Oi, pagaliau vasara atejo.
As isviriau ryziu sriubos dviems dienoms , tai šaltibarsciai palauks
oi, ryžiai man tik plovan ir prie šašlo. Dar pomidorinėn aštrion sriubon. O šiaip gali jų ir nebūt Naikinu likučius, dar turiu vištienos su cinamonu ir balandžių systra kaime prisuko
QUOTE(lututė @ 2022 06 13, 12:49)
troškinį sumakaluok vištienos - greit ir skanu
Vista taip pamarinuota.. jei netinges mb, iskeps griliuj, jei tinges, bus gerai ir nindzej:)
Buvau zuvienes isvirus.. liko bliudelis, dejau i saldytuva ir visa ispyliau.. per visas lentynas nuo virsaus nubego.. kol visa saldytuva issikrausciau, kol viska isploviau
Vakar viskas us ranku krito.. tik baigiau valyt ta saldytuva, pjaustau arbuza.. gabaliukas nukrito, bet tisko ir kiek imanoma daugiau aptaskydamas
Katinas sumedziojo drugeli
QUOTE(lututė @ 2022 06 13, 14:56)
oi, ryžiai man tik plovan ir prie šašlo. Dar pomidorinėn aštrion sriubon. O šiaip gali jų ir nebūt Naikinu likučius, dar turiu vištienos su cinamonu ir balandžių systra kaime prisuko
O man ryžių sriuba turi buti, kaip darželyje . Nuvirta ant vištienos, šviesi ir švelni . Turbut viena megstamiausiu darzelio laiku sriubu buvo.
a, tai kaip ir padarei jau valgyt liko tik daržovių pasipjaustyt
Būna dienų... man kartais irgi viskas iš nagų krenta
Bišk pasigirsiu - fliansą pakėlė pareigose, dabar padalinio vadovė, aišku +alga ir + darbinė mašina visaaaaai nieko . O aš pasižiūrėjau, kiek realiai pakilo mano alga ir paėmė isterinis juokas. Nu bet nieko nepaknisi - vis į kišenę, o ne iš. Bet lyginant su kainų augimu - graudžiai atrodo...
Papildyta:
nu va, o aš vištienos sriubą verdu su makaronais ryžiai man skonio neturi
Būna dienų... man kartais irgi viskas iš nagų krenta
Bišk pasigirsiu - fliansą pakėlė pareigose, dabar padalinio vadovė, aišku +alga ir + darbinė mašina visaaaaai nieko . O aš pasižiūrėjau, kiek realiai pakilo mano alga ir paėmė isterinis juokas. Nu bet nieko nepaknisi - vis į kišenę, o ne iš. Bet lyginant su kainų augimu - graudžiai atrodo...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 15:00)
O man ryžių sriuba turi buti, kaip darželyje . Nuvirta ant vištienos, šviesi ir švelni . Turbut viena megstamiausiu darzelio laiku sriubu buvo.
nu va, o aš vištienos sriubą verdu su makaronais ryžiai man skonio neturi
2X i parde variau nupirkau kefyro, krapu.. isvariau ir ant sankryzos prisiminiau, kad acto nepaemiau apsisukau ur vel atlekiau tai uzmakaluosiu saltibarscius ir eisiu trucint zoles
QUOTE(giega @ 2022 06 13, 15:35)
2X i parde variau nupirkau kefyro, krapu.. isvariau ir ant sankryzos prisiminiau, kad acto nepaemiau apsisukau ur vel atlekiau tai uzmakaluosiu saltibarscius ir eisiu trucint zoles
LT net ir žolės per lietų nenutrūčytum...dar bl balkone skalbiniai "džiūsta"
QUOTE(lututė @ 2022 06 13, 15:02)
Bišk pasigirsiu - fliansą pakėlė pareigose, dabar padalinio vadovė, aišku +alga ir + darbinė mašina visaaaaai nieko . O aš pasižiūrėjau, kiek realiai pakilo mano alga ir paėmė isterinis juokas. Nu bet nieko nepaknisi - vis į kišenę, o ne iš. Bet lyginant su kainų au
Nu šqunuolė tqvo mergaitė
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 19:26)
Nu šqunuolė tqvo mergaitė
nu, sunkiai gyvenom, išmoko kabintis pati. Kažkada kai buvom jaunos, durnos ir lakstėm pas būrėjas, viena pasakė, jog tavo vaikas turės viską, ko tu niekada neturėjai. Ir tai smagu.
Va kokį žvėriuką gavo, tik nežinau, kokia spalva
dabar sakiau turėsi mamką su vėjeliu pravežt
Niekada nesu buvusi pas burejas, netikiu jomis.
Manau, kad tai buvo tik laimingas sutapimas, kas liecia bureja ir vaiko gyvenima.
Darbo masinos dabar, kaip mums kazkada pieno pakeliai dyki darbe. Tai jau nera kazkas wow. Na gal dar Lietuvoje vis dar wow, bet ne europoje. Jauciu Lietuvoje vis dar neiprasta darbuotojams dalinti laptopus su twlefonais ar d7oti korteles benzinui uzsipilti.
Bet va matosi, kad jau ir Lietuvoje kai kurios organizacijos truputi po truputi moderneja .
Manau, kad tai buvo tik laimingas sutapimas, kas liecia bureja ir vaiko gyvenima.
Darbo masinos dabar, kaip mums kazkada pieno pakeliai dyki darbe. Tai jau nera kazkas wow. Na gal dar Lietuvoje vis dar wow, bet ne europoje. Jauciu Lietuvoje vis dar neiprasta darbuotojams dalinti laptopus su twlefonais ar d7oti korteles benzinui uzsipilti.
Bet va matosi, kad jau ir Lietuvoje kai kurios organizacijos truputi po truputi moderneja .
Burtininkem netikiu ir niekad nebuvau Bet va dukterecia kazkada buvo, pribure jai, kad po 7m issiskirs.. nu arteja tos 7 vestuviu metines, pradejo pjautis del visko .. ir viena is priezasciu- tu mane vis tiek paliksi.. nu ir issiskyre.. Sutapimas ar itikejkmas, ka burtininke pasake..
Mes vaikystej su tetom, su lekste kviesdavom dvasias su viena teta auros ar tai sutapo ar kaip tik priesingi laukai, nu lekdavo ta lekstute net stalo neliesdsma.. ir tikrai nei as stumdzisu, nei ta teta.. be kitu atveju, kai krito lekstute ir suduzo, ir visi itikejo, kad dvasia liko namie ir visi bijodavo tam kambary nakvot vnz, buriaus koks bus vardas mano vyro ir po siai dienai atsimenu, kad labai ilga rase ir is m raides nu sutapimas
Sveikinimai Lututes dukrai 🍾
Pas sese darbe kompai telefai darbiniai, yra darbine masina, jei reik kur vaziuit, pvz i komandiruite, ar i orouosta, nes komandiruite kokioj Ispanijoj bet namo vazinet jai nelabai priklauso pagal pareigas
Nors dabar gal ir meluoju.. ju ofisas persikele is Kauno i Vilniu.. ir dabar ji 2-3x savaitej vaziuoja j ofisa, kitas dienas is namu dirba.. Tai lygtai irgi norejo duot masina, bet sese atsisake.. ar kazkas pamasaus..
Mes vaikystej su tetom, su lekste kviesdavom dvasias su viena teta auros ar tai sutapo ar kaip tik priesingi laukai, nu lekdavo ta lekstute net stalo neliesdsma.. ir tikrai nei as stumdzisu, nei ta teta.. be kitu atveju, kai krito lekstute ir suduzo, ir visi itikejo, kad dvasia liko namie ir visi bijodavo tam kambary nakvot vnz, buriaus koks bus vardas mano vyro ir po siai dienai atsimenu, kad labai ilga rase ir is m raides nu sutapimas
Sveikinimai Lututes dukrai 🍾
Pas sese darbe kompai telefai darbiniai, yra darbine masina, jei reik kur vaziuit, pvz i komandiruite, ar i orouosta, nes komandiruite kokioj Ispanijoj bet namo vazinet jai nelabai priklauso pagal pareigas
Nors dabar gal ir meluoju.. ju ofisas persikele is Kauno i Vilniu.. ir dabar ji 2-3x savaitej vaziuoja j ofisa, kitas dienas is namu dirba.. Tai lygtai irgi norejo duot masina, bet sese atsisake.. ar kazkas pamasaus..
As irgi tokia palikciau, kuri man istisai kartotu 'man burtinyyyyyykė isbure, kad issiakirsim'
Senai, labai senai sutikau seną čigone, man gal kokiu 20 buvo.Ji sako man 'duok ranką, isbursiu'. As jai 'ne, as nesiburiu'. Tada ji 'tu labai teisingai darai'
Senai, labai senai sutikau seną čigone, man gal kokiu 20 buvo.Ji sako man 'duok ranką, isbursiu'. As jai 'ne, as nesiburiu'. Tada ji 'tu labai teisingai darai'