Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 05 26, 19:07)
nesusišnekėjot, tai susirodėt  biggrin.gif
pala, nepamenu.Kur kruizinsitės ir kokis koncertas ?  rolleyes.gif

Koncertas- Dragon imagine:) pasiieskok youtubej, tikrai girdejus;)
O kruizas per mb gimke- Maljorka, Kanai, piza, Barselona, dar kazkas Italijoj smile.gif
Atsakyti
Labukas

O pas mus ka- vel pertvarka darbe 🙂 vel keicias menedzeris 🙂 vieta lygtai ta pati liko, bet dar iki depo nedavaziavau 🙂 skaneris ir dar be gyvybes zenklu.. taip kad nelabai aisku koks tas penktad bus.. Happy ar nelabai:)

Atsakyti
aš tai tik dabar parsivilkau...pavargus kai šuva. Buvau Vilniuj matuot, eismas ten pasiutęs. Lekia visi kai akis išdegę blink.gif nu tai ir aš tam tarpe biggrin.gif O ryte dar kavos negėriau, kad tūlikan nenorėčiau. Tai galvą skauda blink.gif sustojau degalinėj, bet neskani...pusę išpyliau lauk.
Ryt vėl tie suknisti mokymai, per kuriuos nieko neišmoksiu... unsure.gif
Nieko gero jaučiu šiandien nebenuveiksiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 26, 21:43)
Koncertas- Dragon imagine:) pasiieskok youtubej, tikrai girdejus;)
O kruizas per mb gimke- Maljorka, Kanai, piza, Barselona, dar kazkas Italijoj smile.gif

As tai savo vyrui nesakysiu apie jusu kruiza. Jis jau geras desimtmetis mane kalbina tam biggrin.gif o as nepasirašau biggrin.gif .

Parodyk grupeje kokias vakarines sukneles issirinkai vakarienėms wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 05 27, 14:47)
aš tai tik dabar parsivilkau...pavargus kai šuva. Buvau Vilniuj matuot, eismas ten pasiutęs. Lekia visi kai akis išdegę  blink.gif  nu tai ir aš tam tarpe  biggrin.gif  O ryte dar kavos negėriau, kad tūlikan nenorėčiau. Tai galvą skauda  blink.gif  sustojau degalinėj, bet neskani...pusę išpyliau lauk.
Ryt vėl tie suknisti mokymai, per kuriuos nieko neišmoksiu...  unsure.gif
Nieko gero jaučiu šiandien nebenuveiksiu... ax.gif

Tai mes cia visos trys ant ratų siandien biggrin.gif As jau i Londoną suvažinejau ir atgal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 gegužės 2022 - 15:11
nu bliam. O kodėl nenori? rolleyes.gif Juk faina, atsinaujinsit truputį, romantikos wub.gif
aš tai varysiu pardėn alaus...ant antibiotikų blink.gif nes tikrai labai pavargau tongue.gif
Atsakyti
Pagaliau namie.. Nu taip siandien nieko namie nebuvo, nu grynai kas antro.. o kol pas kaimyna viena, kita, laikas tik gadinas..

I kruiza mes birzelio 25 isvarom, grisiu, papasakosiu smile.gif siaip cia buvo tokia kaip ir svajone, tik bijau pati nusivilt smile.gif man rodos viskas ten begime bus smile.gif sustoji uoste, isleidzia keliom h, nei ka padoraus nuveikt, nei pliaze gulet smile.gif

Sukneliu specialiai kruizui nepirkau smile.gif pilna ir raip turiu smile.gif

Antibiotikai su alhogoliu nereaguoja ;)
As gersiu irgi smile.gif Vyna smile.gif penktad, priklauso:)
Chebra kazkur isejus, ramu namie:) bet pasiemem draugu vaika is mokykols,tas trinas vienas, neturi ja veikt..
Atsakyti
reaguoja, bet tiek to. Akyse dvejinasi, reik biškį relakso.
O tai ką draugai? Išlėkė kur? O tai tas vaikas su tavo maže nežaidžia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 05 27, 16:59)
reaguoja, bet tiek to. Akyse dvejinasi, reik biškį relakso.
O tai ką draugai? Išlėkė kur? O tai tas vaikas su tavo maže nežaidžia ?  biggrin.gif

Draugei anksciau i darba reikejo, o vyras dar negrizo. Buvo tarpas kai ji vis mazaja paziuredavo, tai nera kaip atsisakyt..
Siaip zaistu, bet jos nera smile.gif

Turim stala, ismest gaila.. atiduot uz dyka- gaila smile.gif o mums nebereik:) reik det kur skelbima:)
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 27, 19:19)
Draugei anksciau i darba reikejo, o vyras dar negrizo. Buvo tarpas kai ji vis mazaja paziuredavo, tai nera kaip atsisakyt..

Turim stala, ismest gaila.. atiduot uz dyka- gaila smile.gif o mums nebereik:) reik det kur skelbima:)

nu tai parduok. Ar nėr kokio skelbimų portalo pas jus? rolleyes.gif Kad ir už simbolinę kainą, bet vis. Ir išvežinėt patiems nereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 05 27, 18:42)
nu tai parduok. Ar nėr kokio skelbimų portalo pas jus?  rolleyes.gif Kad ir už simbolinę kainą, bet vis. Ir išvežinėt patiems nereiks  biggrin.gif

Tai zinai, kad visi visko uz dyka nori smile.gif Idex i fb market, kedes ten kazkada pardavem smile.gif ir chameka ten pardavem smile.gif
Kai nusipirkom ta jacuzzi, isnesdm stsla, kedes.. kedes ir vidna sofa pastatdm prie konteineriu, uz kokia 10 min atejo rumunai atsikkaust- ar gali pasikmt smile.gif Isnestume stsla, tai ir greit pasiimtu smile.gif
Is vienos puses if gaila parduot, nes nu tikrai geras didelus stalas. Esme tame, kad dabar nera kur jo det smile.gif o ir ar prireiks kada, neaisku, nes nu irgi nebus kur ji statyt smile.gif nebent koks dyyyydelis balius if dajungt prie naminio smile.gif bet tokiu baliu pas mane irgi nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 05 27, 17:46)
nu bliam. O kodėl nenori?  rolleyes.gif Juk faina, atsinaujinsit truputį, romantikos  wub.gif
aš tai varysiu pardėn alaus...ant antibiotikų  blink.gif  nes tikrai labai pavargau  tongue.gif

As net supynese negaliu suptis, o tu siulai man su laivu plaukti savaite laiko biggrin.gif biggrin.gif A nori, kad numiročiau nusivėmus? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 05 27, 19:19)

Į Vinted dėk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 gegužės 2022 - 20:22
Nu tai tada į sandėlį staliuką biggrin.gif kai reiks ir išsitrauksi bigsmile.gif
a, jūros liga... tada šūds, ne kruizas. Bet gal dideliam laive nesupa? " Nu jei ne audra... ax.gif
Atsakyti