Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

pas mus sušilo, bet apniukę, lis, o paskui vėl atšals blink.gif blyn, kaip daėdė. Norisi normalaus pavasario, o jau vasara ant nosies blink.gif
Atsakyti
Orai, tai per šaltoki kazkokie, twisybė.
Varau zemiu pirkti, reikia agurkelius susodinti jau lauke.
Atsakyti
oho, sodininkė ax.gif
O man rožes atveža, ot arsiu šeštadienį lotuliukas.gif 10 krūmų, pirmamečiai, bet vistiek reiks vietą paruošt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 05 26, 09:19)
oho, sodininkė  ax.gif
O man rožes atveža, ot arsiu šeštadienį  lotuliukas.gif 10 krūmų, pirmamečiai, bet vistiek reiks vietą paruošt  ax.gif

Bet tu neisivaizduoji koki krumeli parsiveziau is Lietuvos. Pas mus miestelyje visa pakele jais apsodinta. Specialiai vaziavom pas sodininkus jį pirkti. Tokios aplipusiomis baltais ziedeliais nusvirę śakos. O grožis!!!! Gerai, kad muitine neatėmė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 gegužės 2022 - 09:33
Labukas

O as dirbtiniu geliu prisisakiau smile.gif) reik pagrazint oabesine, kur tas kubilas stovi smile.gif

Namie chaosas smile.gif musiske visoms vadovauja smile.gif o mergu dar 3 smile.gif gerai, kad ilgai nebus, sestad jau isvaziuos smile.gif tada po savaiteles sekanti porcija sveciu smile.gif vel prades rinktis i laidotuves..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 10:32)
Bet tu neisivaizduoji koki krumeli parsiveziau is Lietuvos. Pas mus miestelyje visa pakele jais apsodinta. Specialiai vaziavom pas sodininkus jį pirkti. Tokios aplipusiomis baltais ziedeliais nusvirę śakos. O grožis!!!! Gerai, kad muitine neatėmė  biggrin.gif

Gal foto turi ? Maždaug įsivaizduoju, apie ką šneka, bet gal klystu ax.gif O šita gi...vaistus parsivežei ? rolleyes.gif
QUOTE(giega @ 2022 05 26, 10:54)

Namie chaosas smile.gif musiske visoms vadovauja smile.gif o mergu dar 3 smile.gif  gerai, kad ilgai nebus, sestad jau isvaziuos smile.gif tada po savaiteles sekanti porcija sveciu smile.gif vel prades rinktis i laidotuves..

Vadovė nuo mažumės? lotuliukas.gif
A tai jau kitą savaitę laidos? Nu bet blyn, kaip ilgai tampytis rolleyes.gif
Atsakyti
Parsiveziau ir vaistus, ir krema 350ml. Krema varte rankoje, bet pasakiau, kad turiu dokumentus gydytoju ir man reikia jo, tai tik patikrino aparatu ar narkotiku nera ir praleido.

.as imesiu I grupe nuotrauka, nes radikal uzblokuotas.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 05 26, 10:54)
Labukas

O as dirbtiniu geliu prisisakiau smile.gif) reik pagrazint oabesine, kur tas kubilas stovi smile.gif

Namie chaosas smile.gif musiske visoms vadovauja smile.gif o mergu dar 3 smile.gif  gerai, kad ilgai nebus, sestad jau isvaziuos smile.gif tada po savaiteles sekanti porcija sveciu smile.gif vel prades rinktis i laidotuves..

Bet tai kokie gali buti sveciai i laidotuves, jei dar nei pasarvotas ir ne laidojimo namuose? Is kur jie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 gegužės 2022 - 11:57
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:57)
Parsiveziau ir vaistus, ir krema 350ml. Krema varte rankoje, bet pasakiau, kad turiu dokumentus gydytoju ir man reikia jo, tai tik patikrino aparatu ar narkotiku nera ir praleido.
.as imesiu  I grupe nuotrauka, nes radikal uzblokuotas.

thumbup.gif
jo, jei rasi - įdėk, man labai įdomu. Nes vakar kaip tik naršiau, akis užkliuvo už augalo "drugelių medis"-labai gražus wub.gif , tai gal tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 10:57)
.as imesiu  I grupe nuotrauka, nes radikal uzblokuotas.
Papildyta:

Bet tai kokie gali buti sveciai i laidotuves, jei dar nei pasarvotas ir ne laidojimo namuose? Is kur jie?

Laidotuves bus 6-7, pirmad antrad.. vieni is lt atvarys 6, o is Airijos mb brolis atvarys sestad.. ju ten daug bus, tai brolis su zmona pas mus, o dukra su seima pas kita dukterecia smile.gif tie is lt miegos pas uosvius, ten yra sveciu kambarys.
Atsakyti
jetus, pas tave prachadniakas pastaruoju metu tai kaip turi būt... rolleyes.gif
mano viena rožė rydi...o jau kvepia...gaila, kad pirmais metais reik nuskint žiedus, kad geriau šaknytųsi rolleyes.gif
va tokia biggrin.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Juodas prachodniakas smile.gif nu bet tuoj baigsis.. tada koncertas, kruizas smile.gif

Paliko visus vaikus, babcia- ta 53m smile.gif esme tame, kad as nemoku lenkiskai, suprantu tik, o ji sunkiai supranta rusiskai.. tai nors ir beveik vienmetes, bet nesusisnejam..
ganom vaikus kubile smile.gif
Atsakyti
nesusišnekėjot, tai susirodėt biggrin.gif
pala, nepamenu.Kur kruizinsitės ir kokis koncertas ? rolleyes.gif
Atsakyti