pal, tai jau ryt ir laidotuvės? Blyn, kaip ilgai. Kažkaip beveik ir dzin turėjo pasidaryt
QUOTE(lututė @ 2022 06 06, 10:56)
pal, tai jau ryt ir laidotuvės? Blyn, kaip ilgai. Kažkaip beveik ir dzin turėjo pasidaryt
Jo, ryt..buvom nuvare paziuret, kaip padaze, kaip aprenge.. nu Gerai.. 16h jau bus normaliai pasarvota, dabar karste, bet kitam kambariuky..
mb oro uostai, man uzkandos o dar namus po vakar sutvarkyti:) o ir masina parsivariau darbine.. tikejsus gaut nuliova, bet gavau kazkieno vazineta.. tai reik eit ir ta masina apsitvarkyt, daiktus susinest
oi, reikalų dabar pas tave...
O aš varau poliklinikon.Masažas ir procedūros...ir vėl darban po to
O aš varau poliklinikon.Masažas ir procedūros...ir vėl darban po to
Labas rytas,
kava
Kaip giega, ar reikalai jau baigėsi? Aš šiandien iš sporto klubo, nors ir su sutinusiu pirštu. Dar vakare varysiu į mokymus, tai parsivilksiu ne anksčiau 22 val
Ryt kažkokiu stebuklingu būdu papuoliau pas kirpėją, pas ją visad apie 2 savaites reik laukt, o va vakar paskambinau ir jau ryt tvarkysiuos savo ševeliūrą
Jau noriu atostogų, bet dar reik kokį mėnesiuką pakentėt...
kava
Kaip giega, ar reikalai jau baigėsi? Aš šiandien iš sporto klubo, nors ir su sutinusiu pirštu. Dar vakare varysiu į mokymus, tai parsivilksiu ne anksčiau 22 val
Ryt kažkokiu stebuklingu būdu papuoliau pas kirpėją, pas ją visad apie 2 savaites reik laukt, o va vakar paskambinau ir jau ryt tvarkysiuos savo ševeliūrą
Jau noriu atostogų, bet dar reik kokį mėnesiuką pakentėt...
Bizeke, lutut, kaip visada.
O as nusprendziau stabdyti arklius, reikia biskiuka mazinti kruvi visuomeninio darbo, bo parodos organizavimas strigo- laiko vis nera. Reikia pagalvoti ir apie savo malonumus, ne tik pasauli
O as nusprendziau stabdyti arklius, reikia biskiuka mazinti kruvi visuomeninio darbo, bo parodos organizavimas strigo- laiko vis nera. Reikia pagalvoti ir apie savo malonumus, ne tik pasauli
tai kad darbe daug darbo, dar reabilitacijon lakstau. Kursai tai mano pačios užgaida, todėl nėra ko skųstis. Bet tempas didelis, jau norisi pabimbinėt. Nu nieko, nuo liepos Dar reikia mašiniuko priekinį bamperį susitvarkyt
pabudome ir kelkimės
Biškį jaučiuos suvažinėta, bet nieko. Vakar parsivilkau namo gal 22 val po užsiėmimų. Bet nieko, įdomu. Panašu, kad faina chebra. Ir šiaip rimta. Sutikau savo psichologę, pleptelėjom Žo, pasaulis mažas
Labukas
Dar lovoj:) siandien jau kaip ir i darba turejau eit, bet dar pasiprasiau laisvos nu zinok per tas dienas as daugiau pavargau nei per koki bulviakasi.. o kur dar visi pavakarojimai pas mus kaip galvoji, kur visi atvaziavo po restorano aisku kad pas mus Tiek kad visa likusi maista ir sudejo is restorano.. tai dar ir siandienai liko o vakar jau vienkartines lekstes padaviau )
Tam restorane banketui zmogui skaiciuoja 25£, ieina salti ir karstas.. kadangi dukterecios vyras muzikantas, jis daznai groja tam restoranely, tai kaip pazistamui padare po 20 ir serviso mokesti tik 5% paeme, grynai sumoket padavejom uz darba.
Dar lovoj:) siandien jau kaip ir i darba turejau eit, bet dar pasiprasiau laisvos nu zinok per tas dienas as daugiau pavargau nei per koki bulviakasi.. o kur dar visi pavakarojimai pas mus kaip galvoji, kur visi atvaziavo po restorano aisku kad pas mus Tiek kad visa likusi maista ir sudejo is restorano.. tai dar ir siandienai liko o vakar jau vienkartines lekstes padaviau )
Tam restorane banketui zmogui skaiciuoja 25£, ieina salti ir karstas.. kadangi dukterecios vyras muzikantas, jis daznai groja tam restoranely, tai kaip pazistamui padare po 20 ir serviso mokesti tik 5% paeme, grynai sumoket padavejom uz darba.
Oooooiii, zinau tą džiaugsmą, kai visi I laidotuves ateina, kaip I šventę, o tu turi suktis,kaip bitė ir visiems patarnauti.
Pailsek, Giega
Papildyta:
pabudome ir kelkimės
Biškį jaučiuos suvažinėta, bet nieko. Vakar parsivilkau namo gal 22 val po užsiėmimų. Bet nieko, įdomu. Panašu, kad faina chebra. Ir šiaip rimta. Sutikau savo psichologę, pleptelėjom Žo, pasaulis mažas
Atsikelem atsikelem
Kaip tu dar ant koju laikaisi, tokiu laiku grizdama namo. As atsimenu taip grizdavau po juvwlyrikos uzsiemimu/paskqitu, tai bet ir jaunesne buva7 dar tada, bistresne . Dabar tai jau nwpasivilkciau
Ieskojau youtubeje filmuku, kaip pasidaryti tautine karuna - nera. Visai nera jokio filmuko. O man uz poros savaiciu musu rajone teks eiti eisenoje su tautiniqis drabuziais. Tautiniu drabuziu neturiu ir nepirksiu, nes ju tokia kaina, kad man nu jeibogu ranka nekyla moketi tokius pinigus. Pasisiusiu varpelio tipo ilga suknę, kaip artworks, diagonaliai lietuvos veliavos spalvas padarysiu, velevikę I rankas ir karūną, bet karuna noriu grazia pasisiuti...bet niekur nerandu kaip.
Pailsek, Giega
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 06 08, 08:22)
pabudome ir kelkimės
Atsikelem atsikelem
Kaip tu dar ant koju laikaisi, tokiu laiku grizdama namo. As atsimenu taip grizdavau po juvwlyrikos uzsiemimu/paskqitu, tai bet ir jaunesne buva7 dar tada, bistresne . Dabar tai jau nwpasivilkciau
Ieskojau youtubeje filmuku, kaip pasidaryti tautine karuna - nera. Visai nera jokio filmuko. O man uz poros savaiciu musu rajone teks eiti eisenoje su tautiniqis drabuziais. Tautiniu drabuziu neturiu ir nepirksiu, nes ju tokia kaina, kad man nu jeibogu ranka nekyla moketi tokius pinigus. Pasisiusiu varpelio tipo ilga suknę, kaip artworks, diagonaliai lietuvos veliavos spalvas padarysiu, velevikę I rankas ir karūną, bet karuna noriu grazia pasisiuti...bet niekur nerandu kaip.
Nu siut moki, supratima turi tai paziurek kaip jos strodo ir sukurpsi tokia pat ;)
Tik va skaitos tis karunos jaunu netekejusiu mergaiciu o mums jau ta tokia skara vyniotis reiktu
Pilam lauk baseino vandeni po tiekos maudyniu baisu koks vanduo
Tik va skaitos tis karunos jaunu netekejusiu mergaiciu o mums jau ta tokia skara vyniotis reiktu
Pilam lauk baseino vandeni po tiekos maudyniu baisu koks vanduo
QUOTE(giega @ 2022 06 08, 10:38)
Nu va, visur gerai turėt pažįstamų. Turėtum būt nusivarius, tiek dienų lakstymo ir rūpesčio Pasiilsėk
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 08, 11:32)
kažkaip. Kai mokiausi, tai laiko laisvo išvis nebūdavo. Dabar tai dar po darbo pora valandų Na nesakau, kad lengva, bet kažkaip man tai turi prasmės. Vakar vienas pranešėjas teisingai ir pasakė - jei žmonės Mariupoly būtų žinoję, kaip elgtis, kaip priešintis ir ką daryti - šiandien nešiufeliuotų lavonų buldozerio kaušais Aš po miškus su šautuvu lakstyt gal jau per sena ( nors turėčiau jėgų), bet man įdomiau medicininis padalinys. Beje, pratybos irgi bus Šį ketvirtadienį tai pirmoji medicinos pagalba
O šiaip...dar labai laukiu piešimo užsiėmimų pradžios
O karūnėlę pasidaryt tikrai sugebėsi, va tau nuotraukyčių https://www.rutazali...anges-karolines
O cia trisybe, kad vyrus iki 40 metu gsli pasaukt i armija ir moteris nuk kitu metu?
Nu as labai pries.. Beje, vienas anukas ir neatvaziavo is Airijos, nes sauktiniu sarasuose..
Nu as labai pries.. Beje, vienas anukas ir neatvaziavo is Airijos, nes sauktiniu sarasuose..