pas mus sušilo, bet apniukę, lis, o paskui vėl atšals blyn, kaip daėdė. Norisi normalaus pavasario, o jau vasara ant nosies
Orai, tai per šaltoki kazkokie, twisybė.
Varau zemiu pirkti, reikia agurkelius susodinti jau lauke.
Varau zemiu pirkti, reikia agurkelius susodinti jau lauke.
oho, sodininkė
O man rožes atveža, ot arsiu šeštadienį 10 krūmų, pirmamečiai, bet vistiek reiks vietą paruošt
O man rožes atveža, ot arsiu šeštadienį 10 krūmų, pirmamečiai, bet vistiek reiks vietą paruošt
QUOTE(lututė @ 2022 05 26, 09:19)
oho, sodininkė
Bet tu neisivaizduoji koki krumeli parsiveziau is Lietuvos. Pas mus miestelyje visa pakele jais apsodinta. Specialiai vaziavom pas sodininkus jį pirkti. Tokios aplipusiomis baltais ziedeliais nusvirę śakos. O grožis!!!! Gerai, kad muitine neatėmė
Labukas
O as dirbtiniu geliu prisisakiau ) reik pagrazint oabesine, kur tas kubilas stovi
Namie chaosas musiske visoms vadovauja o mergu dar 3 gerai, kad ilgai nebus, sestad jau isvaziuos tada po savaiteles sekanti porcija sveciu vel prades rinktis i laidotuves..
O as dirbtiniu geliu prisisakiau ) reik pagrazint oabesine, kur tas kubilas stovi
Namie chaosas musiske visoms vadovauja o mergu dar 3 gerai, kad ilgai nebus, sestad jau isvaziuos tada po savaiteles sekanti porcija sveciu vel prades rinktis i laidotuves..
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 10:32)
Bet tu neisivaizduoji koki krumeli parsiveziau is Lietuvos. Pas mus miestelyje visa pakele jais apsodinta. Specialiai vaziavom pas sodininkus jį pirkti. Tokios aplipusiomis baltais ziedeliais nusvirę śakos. O grožis!!!! Gerai, kad muitine neatėmė
Gal foto turi ? Maždaug įsivaizduoju, apie ką šneka, bet gal klystu O šita gi...vaistus parsivežei ?
QUOTE(giega @ 2022 05 26, 10:54)
Vadovė nuo mažumės?
A tai jau kitą savaitę laidos? Nu bet blyn, kaip ilgai tampytis
Parsiveziau ir vaistus, ir krema 350ml. Krema varte rankoje, bet pasakiau, kad turiu dokumentus gydytoju ir man reikia jo, tai tik patikrino aparatu ar narkotiku nera ir praleido.
.as imesiu I grupe nuotrauka, nes radikal uzblokuotas.
Papildyta:
Bet tai kokie gali buti sveciai i laidotuves, jei dar nei pasarvotas ir ne laidojimo namuose? Is kur jie?
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 05 26, 10:54)
Labukas
Bet tai kokie gali buti sveciai i laidotuves, jei dar nei pasarvotas ir ne laidojimo namuose? Is kur jie?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:57)
Parsiveziau ir vaistus, ir krema 350ml. Krema varte rankoje, bet pasakiau, kad turiu dokumentus gydytoju ir man reikia jo, tai tik patikrino aparatu ar narkotiku nera ir praleido.
jo, jei rasi - įdėk, man labai įdomu. Nes vakar kaip tik naršiau, akis užkliuvo už augalo "drugelių medis"-labai gražus , tai gal tas pats
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 10:57)
Papildyta:
Papildyta:
Laidotuves bus 6-7, pirmad antrad.. vieni is lt atvarys 6, o is Airijos mb brolis atvarys sestad.. ju ten daug bus, tai brolis su zmona pas mus, o dukra su seima pas kita dukterecia tie is lt miegos pas uosvius, ten yra sveciu kambarys.
jetus, pas tave prachadniakas pastaruoju metu tai kaip turi būt...
mano viena rožė rydi...o jau kvepia...gaila, kad pirmais metais reik nuskint žiedus, kad geriau šaknytųsi
va tokia
mano viena rožė rydi...o jau kvepia...gaila, kad pirmais metais reik nuskint žiedus, kad geriau šaknytųsi
va tokia
Juodas prachodniakas nu bet tuoj baigsis.. tada koncertas, kruizas
Paliko visus vaikus, babcia- ta 53m esme tame, kad as nemoku lenkiskai, suprantu tik, o ji sunkiai supranta rusiskai.. tai nors ir beveik vienmetes, bet nesusisnejam..
ganom vaikus kubile
Paliko visus vaikus, babcia- ta 53m esme tame, kad as nemoku lenkiskai, suprantu tik, o ji sunkiai supranta rusiskai.. tai nors ir beveik vienmetes, bet nesusisnejam..
ganom vaikus kubile
nesusišnekėjot, tai susirodėt
pala, nepamenu.Kur kruizinsitės ir kokis koncertas ?
pala, nepamenu.Kur kruizinsitės ir kokis koncertas ?