Ai dar aa uosviene pas kazka buvo dar lt gyvenant.. ten tai ziauri burtininke papuole saugot anuka( mano sunu, tada jam gal 2m buvo) nuo vandens , nes 10 m prigers ji pati atseit mirs po keliu metu paskui anuka.. as jau ir turejau but mirus, j vnz ten visiems tik mirti keliu metu begy uspranasavo
Greiciausiai savo mirti mate ir norejo ja perdeti kitiems, norejo dar pagyventi. Idomu jai pasiseke tai padaryti ar ne?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 21:06)
Greiciausiai savo mirti mate ir norejo ja perdeti kitiems, norejo dar pagyventi. Idomu jai pasiseke tai padaryti ar ne?
Nu va vis tiek kazkiek tiki.. o as galvoju is vis kokia sizofrenike buvo ir px jai visi zmones:)
QUOTE(giega @ 2022 06 13, 23:22)
Nu va vis tiek kazkiek tiki.. o as galvoju is vis kokia sizofrenike buvo ir px jai visi zmones:)
Tikiu, kad yra daug 'kažką neaiskiai matanciu, nujaucianciu... kaip ežiukai rūke. Kurios nelabai supranta ir sugeba isaiskinti ka mato. Nedaugeliui duota aiśkiaregystes dovana. As tokiu dar nesutikau.
Šiaip burtis negalima. Dabar jau žinau. Aiškiaregystės dovanos tikrai neturi kiekvienas, o jei kažką ir turi, reik dar pamąstyt, iš kur ji...Visokių velnių gali prisišaukt bedurniuodamas, kartą man taip ir buvo atsitikę. Gerai, kad viskas baigės laimingai, daugiau noro kartot neturiu. O šiaip jei burtininkė mirtį pranašauja - tai šūdina ta burtininkė. Normalios tokių dalykų žmogui nesako, tik sako, ko vengti.
Tai didelės įmonės gali sau leist automobilius dalint, kita vertus, gavus ji ir telefą ir kuro kortelę jau seniai. O man va vakar paskambino pardavimų dyrekas ir tipo sako, kad reikia kitą programą mokytis. Nu OK, bet jei nuo to nukentės mano alga - tai nx. Ji ir taip tokia, kad vos suduriu galą su galu Neturiu papildomo laiko mokslams...
Tai didelės įmonės gali sau leist automobilius dalint, kita vertus, gavus ji ir telefą ir kuro kortelę jau seniai. O man va vakar paskambino pardavimų dyrekas ir tipo sako, kad reikia kitą programą mokytis. Nu OK, bet jei nuo to nukentės mano alga - tai nx. Ji ir taip tokia, kad vos suduriu galą su galu Neturiu papildomo laiko mokslams...
Labukas
Va, viena kompanija masinas uz dyka dalina, kita pati susimoket uz moksla reikalauja..
Darbo 110, bet vakarinis deliveris.. einu tartis..
Va, viena kompanija masinas uz dyka dalina, kita pati susimoket uz moksla reikalauja..
Darbo 110, bet vakarinis deliveris.. einu tartis..
Rimtai, kaip keista del tu mokslu tavo. Turbut jus visi tylit, nieko nereikalaujat, tai tas jusu savin8nkas ir joja ant jusu kupru.
Pas mus darbe investigation. Menedzeris per daug sau leisdzia, tai is karto kam reikia nusiystas 'formal complaint' kolektyvo vardu.Ziuresim kuo tai baigsis, bet jau dabar ans svelnus, kaip šilkas pasidarė
Pas mus darbe investigation. Menedzeris per daug sau leisdzia, tai is karto kam reikia nusiystas 'formal complaint' kolektyvo vardu.Ziuresim kuo tai baigsis, bet jau dabar ans svelnus, kaip šilkas pasidarė
nieko čia nepriburbėsi. Pasakiau, ką galvoju, tikiuosi dašus. Susimokėt nereikia, bet jei aš turiu mokytis kažkada, tai nukenčia mano darbas, projektai, o tuo pačiu ir papildomi pinigai.
Labai sklaidytis irgi negaliu, nes turint paskolą - reikia turėti ir darbą
QUOTE(lututė @ 2022 06 14, 12:33)
nieko čia nepriburbėsi. Pasakiau, ką galvoju, tikiuosi dašus. Susimokėt nereikia, bet jei aš turiu mokytis kažkada, tai nukenčia mano darbas, projektai, o tuo pačiu ir papildomi pinigai.
Nu jo...
jo. Dar šiandien varau su šauliais automato ardyt parsivilksiu 10 nakties
QUOTE(lututė @ 2022 06 14, 16:33)
jo. Dar šiandien varau su šauliais automato ardyt parsivilksiu 10 nakties
Man visada budavo lengviau isardyti, nei jį sudėti
Pas mus kokie mokymai, tai darbo metu buna o tu mokymu- tai ksi keicia kokia siatema ar vs keite visus skanerius, tai rode, kaip elgtis su naujais tai tim kad laikas Asmeninis susigadina..
pas mus dabar megsta filmukus atsiust. Va ir dabar bus 17d.. ir butinai turi perziuret.. bet buna, kad ijjngiu eit, o neziuriu nez tikrai nieko naujo nepasako ikungt reikia, nes per szvo numeri jungi ir jue mato- ziurejai ar ne
pas mus dabar megsta filmukus atsiust. Va ir dabar bus 17d.. ir butinai turi perziuret.. bet buna, kad ijjngiu eit, o neziuriu nez tikrai nieko naujo nepasako ikungt reikia, nes per szvo numeri jungi ir jue mato- ziurejai ar ne