaičiuodama. Nafig. Paskambinau, atsiliepė kažkokia pempė - nu tipo traukinys nuvažiavo, NIEKO nebegalima padaryti. Aha, masažas buvo mokamas, bet joms subinę reikia pajudint. Gal ir nieko nepešiu, bet parašiau laišką poliklinikos administracijai huh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 15, 16:48)
nieka nesupratau, ką čia prirašei smile.gif
O aš masažan pavėlavau beskaičiuodama. Nafig. Paskambinau, atsiliepė kažkokia pempė - nu tipo traukinys nuvažiavo, NIEKO nebegalima padaryti. Aha, masažas buvo mokamas, bet joms subinę reikia pajudint. Gal ir nieko nepešiu, bet parašiau laišką poliklinikos administracijai  huh.gif

Eina nakum...uzsidejaau nauja qpsaugos stikla ant telefo, tai puse raidziu neisispaudzia biggrin.gif ir issiunciau zinutę nepatikrinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 15, 18:42)
Eina nakum...uzsidejaau nauja qpsaugos stikla ant telefo, tai puse raidziu neisispaudzia  biggrin.gif  ir issiunciau zinutę nepatikrinus  biggrin.gif

Saugo, kad nerašytum biggrin.gif
Šiaip tikrai susiparinau, nors nėr labai dėl ko. Bet dėl tokio požiūrio, kai atvirai džiaugiasi, jog tu kažką prasnaudei.
Verdu kopūstienę su kaulais...kai tokia vasara, norisi kažko karšto ir rimto. Dar bl neperspėjo, kad šiltą vandenį užsuks...pradėjau galva plaut - o tu jabytute blink.gif sekas man šiandien... unsure.gif
Atsakyti
Kai dirbt, tai jokio vejo ir saule kepina.. kai namo grizau ir galvojau soksiu i kubila, nu salta smile.gif vel vejas sukilo, saule pasislepe..
Damusiau saltibarscius.. dar yra kepsniu, reik iskept, nors kazi ar bus norinciu.. ai, i darba isides..
Atsakyti
aš dar du balandžius turiu rytdienos vakarienei. Nes vėl grįšiu 22 val... ax.gif
Atsakyti
O, davei minti - vaikas megsta balandelius labai, tai prikliukinsiu sekmadieniui
Atsakyti
Iskepiau tuos karbonadus, siandien ryt prasisuksim smile.gif penktad gal uztrks koldunu smile.gif su kefyru;) sedtad noreciau is pat ryyo lekt kur prie juros, paskui koncertas smile.gif sekmad jau prasta ora zada.. tsi shopingai smile.gif
Vel uzsisakiau us to shein, bet atves, kai kruize busiu.. reik dar kokiu bliuskuciu..
Atsakyti