Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

pal, tai jau ryt ir laidotuvės? Blyn, kaip ilgai. Kažkaip beveik ir dzin turėjo pasidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 06 06, 10:56)
pal, tai jau ryt ir laidotuvės? Blyn, kaip ilgai. Kažkaip beveik ir dzin turėjo pasidaryt  rolleyes.gif

Jo, ryt..buvom nuvare paziuret, kaip padaze, kaip aprenge.. nu Gerai.. 16h jau bus normaliai pasarvota, dabar karste, bet kitam kambariuky..
mb oro uostai, man uzkandos smile.gif o dar namus po vakar sutvarkyti:) o ir masina parsivariau darbine.. tikejsus gaut nuliova, bet gavau kazkieno vazineta.. tai reik eit ir ta masina apsitvarkyt, daiktus susinest…
Atsakyti
oi, reikalų dabar pas tave... rolleyes.gif
O aš varau poliklinikon.Masažas ir procedūros...ir vėl darban po to rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kava rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip giega, ar reikalai jau baigėsi? Aš šiandien iš sporto klubo, nors ir su sutinusiu pirštu. Dar vakare varysiu į mokymus, tai parsivilksiu ne anksčiau 22 val rolleyes.gif
Ryt kažkokiu stebuklingu būdu papuoliau pas kirpėją, pas ją visad apie 2 savaites reik laukt, o va vakar paskambinau ir jau ryt tvarkysiuos savo ševeliūrą rolleyes.gif

Jau noriu atostogų, bet dar reik kokį mėnesiuką pakentėt... ax.gif
Atsakyti
Bizeke, lutut, kaip visada.
O as nusprendziau stabdyti arklius, reikia biskiuka mazinti kruvi visuomeninio darbo, bo parodos organizavimas strigo- laiko vis nera. Reikia pagalvoti ir apie savo malonumus, ne tik pasauli biggrin.gif
Atsakyti
tai kad darbe daug darbo, dar reabilitacijon lakstau. Kursai tai mano pačios užgaida, todėl nėra ko skųstis. Bet tempas didelis, jau norisi pabimbinėt. Nu nieko, nuo liepos biggrin.gif Dar reikia mašiniuko priekinį bamperį susitvarkyt rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

pabudome ir kelkimės biggrin.gif
Biškį jaučiuos suvažinėta, bet nieko. Vakar parsivilkau namo gal 22 val po užsiėmimų. Bet nieko, įdomu. Panašu, kad faina chebra. Ir šiaip rimta. Sutikau savo psichologę, pleptelėjom rolleyes.gif Žo, pasaulis mažas biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Dar lovoj:) siandien jau kaip ir i darba turejau eit, bet dar pasiprasiau laisvos smile.gif nu zinok per tas dienas as daugiau pavargau nei per koki bulviakasi.. o kur dar visi pavakarojimai pas mus… kaip galvoji, kur visi atvaziavo po restorano smile.gif aisku kad pas mus smile.gif Tiek kad visa likusi maista ir sudejo is restorano.. tai dar ir siandienai liko smile.gif o vakar jau vienkartines lekstes padaviau smile.gif)
Tam restorane banketui zmogui skaiciuoja 25£, ieina salti ir karstas.. kadangi dukterecios vyras muzikantas, jis daznai groja tam restoranely, tai kaip pazistamui padare po 20 ir serviso mokesti tik 5% paeme, grynai sumoket padavejom uz darba.
Atsakyti
Oooooiii, zinau tą džiaugsmą, kai visi I laidotuves ateina, kaip I šventę, o tu turi suktis,kaip bitė ir visiems patarnauti.

Pailsek, Giega 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 06 08, 08:22)

pabudome ir kelkimės  biggrin.gif
Biškį jaučiuos suvažinėta, bet nieko. Vakar parsivilkau namo gal 22 val po užsiėmimų. Bet nieko, įdomu. Panašu, kad faina chebra. Ir šiaip rimta. Sutikau savo psichologę, pleptelėjom  rolleyes.gif Žo, pasaulis mažas  biggrin.gif

Atsikelem atsikelem biggrin.gif
Kaip tu dar ant koju laikaisi, tokiu laiku grizdama namo. As atsimenu taip grizdavau po juvwlyrikos uzsiemimu/paskqitu, tai bet ir jaunesne buva7 dar tada, bistresne biggrin.gif . Dabar tai jau nwpasivilkciau biggrin.gif

Ieskojau youtubeje filmuku, kaip pasidaryti tautine karuna - nera. Visai nera jokio filmuko. O man uz poros savaiciu musu rajone teks eiti eisenoje su tautiniqis drabuziais. Tautiniu drabuziu neturiu ir nepirksiu, nes ju tokia kaina, kad man nu jeibogu ranka nekyla moketi tokius pinigus. Pasisiusiu varpelio tipo ilga suknę, kaip artworks, diagonaliai lietuvos veliavos spalvas padarysiu, velevikę I rankas biggrin.gif ir karūną, bet karuna noriu grazia pasisiuti...bet niekur nerandu kaip.
Atsakyti
Nu siut moki, supratima turi smile.gif tai paziurek kaip jos strodo ir sukurpsi tokia pat ;)
Tik va skaitos tis karunos jaunu netekejusiu mergaiciu smile.gif o mums jau ta tokia skara vyniotis reiktu smile.gif

Pilam lauk baseino vandeni smile.gif po tiekos maudyniu baisu koks vanduo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 06 08, 10:38)

Tam restorane banketui zmogui skaiciuoja 25£, ieina salti ir karstas.. kadangi dukterecios vyras muzikantas, jis daznai groja tam restoranely, tai kaip pazistamui padare po 20 ir serviso mokesti tik 5% paeme, grynai sumoket padavejom uz darba.

Nu va, visur gerai turėt pažįstamų. Turėtum būt nusivarius, tiek dienų lakstymo ir rūpesčio blink.gif Pasiilsėk 4u.gif
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 08, 11:32)

Kaip tu dar ant koju laikaisi, tokiu laiku grizdama namo. As atsimenu taip grizdavau po juvwlyrikos uzsiemimu/paskqitu, tai bet ir jaunesne buva7 dar tada, bistresne  biggrin.gif . Dabar tai jau nwpasivilkciau  biggrin.gif

Ieskojau youtubeje filmuku, kaip pasidaryti tautine karuna - nera. Visai nera jokio filmuko. O man uz poros savaiciu musu rajone teks eiti eisenoje su tautiniqis drabuziais. Tautiniu drabuziu neturiu ir nepirksiu, nes ju tokia kaina, kad man nu jeibogu ranka nekyla moketi tokius pinigus. Pasisiusiu varpelio tipo ilga suknę, kaip artworks, diagonaliai lietuvos veliavos spalvas padarysiu, velevikę I rankas  biggrin.gif  ir karūną, bet karuna noriu grazia pasisiuti...bet niekur nerandu kaip.

kažkaip. Kai mokiausi, tai laiko laisvo išvis nebūdavo. Dabar tai dar po darbo pora valandų biggrin.gif Na nesakau, kad lengva, bet kažkaip man tai turi prasmės. Vakar vienas pranešėjas teisingai ir pasakė - jei žmonės Mariupoly būtų žinoję, kaip elgtis, kaip priešintis ir ką daryti - šiandien nešiufeliuotų lavonų buldozerio kaušais unsure.gif Aš po miškus su šautuvu lakstyt gal jau per sena ( nors turėčiau jėgų), bet man įdomiau medicininis padalinys. Beje, pratybos irgi bus rolleyes.gif Šį ketvirtadienį tai pirmoji medicinos pagalba ax.gif
O šiaip...dar labai laukiu piešimo užsiėmimų pradžios biggrin.gif

O karūnėlę pasidaryt tikrai sugebėsi, va tau nuotraukyčių smile.gif https://www.rutazali...anges-karolines
Atsakyti
O cia trisybe, kad vyrus iki 40 metu gsli pasaukt i armija ir moteris nuk kitu metu?
Nu as labai pries.. Beje, vienas anukas ir neatvaziavo is Airijos, nes sauktiniu sarasuose..
Atsakyti