Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

O kokia proga trumpesne diena?Joniniu?Nuo kada cia ji svente pasidare?
Pas mus papildomas laisvadienis bus tik rugpjucio paskutini pirmadieni biggrin.gif

Na lygtai saulyte sviecia mirksiukas.gif Gaila tik,kad savaitgaliui rodo lietu..Na pavesiniu yra,sutilpsim,bet vis tiek po zole vaiksciot,paskui i namus,i tulika...Daug tvarkymosi bus po baliaus biggrin.gif
Atsakyti
Joninės jau senokai šventė. Šįmet gaunasi ketvirtadienis, tai visi, kas galėjo, pasiėmė atostogų dieną... ax.gif
Atsakyti
As ir kazkaip tai nelaukiau saules ryte biggrin.gif tai dabar atsisedau sode ir geriu rytinę kapučinkę wub.gif

Gavau pakvietima sudalyvauti parodoje, bet nenoriu nieko lituoti, mirkyti chemikaluose, šlifuoti. Reikia kazka sugalvoti, kad tik paraityti galėčiau, kokią Interjero detalę.

Savaitgali reiktu vaziuoti I ten toki suvaziavima, kuriame dalyvaujame kiekvienais metais, bet siemet nebus nieko is uzsienio tik vietiniai is Anglijos...korona, breksitas.... rolleyes.gif , o seip suvaziuoja zmones is viso pasaulio. Cia tas suvaziavimas, kuriam as viena karta apipavidalinau marškinelius, jei atsimenat biggrin.gif Tai nezinau ka ir daryti...vyras turi vaziuoti penktadieni anksti ryte, nes jis ten vadovauja komandai, kuri priima atvykstancius, o mes su sunumi tai gal tik sekmadieni varysim.

Man gi dar sestadieni vestuves, I kurias vyras kratosi eiti biggrin.gif biggrin.gif , tai teks vienai sudalyvauti.

Especially for šioms vestuvėms nusipirkau suknele. Galvojau gausiu fufleką, bet buvau nustebinta geros kokybes daiktu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Na, viskas...kava isgeriau, reikia ruoštis darbelin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 birželio 2021 - 10:50
Graži suknytė. Kur pirkai, kad kalbi apie fufliaką ? Man depresonas...niekas negali padėt apžiūrėt mašinos šiandien, tik rytoj.Nu kažin, ar rytoj kas rodys. rolleyes.gif
Atsakyti
Norės parduoti - rodys.

Suknele is cia:

https://www.yoursclo...new-in-clothing
Atsakyti
nu jo, kaip ir apsitariau. Žiūrėsim, kada mano palaikanti komanda ryt atsilaisvins smile.gif
Atsakyti
Draugelis irgi ieskos masinos. rado kazkur Bristoly patinkancia.. bet vaziuot nuo Londono 3h.. o jei nuvaziavus nepatiks..

Man 3 jubiliejiniai baliai tik per vasara.. 40 mety ir 35 bus daug tu paciu zmoniu, vadinas reik skirtingu sukniu smile.gif 50 galiu apsirengt kazka is turimu, nes ten retai mus mato biggrin.gif

Mb ziuri futbola, o as einu zole nupjaut smile.gif
Atsakyti
Atejo siuntinukas paštu is Lietuvos. Mazas, iki 2kg. Siuntimas buvo sumoketas Lietuvoje. Atejo laiškas, kad man dar reikia damoketi £25 uz ivežimą I Anglija,, jei noriu jį gauti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 birželio 2021 - 19:01
Per vezejus but buve paprasciau biggrin.gif
Mes tik Kaledoms pasiunciam i lt fovanas, beg ir tas vezejam iduodam.. Daugiau nieko nesiuntineju ir negaunu biggrin.gif
Cia ir neperku nieko is jokiu AliExpressu ir panasiu puslapiu..
Karnizai su tokiais kiaurarasciu burbulais, oi bus voru perykla biggrin.gif Bet tik sitie buvo tinkamo ilgio ir spalvos..su laiku pakeisiu biggrin.gif
Atsakyti
As visaip siunciu - ir taip, ir kitaip. Ir is Lietuvos visaip gaunu....gaudavau biggrin.gif biggrin.gif
Reiks visus perspeti, kad paštu daugiau nesiustu ir as jau nebesiusiu.
Atsakyti
jetus, kad brangiai blink.gif pas mus ateina audra panašu...grįžau iš trevkės, liftas neveikia...gal specialiai išjungė...tai pompinau į 8 aukštą prie +35 laipsnių...čiut nenusprogau blink.gif
Atsakyti
Vajej... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti