tai žinai, nepaliksi nesodintų, sudžius... O jurginai ppalaukt gali. Draugė tvarkė uošvienės namus, kol ta ligoninėje buvo. Tai patikėk... 2 maišai po 100ltr
As rubu isvesiu kokius 5 maisus o kur dar siaip visokie daiktai zinai kiek prikaupta per gyvenima jei buvo didziausia deze, kaii nuo siurblio, pilna tusciu parduotuviniu maiseliu.. kam ???
Suprantu kad noris grozio, bet jei atvaziuoji net ne kas savaitgali, gal neverta aukot laisvalaikio, del tokio sunkaus darbo.. zinau, kad kiyi pailsi beravedsmi, nu bet jei net subliguoji, tai tikrsi ne poilss..
Suprantu kad noris grozio, bet jei atvaziuoji net ne kas savaitgali, gal neverta aukot laisvalaikio, del tokio sunkaus darbo.. zinau, kad kiyi pailsi beravedsmi, nu bet jei net subliguoji, tai tikrsi ne poilss..
QUOTE(giega @ 2022 05 30, 14:46)
tai žinai...nuo durnumo vaistų nėra Bet nieko, čia baisiausias darbas jau padarytas, iš tikro tam ir buvo darytas, kad paskiau būtų mažiau darbo. Uždengi dangą, užberi mulčiaus ir nei šienaut, nei ravėt, nei ką. Gėlės žydi
ravėjimo truputį bus, bet gėlynuose ne tiek jau daug ten prasipešiot. Žo, atsikankinau, bet pati durna.
Bet bl bl, kaip lyja...paskęs viskas man Ir šalta...atėjau darban su nėriniuota bliuskute, tai kai variau poliklinikon reabilitacinių procedūrų, užbėgau namo megztinį persivilkt...darbe kondiškė nusprogo, norim pasišildyt, užstatyta ant +30 - pučia kažkokį suš...vėjelį -nieko gero
Nu pas mus irgi vos 12
Dar nelyja, bet ant ribos.. Dar planavau eit i kubila, nu bet salta bus islipt
Namie sildyma ijungiau..
Namie sildyma ijungiau..
QUOTE(giega @ 2022 05 30, 16:32)
Nu pas mus irgi vos 12
Dar nelyja, bet ant ribos.. Dar planavau eit i kubila, nu bet salta bus islipt
Namie sildyma ijungiau..
Namie sildyma ijungiau..
nu va...o pas jus visada šilčiau būna. Šalta, koks kubilas...pas tave tai galima šildymą įjungt, o pas mane...nebent mikroventiliaciją miegamajam uždaryt. Bet tada dusiu naktį Žodž, šilti megztiniai beveik birželį ir sezoniniai batai pats tas
Kubile +39
Salta tik parbegt namo bus bet pasiimsim chalatus drauge va tuoj ateis , eisim biski pamirkt Be vyno Jau pati nebenoriu o nuo sedtad vel naujas maratonas
Balandeliu isviriau, mazai kazkaip gavos.. nu rytdienai dar uzteks..
Salta tik parbegt namo bus bet pasiimsim chalatus drauge va tuoj ateis , eisim biski pamirkt Be vyno Jau pati nebenoriu o nuo sedtad vel naujas maratonas
Balandeliu isviriau, mazai kazkaip gavos.. nu rytdienai dar uzteks..
Aš tai marmaliju barščius su grybais, tokiam "šiltam" sezonui pats tas...dar bulvinių kukulių išsiviriau, nes norisi šilto maisto.
Nu kaip čia dabar be vyno Dar reik užsakyt kelionę systrai dovanų gimsei. Iki Augustavo, paplaukt kanalais nes kažkaip tos daiktinės dovanos nebeįdomu
Nu kaip čia dabar be vyno Dar reik užsakyt kelionę systrai dovanų gimsei. Iki Augustavo, paplaukt kanalais nes kažkaip tos daiktinės dovanos nebeįdomu
Mane tai nervina...mano agurkams darosi charakiri su tokiu oru
Labukas
Blyn, ryt vasara, o net nepanasu.. siandien i darba uzsidejau bliuska ilgom rankivem.. po to dar bliuzonas, striuke.. nu ziema taip vaikstau..
Mes vakar dar pamirkom kubile ir paskui atjungem vandens sildyma.. nes iki siol vis palaikem 37, tai skaitliukas su vejeliu sukos 🙂 Dabar savaitgaliui ijungsim 🙂
Katinas is dezes 3 pakelius maistelio issikrapste, apkramte.. nu visiskai nieko negalima palikt.. deze uzdaryta, uzklijuora..
110 stopu, einu ziuret kur as vazinesiu
Blyn, ryt vasara, o net nepanasu.. siandien i darba uzsidejau bliuska ilgom rankivem.. po to dar bliuzonas, striuke.. nu ziema taip vaikstau..
Mes vakar dar pamirkom kubile ir paskui atjungem vandens sildyma.. nes iki siol vis palaikem 37, tai skaitliukas su vejeliu sukos 🙂 Dabar savaitgaliui ijungsim 🙂
Katinas is dezes 3 pakelius maistelio issikrapste, apkramte.. nu visiskai nieko negalima palikt.. deze uzdaryta, uzklijuora..
110 stopu, einu ziuret kur as vazinesiu
Giega, kaip pas jus su Karalievnos gimtadieniu? Pas mus gatveje stalus darysim visi kaimynai. Vyras noretu deti plyteles sode penktadienį, bet as jam prigrasinau, kad nebandytu, nes kaimynai uzpyks Gi tokia nepagarbq monarchijai butu
bliuska ilgom rankovėm, aha. Aš megztinį stačiu kaklu ir striukę apsivilkau, nes lauke bbž kas
Žadėjau šeštadienį iš vakaro važiuot su gėlėm kaiman, bet nifiga. Važiuosiu sekmadienį, nėr ko ten šalt.
Iš viso aš nuo tų antibiotikų jaučiuosi blogai. Tik kad nebedaug liko...
Į Augustavą nebeplauksim, varysim į kelionę po Dzūkiją rugpjūtį. Piliavietės, Meškos šiknos raistas, grikinės bandos ir pan
Papildyta:
Oi, prajuokinai
Žadėjau šeštadienį iš vakaro važiuot su gėlėm kaiman, bet nifiga. Važiuosiu sekmadienį, nėr ko ten šalt.
Iš viso aš nuo tų antibiotikų jaučiuosi blogai. Tik kad nebedaug liko...
Į Augustavą nebeplauksim, varysim į kelionę po Dzūkiją rugpjūtį. Piliavietės, Meškos šiknos raistas, grikinės bandos ir pan
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 31, 10:48)
Giega, kaip pas jus su Karalievnos gimtadieniu? Pas mus gatveje status dsrysim visi kaimynai. Vyras noretu deti plyteles sode penktadienį, bet as jam prigrasinau, kad nebandytu, nes kaimynai uzpyks Gi tokia nepagarbq monarchijai butu
Oi, prajuokinai
Meškos šiknos geras pavadinimas
Smagu pakeliauti
Vajaaaaazau kas cia darysis su tuo gimtadieniu jos .tqi tu neisivaizduoji. Kai kurie pabai pinta alaus pardavines uz 6pyškes jos gimtadienio proga Visa Anglija bus girta tris dienas
Smagu pakeliauti
Vajaaaaazau kas cia darysis su tuo gimtadieniu jos .tqi tu neisivaizduoji. Kai kurie pabai pinta alaus pardavines uz 6pyškes jos gimtadienio proga Visa Anglija bus girta tris dienas